Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1921 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 April 2012 - 12:30

με μικροκακοποιούς και έξυπνους διαλόγους με popular culture references, οι οποίες έχουν κάποια κεντρική ιστορία που τις κρατάει δεμένες.

Leverage, White Collar :riiight:
Posted Image
Posted Image

#1922 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 April 2012 - 12:42

Γενικά οι αγαπημένες μου σειρές είναι το the Wire, το BSG και το Deadwood. Μου αρέσουν και οι σειρές στο στυλ Justified και Terriers, με μικροκακοποιούς και έξυπνους διαλόγους με popular coulture references, οι οποίες έχουν κάποια κεντρική ιστορία που τις κρατάει δεμένες.

Προτείνω το The Mentalist. Ο τίτλος είναι παραπλανητικός.

#1923 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 01 April 2012 - 12:46

The Good Wife δες

#1924 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 01 April 2012 - 14:44

The Good Wife

Αυτό είναι το αγαπημένο μου εβδομαδιαίο.
To White Collar από όσο λίγο έχω δει, είναι κοντά στο στυλ του Burn Notice. Πολύ στυλ και ποζεριά και λίγη ουσία. Δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Βασικά ίσως να μην το διατύπωσα σωστά:
Μου αρέσουν και οι σειρές στο στυλ Justified και Terriers, με μικροκακοποιούς και έξυπνους διαλόγους με popular coulture references, οι οποίες έχουν κάποια κεντρική ιστορία που τις κρατάει δεμένες οι οποίες μπορεί σε κάθε επεισόδιο να έχουν και από κάποια υπόθεση της εβδομάδας, αλλά ο χρόνος μοιράζεται περίπου το ίδιο ανάμεσα σε αυτήν και την κεντρική ιστορία.

Μάλλον με βλέπω να πιάνω το Breaking Bad τελικά.

PS: Πολύ κρίμα για το Luck. Θα βλέπαμε ωραία πράγματα στη δευτέρη σεζόν. Από τις σειρές που αν δεν δεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο δεν μπορείς να τις εκτιμήσεις.

#1925 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 April 2012 - 14:46

Sopranos
Το μόνο στα επίπεδα του the wire.
Και breaking bad, shield και mad men.
Posted Image

#1926 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 01 April 2012 - 14:53

Θέλω προτάσεις για το ποια σειρά να ξεκινήσω. (...) Γενικά οι αγαπημένες μου σειρές είναι (...) το BSG

Star trek: next gen -> Star trek: DS9.
Space1999.

#1927 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 April 2012 - 16:17

Ποσο τελειο ειναι το gossip girl??Εχω ξεκινησει εδω και κανα μηνα και μολις τελειωσα 3η season,η σειρα ειναι και γαμω τα teen dramas!!!Oλοι οι χαρακτηρες εκει μεσα τα σπαν(πλην blair και vanessa που ανα περιοδους δεν παλευονται)και το ξεκατινιασμα που πεφτει σε εθιζει!!!

ps fav ζευγαρι dan και georgina,i fuckin love them!!!

#1928 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 April 2012 - 16:33

Αααααχ, σε λυπάμαι!

Σου μένει μόνο μια καλή σεζόν. Στην 5η γίνεται πατάτα!!! :'(

Posted Image

#1929 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 April 2012 - 19:17

Ok με διαλας τωρα,δλδ πεφτει τραγικα(στυλ glee)η βλεπεται??Mιας και απ'οτι εχω ακουσει στην 5η διωχνουν σχεδον ολους τους δευτερευοντες φταιει αυτο??Fml maaaan :terror2:

#1930 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 April 2012 - 20:13

Κατ' εμέ, αγγίζει τα ρεζιλίκια του glee, αλλά μπορεί εσύ να μην το δεις έτσι. Πάντως εγώ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου, την παράτησα γύρω στο 6ο επεισόδιο της 5ης σεζόν και πραγματικά με τις μπούρδες που κάνουν δεν μπορώ να βρω το κουράγιο να το συνεχίσω.

BTW Βλέπει κανείς άλλος Smash?
'Εχω κολλήσει. Δεν είναι ότι έχει την τρομερή πλοκή, ή τα τρομερά τραγούδια, ή ιδιαίτερους χαρακτήρες. Είναι όμως από τις λίγες σειρές (πέρα από GAME OF THROOOOOOOOOOOOOOOONES) που περιμένω κάθε βδομάδα να δω. Και με κάποιο περίεργο τρόπο, κάθε επεισόδιο φεύγει νεράκι!

Posted Image

#1931 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 April 2012 - 20:35

Νταξ ανεκαθεν εκαναν μπουρδες εκει μεσα(teen drama ειν'εξαλλου χωρις μπουρδες δε θα επιβιωνε),αλλα για να το λες κατι θα ξερεις :P Ελπιζω αν οντως ισχυει να ανακαμψει και στην 6η season να το τελειωσουν μια και καλη ωστε να μη γ@μηθει ΚΑΙ αυτη η σειρα.

#1932 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 April 2012 - 00:25

For arrested development and game of thrones fans

http://arrestedwesteros.com/

xbJ3b2w.jpeg

#1933 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 04 April 2012 - 14:09

Σε teen drama μία είναι η σειρά, the wire: east dillon :P

#1934 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 April 2012 - 19:15

Το καλύτερο ζευγάρι εμφανίζεται στην 4η WilloftheD ...
Και το 2ο μισό της 5ης τα σπάει...
Posted Image

#1935 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 10 April 2012 - 17:01

Παίρνω πίσω ό,τι είχα πει για την Jordan... Αν δεν της φύγει αυτή η ξινάδα, "she's dead to me".
Οκ το καταλάβαμε ότι είσαι survivor, αλλά θα μπορούσες να είσαι περισσότερο badass και λιγότερο biatch... :chigau:

Now I'm all about KCxKP :ureshii:
Posted Image
Posted Image