Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1906 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 March 2012 - 20:43

Διπλό κιόλας για να χορτάσουμε.

Μια σειρά που όταν την ξεκίνησα ημουν πολύ σκεπτική και τους σιχαινόμουν όλους (εκτός από τον Kenny~he is adorkable~) και τώρα έχω αγαπήσει και τη σειρά και τους πρωταγωνιστές (εκτός από τη Betty που έχει όλα όσα σιχαίνομαι σε μια γυναίκα μαζεμένα πάνω της).

Εντωμεταξύ μιας και οι περισσότερες σειρές που βλέπω είναι σε hiatus έκατσα και είδα την πρώτη σαιζόν (δέκα επειόδια ) του Jane by design. Είναι άθλιο αλλά το διασκέδασα. Κλασικό ABC Family, οι πάντες ζουν σε ένα ροζ συννεφάκι και ο ρεαλισμός είναι ανύπαρκτος αλλά με έκανε να αισθανθώ ξανα...13. Συστήνεται μόνο για κορίτσια κάτω των 17 ή για ειδικές περιπτώσεις σαν τη δική μου που έχουν αδυναμία στα χαζοχαρούμενα ρομάντζα.

xbJ3b2w.jpeg

#1907 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 26 March 2012 - 20:53

^ δε ξέρω αν το είδες ακόμα αλλά απο το πρωί μου έχει κολλήσει το zou bisou bisou :P

για τους χαρακτήρες της σειράς τα είπα μια χαρά η Megan στο επεισόδιο:

Spoiler:

#1908 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 March 2012 - 20:56

To είδα, το είδα...Μάλιστα το AMC το έβγαλε και σε single μετά από την ανταπόκριση των fans :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#1909 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 28 March 2012 - 21:15

Τελος το skins.Εξαιρετικο finale και εξαιρετικο κλεισιμο απο μια εξαιρετικη σειρα που μεσα απ'το το υπερβολικο δραμα της σου βγαζει απειρη αισιοδοξια που πραγματικα βλεπεις τη ζωη με αλλο ματι.Πραγματικα τη λατρεψα αυτη τη σειρα και παω στοιχημα πως βοηθησε παρα πολλα ατομα στη ζωη τους(myself included).

Αντε και του χρονου τα specials για να δοθει ενα οριστικο τελος και να μαθουμε τι απεγιναν και οι πρωτες 2 γενιες.

Και παλι skins και δεν ειμαι καλα!!!!!

#1910 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 28 March 2012 - 22:18

Ο καημός που είχα πάντα με τα skins έιναι ότι η δεύτερη σεζόν κάθε γενιάς ήταν για τα μπάζα (κατά προσωπική μου άποψη). Υπερβολικό αχρείαστο δράμα και θάνατοι προταγωνιστών από το πουθενά. Ότι νά ναι.
Posted Image

#1911 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 28 March 2012 - 22:54

Ο καημός που είχα πάντα με τα skins έιναι ότι η δεύτερη σεζόν κάθε γενιάς ήταν για τα μπάζα (κατά προσωπική μου άποψη). Υπερβολικό αχρείαστο δράμα και θάνατοι προταγωνιστών από το πουθενά. Ότι νά ναι.

Κοιτα εμενα αυτο που με ξενερωνε δεν ηταν το drama overdose(επιλογη τους και μαγκια τους imo)αλλα το unhappy end της καθες γενιας.Πρεπει να δεχτουμε ομως οτι η σειρα ειναι ετσι για καποιους λογους γι'αυτο και ειναι τοσο αντισυμβατικη και διαφερει απ'τα περισοτερα σαχλα teen dramas και τις κλισε προσεγγισεις τους,οχι οτι το skins δεν εχει κλισε ασφαλως και εχει απλα στα περισσοτερα θεματα το σεναριο χειριζοταν με διαφορετικους τροπους και προσωπικα γι'αυτο και το αγαπησα.Για τα unhappy ends που ανεφερα παντως ελπιζω πως θα απαντηθουν καποια πραγματα στα movie-like specials που θα βγουν του χρονου,ειδωμεν.

Ααα και κατι που ξεχασα να αναφερω,απ'την 3η γενια λατρεψα τον alex ηταν μια πολυ καλη μετενσαρκωση του chris,πολυ πιο πετυχημενη απ'τον thomas της 2ης γενιας ο οποιος αν και προσπαθησε δεν εγινε τοσο αγαπητος.

#1912 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 March 2012 - 23:41

Posted Image
Jordan Randall
τέλος
Posted Image
Posted Image

#1913 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 March 2012 - 23:48

Erebos! Και εσύ make it or break it? Με εκπλήσσεις ευχάριστα :P

Αν και δεν τη συμπάθησα τη Jordan, πολύ badass να ούμε και ετσι. Δεν αποκλείω να τη συμπαθήσω στο μέλλον άλλωστε μόλις έσκασε μύτη. Την Payson πάω περισσότερο. Κρίμα που έφυγε η Emily αλλά αυτά παθαίνεις άμα βάζεις παντρεμένες γυναίκες να παίζουν έφηβες γυμνάστριες...

xbJ3b2w.jpeg

#1914 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 March 2012 - 00:01

Erebos! Και εσύ make it or break it? Με εκπλήσσεις ευχάριστα :P

Αν και δεν τη συμπάθησα τη Jordan, πολύ badass να ούμε και ετσι. Δεν αποκλείω να τη συμπαθήσω στο μέλλον άλλωστε μόλις έσκασε μύτη. Την Payson πάω περισσότερο. Κρίμα που έφυγε η Emily αλλά αυτά παθαίνεις άμα βάζεις παντρεμένες γυναίκες να παίζουν έφηβες γυμνάστριες...

Από την 1η season ongoing το έβλεπα. :P
Καλά που έφυγε η Emily, μου την είχε δώσει εντελώς η μυξοπαρθένα. :chigau:
Jordan + Kelly Parker = δίδυμο villainesses που θα σκοτώνει :awww:
Posted Image
Posted Image

#1915 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 March 2012 - 00:06

Jordan + Kelly Parker = δίδυμο villainesses που θα σκοτώνει :awww:

Μου άρεσε πολύ η προσθήκη της, αλλά αυτά τα φρύδια με αποσυντονίζουν ρε γ@μώτο!!

Πάντως εγώ τις προτιμώ αυτές τις δύο από τη Lauren. Ποτέ δε μου κάθισε καλά αυτό το κακομαθημένο στριμμένο άντερο.

Posted Image

#1916 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 March 2012 - 00:11

Μου άρεσε πολύ η προσθήκη της, αλλά αυτά τα φρύδια με αποσυντονίζουν ρε γ@μώτο!!

Posted Image
:hahaha::hahaha::hahaha:

btw αυτή η κανούργια η hyperactive έχει τρελό γέλιο.

Πάντως εγώ τις προτιμώ αυτές τις δύο από τη Lauren. Ποτέ δε μου κάθισε καλά αυτό το κακομαθημένο στριμμένο άντερο.

Προς το τέλος της 2ης διορθώθηκε πολύ η Lauren. Δεν είναι η manipulative bitch που ήταν στην 1η season.
Posted Image
Posted Image

#1917 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 March 2012 - 00:13

Ναι η αλήθεια να λέγεται, στα 2 τελευταία επεισόδια ήταν σχεδόν άνθρωπος. xD

Πάντως εγώ θέλω να ξαναδώ την εγκαστρωμένη. Ήθελα να τη δω να φτάνει την κορυφή! :if:

Edited by Anelis, 29 March 2012 - 11:07.
ορθογραφικό

Posted Image

#1918 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 March 2012 - 11:02

Μπορεί να κάνει καμιά cameo εμφάνιση με το μωρό για να μας πει ότι η μητρότητα είναι χίλιες φορές καλύτερη από το κυνήγι της καλύτερης κωλοτούμπας ενώ μέσα της θα καταριέται το μπάσταρδο που της στέρησε το χρυσό στους Ολυμπιακούς.

Η Lauren είναι σιχαμένη. Όσο και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος πάντα θα είναι το κακομαθημένο σκατόπαιδο που θα σε πατήσει κάτω για να πάρει αυτό που θέλει. Θέλω περισσότερο Kelly Parker ρε γμτ, είχα αρχίσει να τη συμπαθώ πολύ!

xbJ3b2w.jpeg

#1919 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 29 March 2012 - 15:41

Το Luck, αν συνέχιζε, πιστεύω πως θα εξελισσόταν σε ό,τι καλύτερο έχω δει/διαβάσει/whatever ποτέ. Μάλλον ήταν υπερβολικά καλό για να υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.
Προσπαθώ να παρηγορηθώ με John From Cincinnati (Deadwood θα δω το καλοκαίρι). Στα δύο επεισόδια, και αυτό τέλειο είναι. O Bobby από το Cougar Town, και εδώ παίζει τον πιο γαμάτο!

Η πρεμιέρα του Mad Men ήταν εντελώς moe. Roger και Harry οι καλύτεροι. Σε κωμωδία πρωταγωνιστούν, δεν καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται στο MM.

#1920 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 01 April 2012 - 12:28

Θέλω προτάσεις για το ποια σειρά να ξεκινήσω. Εκός από τα Sopranos, Breaking Bad και Oz.

Γενικά οι αγαπημένες μου σειρές είναι το the Wire, το BSG και το Deadwood. Μου αρέσουν και οι σειρές στο στυλ Justified και Terriers, με μικροκακοποιούς και έξυπνους διαλόγους με popular coulture references, οι οποίες έχουν κάποια κεντρική ιστορία που τις κρατάει δεμένες.