Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Let's Play Castle Risk - "Κλας ιν Γιούροπ v1" Game Thread
Posted 07 November 2012 - 12:14
9 πιπιζοφόροι Σκωτσέζοι στη Νορβηγία
3 από Δανία στη Σουηδία
5 από Rhine στο Βερολίνο
5 από Rhine στη Βαυαρία
Posted 07 November 2012 - 13:31
Δεύτερον, δεν υπήρχε το παραμικρό κομμάτι γλυκού πάνω στο πλοίο. Κάθε ίχνος γλυκαντικής ουσίας είχε κατασχεθεί στο λιμάνι του Southampton από όπου ξεμπάρκαρε ο Βρετανικός και είχε σταλεί στο Buckingham και κατε'επέκτασην στο στομάχι της Βασίλισσας. Το επιδόρπιο στα γεύματα ήταν μόνο φρούτα.
"Εμείς δεν έχουμε καλά φρούτα στην Καρολίνα", μουρμούρισε παραπονεμένα ο Johan καθώς παίρναμε το δείπνο μας στο εστιατόριο του πλοίου."Κρίμα".
Κρίμα... Επειδή δεν έχουν καλά φρούτα. Εδώ κόσμος πεθαίνει και κάποιοι σκέφτονται την κοιλιά τους. Το μόνο που έμενε να ακούσω ήταν πως για κάποιους ο πραγματικός λόγος που ξεκίνησε ο πόλεμος ήταν το φαί. Χτύπησα το κούτελο μου. Μα ναι...Καταραμένο μήλο!
Άκουσα για άλλη μια φορά το "God Save the Queen" και έπειτα πήγα για ύπνο. Λογικά αύριο το πρωί θα είχα νέα και για τις γερμανικές κινήσεις.
Χάρτης
GM: Παίζει η Mono(Great Britain) τη φάση τακτικής της.
Posted 07 November 2012 - 17:24
3 Βαυαρία εντός κάστρου
Posted 07 November 2012 - 18:12
Χάρτης
GM: Παίζει ο Cloud1234(Germany) τη φάση επίθεσης του
Posted 07 November 2012 - 20:00
Προς το παρόν θέλησε να παραδειγματίσει τους άχρηστους στρατηγούς του στέλνοντας έναν από αυτούς καταπάνω στη Ρωσική στρατιά μοναχό του. Ο στρατηγός μπόρεσε να αιφνιδιάσει έναν Ρώσο ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας τον αντίπαλο του να καλπάζει μονάχος καταπάνω του, και πέθανε ένδοξα για του Ράιχ του.
Χάρτης
GM: Παίζει ο Cloud1234(Germany) τη φάση τακτικής του
Posted 08 November 2012 - 13:51
-Ανικανοι, ειναι ολοι τους ανικανοι. Ευτυχως που εμεινα μονος μου εδω μεσα. Εγω και τα ρουβλια μου. Θελουν να αποκαλουν και τους εαυτους τους Ρωσους, ενω δεν μπορουν να παρουν ενα ποταπο Βερολινο. Και οι συμμαχοι τι κανουν??? Τιποτα απολυτως. Χμμμ, πως να κινηθω απο δω και περα. Τι να κανω τι να κανω.
(μετα απο λιγη ωρα)
-Ευρηκα, ευρηκα!!!! Θα παω να παρω αυτα που μου χρωστανε. Θα πατησω κατω ολους οσους μου εναντιωθηκαν και ολους οσους με προδωσαν.
με 7 απο Πρωσια σε Σαξονια
με 7 απο Πρωσια, 5 απο Belorussia και 6 απο Ουκρανια σε Poland
με 6 απο Ουκρανια σε Galicia.
Posted 08 November 2012 - 14:51
"Καλά νέα εε;", με ρώτησε ο πάντα καλοντυμένος Johan.
"Ανάλογα με μια οπτική γωνία τα βλέπεις", του απάντησα εγώ δίνοντας του να καταλάβει πως δύσκολα θα έπαιρνε από την αφεντιά μου δήλωση η οποία θα κατέρριπτε την ουδετερότητα μου. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο και να μην ήθελα να είναι η Ελβετία στα χέρια του ψυχοπαθούς Kaiser της Γερμανίας άλλο τόσο δεν μου άρεσε η επιβολή "πολεμικού" φόρου από τον Πρόεδρο Zeroloke, θαρρείς πως η χώρα μου αποτελούσε γαλλική επαρχία ή τίποτα.
Δίπλωσα το ανακοινωθέν με έναν αναστεναγμό και το έβαλα στην τσέπη μου. Το πλοίο θα σταματούσε στην Ανκόνα το βράδυ όπου θα ήταν και ο πρώτος μου προορισμός. Απο εκέι θα ταξίδευα οδικώς για την Πεσκάρα όπου θα έβρισκα τον Ιταλό σύνδεσμο μου. Εκείνος θα φρόντιζε να διασχίσω την Αδριατική και να βρεθώ απέναντι, στις παρυφές των Βαλκανίων.
Χάρτης
GM: Παίζει ο John Crabs(Russia) τη φάση τακτικής του.
Posted 08 November 2012 - 20:55
μεταφερω 3 απο Μοσχα σε Βολγκα
μεταφερω 6 απο Μοσχα σε Belorussia
edit για χρωμα
Edited by John Crabs, 08 November 2012 - 20:55.
Posted 08 November 2012 - 21:09
Χάρτης
GM: Παίζει ο Osama(Austria-Hungary) τη φάση επίθεσης του
Posted 10 November 2012 - 13:36
Επίθεση με 7 από North Italy σε Marseille
Posted 10 November 2012 - 14:39
"Επίτηδες έχασαν. Το 'ξερα πως οι Γάλλοι τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς ώστε να η Βρετανία να ηττηθεί. They are despicable!" φώναξε ένας ιδιαίτερα θερμόαιμος βρετανός αξιωματικός.
Εγώ, που ήξερα για τις ικανότητες του στρατηγού Μέττερνιχ δεν εξεπλάγην καθόλου. Παρότι δεν ήθελα η Γερμανία να νικήσει τον πόλεμο χάρηκα που η μετριοπαθής Αυστρία θα διοικούσε την Ελβετία προς το παρόν και οι φόροι του Γάλλου Πρόεδρου Zeroloke θα πήγαιναν στο κάδο.
"Μην ανησυχείς!", μου είπε ο dr. Johan. "Είμαι σίγουρος πως οι Γάλλοι δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα και θα ελευθερώσουν την πατρίδα σου ξανά."
Κοίταξα περιφρονητικά το ταβάνι της καμπίνας και έπειτα έξω από το φινιστρίνι. Το λιμάνι της Αγκόνας φαινόταν στο βάθος. Επιτέλους θα πατούσα πόδι σε στεριά.
Χάρτης
------------------------------------------------------------------------------------
Ο Babba (Ottoman Empire) χρησιμοποίησε κάρτα ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ για τον Osama (Austria-Hungary)

------------------------------------------------------------------------------------
GM: Παίζει ο Osama(Austria-Hungary) τη φάση τακτικής του
Posted 11 November 2012 - 11:27
Στο προηγούμενο essay ο καημένος ήρωας μας William Tell έπεσε θύμα του απροσάρμοστου γιο του και της ίδιας του της βλακείας να μην διαπαιδαγωγήσει σωστά το παιδί του ακολουθώντας το ρητό: "Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος". Σε αυτό το essay δεν πάει και καλύτερα.
Δεν περάσανε παρά λίγα μονάχα δευτερόλεπτα, τόσα μέχρι οι φρουροί του καπέλου να συνέλθουν από την έκπληξη και να συλλάβουν το αγόρι του οποίου το όνομα ήταν Walter. Εκείνο βλέποντας τις ασφαλίτικες δυνάμεις της εποχής να τον μαντρώνουν φώναξε δυνατά: "Λευτεριά στους Ντάλτον, φασίστα Λούκι Λουκ!". Καλά δεν φώναξε αυτό αλλά κάτι παρόμοιο, κάτι που έκανε τον απεγνωσμένο πατέρα του να διστάσει για μια στιγμή να βγει μπροστά και να τον βοηθήσει. Ήταν όμως χρέος του William να βοηθήσει τον γιο του.
Το πρώτο: "Θα το πω στο μπαμπά μου" της ανθρωπότητας
Ο ρωμαλέος ήρωας μας βγήκε μπροστά κραδαίνοντας σφιχτά το ρόπαλο του και έχοντας το σταυροτόξο του οπλισμένο και έτοιμο να σουβλίσει κάθε αντίπαλο. Η σκιά του σκέπασε ολοσχερώς τους έντρομους στρατιώτες και το βλέμμα του πάγωσε τα νερά των πηγών και τα φύλλα των δέντρων. Οι κάτοικοι ετοιμάστηκαν να φύγουν ενώ οι φρουροί μπόρεσαν μετα βίας και σήκωσαν τα σπαθιά τους με τον απερίγραπτο τρόμο να καθρεφτίζεται στα μάτια τους. Δύο λεπτά αργότερα ο William συνελήφθη και μαζί με τον γιο του οδηγήθηκαν στο κέντρο του Altdorf για να λογοδοτήσουν στον κόμη Gessler.
Έπειτα από μέρες βαδίσματος έφεραν τον William και τον γιο του μπροστά στο παλάτι του αυστριακού διοικητή. Περίμεναν ώρες μέχρι ο Gessler να κάνει την εμφάνιση του, λαμπερός και στητά ξαπλωμένος σε ένα φορητό ανάκλιντρο το οποίο κουβαλούσαν έξι σκλάβοι. "Συγγνώμη που άργησα, έπαθα σκλάβο", απολογήθηκε και έπειτα γύρισε το βλέμμα του στον William Tell. "Εσύ είσαι ο ανίδεος που δεν καταδέχτηκε να προσκυνήσει το έξοχο καπέλο μου;"
Απόσπασμα από το διαφημιστικό φυλλάδιο: To μοντέλο SLC V1, 4x4, με δερμάτινο σαλόνι, πουπουλένια μαξιλάρια και βελούδινες κουρτίνες. Βγαίνει και σε μαύρους.
Ο William ξεφύσησε δυνατά. Αναλογίστηκε για λίγο την απάντηση του:" Συγνώμη κόμη μου, έγινε ένα λάθος. Ο γιός μου ήθελε να προσκυνήσει εσάς προσωπικά και όχι το έξοχο καπέλο σας. Για αυτό έγινε όλη αυτή η παρεξήγηση". Ναι, αυτήν θα ήταν καλή απάντηση αλλά ο γιός του πρόλαβε να δώσει πρώτος την δική του: "Ναι, αυστριακέ φασιστάκο. Εμείς ήμασταν; Τρέχει τίποτα; Για κατέβα από εκεί να λογαριαστούμε."
Η απόφαση του Gessler ήταν πατέρας και γιος να εκτελεστούν αλλά έπειτα άλλαξε γνώμη (αν και δεν θα το έλεγες και τελείως αλλαγή γνώμης). Ο πανκάκιστος ηγέτης της ανατολικής Ελβετίας, έχοντας χορτάσει από αίμα και εκτελέσεις εκείνη την ημέρα (εκτέλεσε 75 Ελβετούς χωριάτες σπάζοντας το προσωπικό του high score) και όντας ο κακός της ιστορίας επομένως και βλάκας, είπε να μην σκοτώσει απευθείας τον ήρωα μας και να παίξει ένα παιχνίδι. Ένα άκρως διαβολικό παιχνίδι που μόνο το δικό του άρρωστο μυαλό θα μπορούσε να εφεύρει. Ένιωσε περήφανος για τον εαυτό του. Όπως πάντα άλλωστε.
"Μόνο παράπονο είσαι, πατέρα. Σκέψου και λίγο θετικά. Θα μπορούσα να ήμουν κορίτσι"
Τέλος Δεύτερου Μέρους
Edited by Black Kaiser, 11 November 2012 - 12:09.
Also tagged with one or more of these keywords: war, risk, snob, board game, a cup of tea, no backstabbing, ww1, clash_in_europe, hey apple, hundred years war
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Jun 2023 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Off Topic →
DnD meeting plan discussion: Θέλω να παίξω DNDStarted by pc_magas , 03 Aug 2018 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Let's Play Risk: The Crusade of Terra MarianaStarted by Black Kaiser , 03 Jul 2017 ![]() |
|
||
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Poll
A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!Started by Black Kaiser , 29 Mar 2013 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Ας παίξουμε RISK - Forum StyleStarted by Black Kaiser , 29 Jun 2012 ![]() |
|