Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1936 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 April 2012 - 16:04

Εντάξει η Jordan ήταν για άπειρες σφαλιάρες σε αυτό το επεισόδιο. Και ναι η Payson απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι η πιο γαμάτη εκεί μέσα :D

In other news το gossip girl ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια και απορώ με τον εαυτό μου που συνεχίζω να το βλέπω. Άυριο ξεκινάει και το Don't Trust the B---- in Apartment 23, σκέφτομαι να δω τουλάχιστον τον πιλότο...

xbJ3b2w.jpeg

#1937 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 11 April 2012 - 21:20

Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει το The 4400. Μέχρι τώρα έχω δει την πρώτη σεζόν και το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης, και μπορώ να πω πως η σειρά με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Το μόνο που με φοβίζει είναι πως από ότι κατάλαβα την κόψανε στα μέσα της 4ης σεζόν λόγο της τότε απεργίας των σεναριογράφων στο Hollywood και δεν συνεχίστηκε ποτέ. :(
Παρόλα αυτά, και από άλλους φίλους μου που έχω μιλήσει, μου λένε πως μέχρι εκεί που φτάνει είναι πολύ καλή οπότε συνεχίζω ακάθεκτος!
Τη έχει δει κανένας από εδώ ολόκληρη?

#1938 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 April 2012 - 21:52

Ολόκληρη δεν την είδα ποτέ, κυρίως λόγω του ότι η τέταρτη σαιζόν τελειώνει με cliff hanger και δεν μπορώ να βλέπω σειρές χωρίς τέλος ~ψυχολογικό δικό μου θέμα αυτό. Πάντως τις 2 πρώτες που είχα δει μου άρεσαν πολύ και ίσως κάποτε το συνεχίσω...

xbJ3b2w.jpeg

#1939 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 11 April 2012 - 22:19

Ολόκληρη δεν την είδα ποτέ, κυρίως λόγω του ότι η τέταρτη σαιζόν τελειώνει με cliff hanger και δεν μπορώ να βλέπω σειρές χωρίς τέλος ~ψυχολογικό δικό μου θέμα αυτό. Πάντως τις 2 πρώτες που είχα δει μου άρεσαν πολύ και ίσως κάποτε το συνεχίσω...

Και εγώ το έχω ακούσει αυτό με το cliff hanger αλλά για κάποιον λόγο δεν πειράζει. Ίσα ίσα μπορώ να πω! Βασικά αφού κόπηκε που κόπηκε καλύτερα που σταμάτησε σε επεισόδιο με cliff hanger πάρε σε κάποιο "ουδέτερο". Τουλάχιστον τελειώνεις την σειρά και μένεις με την αγωνία του πώς θα μπορούσε να συνεχίσει! :) Βέβαια αυτό, όπως λες και εσύ, είναι εντελώς θέμα γούστου. Το ιδανικό θα ήτανε να τελείωνε κανονικά!

#1940 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 April 2012 - 10:35

Μιας και μερικοί θρηνείτε ακόμα για το κόψιμο του Luck, αφήνω αυτό εδώ

Yes, animals were harmed: 21 films and TV shows that killed or hurt animals

xbJ3b2w.jpeg

#1941 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 April 2012 - 21:51

Mad men: the mortal combat edition

Youtube Video

Έχω πεθάνει στα γέλια με αυτή η σκηνή όλη μέρα σήμερα και η μουσικούλα από πάνω στο βίντεο only makes it better!

Είδα και το girls. Loved it.

xbJ3b2w.jpeg

#1942 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 18 April 2012 - 04:26

Δεν το ήξερα οπότε χάρηκα ιδιαίτερα.

EUREKA IS BACK!!!11 :x3:

edit: Oh shit... Νόμιζα ότι η σειρά είχε γίνει canceled με το τέλος της 4ης σεζόν, αλλά τελικά θα τελειώσει με 14 επεισόδια στην 5η σεζόν...
Posted Image
Posted Image

#1943 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 18 April 2012 - 10:46

Είδα και το girls. Loved it.

Τσέκαρε και το Tiny Furniture της Lena Dunham. ;)

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1944 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 April 2012 - 16:58

Cougar Town & Community κάθε βδομάδα. I am so fucking happy. :joyful:
Συνεχίζω να είμαι κολλημένη με το Smash, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί!

Είδα το πρώτο επεισόδιο του Grils και με άφησε παγερά αδιάφορη. Επιφυλάσσομαι όμως, γιατί έχω ξεγελαστεί πολλές φορές από τους πιλότους, οπότε τουλάχιστον για 3-4 επεισόδια ακόμα, θα συνεχίσω να το βλέπω.

Είδα τα πρώτα επεισόδια από Archer & East Bound and Down. Δε μου άρεσαν καθόλου.

Posted Image

#1945 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 18 April 2012 - 21:08

Είδα τα πρώτα επεισόδια από Archer & East Bound and Down. Δε μου άρεσαν καθόλου.

Δε σ΄άρεσε το Archer ? :bike: Κακώς. Να το συνεχίσεις μέχρι να σ' αρέσει :hehehe:
Posted Image

#1946 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 April 2012 - 11:13

Μου φάνηκε πολύ χοντροκομμένο ρε συ. Στο πρώτο επεισόδιο γέλασα μόνο μια φορά, κάπου προς το τέλος και μετά δεν είχα το κουράγιο να δω άλλο. Αν εγγυάσαι για τη σειρά όμως, πάει στο διάολο, θα το ξανασκευτώ και θα κάνω άλλη μια προσπάθεια.

Posted Image

#1947 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 19 April 2012 - 11:52

Καν' το. Αλλά καμιά φορά που θα χεις όρεξη. Μη το κάνεις σαν αγγαρεία
Posted Image

#1948 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 20 April 2012 - 16:53

Xαμός με το Girls. Δε με ενθουσίασε το πρώτο επεισόδιο, αλλά οι κριτικοί λένε ότι τα επόμενα είναι καλύτερα. Λογικά το πρώτο λειτουργούσε μόνο ως set up.
Γίνονται πολλές συζητήσεις, τσεκάρετε τα imdb boards και κυρίως εδώ. Έχει ενδιαφέρον. Aρκετό από το κοινό το μίσησε.

Ξεκίνησα και το Shameless (US). Κάπως υπερβολικά τα storylines αλλά η ενέργεια του μ'αρέσει πολύ.

#1949 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 20 April 2012 - 17:47

^ αρκετοι γνωστοι μου το βρηκαν μέτριο-αδιάφορο και σχεδόν όλοι που γνωρίζω λενε οτι δεν αξίζει αυτο το hype με τιποτα (που ισως να συνεβαλε στο να εχουν τεραστιες προσδοκιες και τελικά να απογοητευτουν)

προσωπικά γούσταρα απιστευτα με το πρωτο επεισόδιο με σκηνες οπως η απολυση και το ξενοδοχείο στο τέλος να είναι φανταστικές.

Και ειμαι απο αυτους που δεν ενθουσιαστηκαν ιδιαίτερα με tiny furniture (αν και εκτιμησα απιστευτα αυτα που εκανε η Dunham στη ταινία) αλλά αυτό με κέρδισε αμέσως.

Εχουμε και Veep την κυριακή, εννοειται πως οποιος δεν εχει δει the thick of it τρέχει (η τουλάχιστον βλέπει το in the loop )

#1950 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 20 April 2012 - 18:08

Οκ ειμαι στην 5η σεζον gossip girl και εχω σκασει στα γελια
Spoiler: 11