Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 26 February 2012 - 13:13
Δυστυχώς οι αυτοτελείς ιστορίες των επεισοδίων είναι αρκετά αδύναμες. Οι κεντρικές ιστορίες των χαρακτήρων έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως και το μικρό arc με τον serial killer ας πούμε.
Υπάρχουν και κανά δύο προβλήματα με τους χαρακτήρες, και ο Vic πλασάρεται από τη σειρά πολύ πιο γαμάτος από ό,τι καταφέρνει να σε κάνει να πιστέψεις. Συνήθως, γιατί υπήρχαν και στιγμές που τους πίστεψα.
Επίσης νομίζω ότι αυτό που έκανε στον πιλότο ήταν αρκετά εκτός χαρακτήρα, και όχι μόνο επειδή τον έχω δει αφού το έκανε και αφού τον έχει στιγματίσει. Δε νομίζω ότι θα το χειρίζοταν έτσι το θέμα αν αυτό δε... συνέβαινε στον πιλότο.
Θα το συνεχίσω σίγουρα κάποια στιγμή επειδή παρά τα προβλήματά του έχει αρκετά καλές στιγμές, και διαβάζω ότι αργότερα γίνεται καλύτερο.
Βλέπω την πρώτη season του Damages, είμαι στο 9. Κατάφερε να κρατήσει την προσοχή μου μέχρι το τρίτο επεισόδιο, από εκεί και πέρα windowed. Ωραία τα just as planned, οι εκβιασμοί και οι προδοσίες, αλλά ξέχασαν να βάλουν και κανέναν άνθρωπο μέσα.
Δε λέω ότι δε θα τους ήθελα τόσο εγωιστές ή περισσότερο καλόκαρδους (ίσα-ίσα που στις τελευταίες στιγμές του πιλότου συμπάθησα την Patty). Αλλά δεν είναι άνθρωποι, κανένας από αυτούς. Είναι καρτούνς. Δε γίνεται καμία προσπάθεια εξερεύνησής τους, και όταν γίνεται εμπίπτει στην κατηγορία "too little, too late".
Το χειρότερο είναι ότι μερικές φορές παίρνουν αποφάσεις που απαιτεί το σενάριο και όχι που απαιτεί η προσωπικότητα τους... όποια έχουν τέλος πάντων.
Τώρα το βλέπω στα γρήγορα για να τελειώσω την πρώτη σεζόν και σίγουρα δε θα το συνεχίσω.
Από ongoing, το Luck με ενθουσιάζει κάθε Δευτέρα. Είναι σίγουρα η πιο φιλόδοξη σειρά που προβάλλεται αυτήν τη στιγμή και πηγαίνει για *πολύ* μεγάλα πράγματα.
Το Awake δεν είναι όσο καλό περίμενα κάθως πάσχει λίγο από networkίλα, αλλά είναι οκ για αρχή και θα το συνεχίσω.
Posted 26 February 2012 - 13:33
Για τo shield, στη πορεία λογικά θα σ αρέσει όλο και περισσότερο με το κεντρικό arc της κάθε σεζόν να έχει και απιστευτο ενδιαφέρον (+ screen time)
Για μένα η πρώτη σεζόν Damages είναι σπουδαία τηλεόραση, μετα στις επόμενες επαναλαμβάνεται και προσπαθεί να εντυπωσιάσει το ίδιο, αλλά χάνεται στη προβλεψιμότητα της( και κάπως σου χαλά τη γενική εικόνα της σειράς).
Posted 26 February 2012 - 13:56
Δεν θα έλεγα ότι με ενθουσιάζει, κυρίως γιατί δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο Ace και το σχέδιο του να εκδικηθεί τον Mike. Βέβαια η τετράδα των αλογομούριδων, οι σκηνές με τα άλογα και το ότι είναι από πίσω ο David Milch αρκεί για τώρα. Περίεργη σειρά πάντως.Από ongoing, το Luck με ενθουσιάζει κάθε Δευτέρα. Είναι σίγουρα η πιο φιλόδοξη σειρά που προβάλλεται αυτήν τη στιγμή και πηγαίνει για *πολύ* μεγάλα πράγματα.
Το Awake δεν είναι όσο καλό περίμενα κάθως πάσχει λίγο από networkίλα, αλλά είναι οκ για αρχή και θα το συνεχίσω.
Posted 26 February 2012 - 14:56
Έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν του Shield και έχω σταματήσει εκεί. Μ'αρέσει όταν το βλέπω, αλλά κάτι με κάνει να βαριέμαι να βάλω το επόμενο επεισόδιο.
Δυστυχώς οι αυτοτελείς ιστορίες των επεισοδίων είναι αρκετά αδύναμες. Οι κεντρικές ιστορίες των χαρακτήρων έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως και το μικρό arc με τον serial killer ας πούμε.
Υπάρχουν και κανά δύο προβλήματα με τους χαρακτήρες, και ο Vic πλασάρεται από τη σειρά πολύ πιο γαμάτος από ό,τι καταφέρνει να σε κάνει να πιστέψεις. Συνήθως, γιατί υπήρχαν και στιγμές που τους πίστεψα.
Επίσης νομίζω ότι αυτό που έκανε στον πιλότο ήταν αρκετά εκτός χαρακτήρα, και όχι μόνο επειδή τον έχω δει αφού το έκανε και αφού τον έχει στιγματίσει. Δε νομίζω ότι θα το χειρίζοταν έτσι το θέμα αν αυτό δε... συνέβαινε στον πιλότο.
Θα το συνεχίσω σίγουρα κάποια στιγμή επειδή παρά τα προβλήματά του έχει αρκετά καλές στιγμές, και διαβάζω ότι αργότερα γίνεται καλύτερο.
.
Έχει πολύ ψωμί ο χαρακτήρας του Βικ και ανεβαίνει ο πύχης και γίνεται και πιο διασκεδαστική η σειρά. Keep watching..
Όσο για το Σπάρτακους, όχι δεν μου προκαλεί την θέληση να πάω στο γυμναστήριο, αυτό το παθαίνω όταν βλέπω την γκόμενα στο 90210 να ονειρεύεται κοιλιακούς και να κ@@@νει...
Edited by D.Dragon, 26 February 2012 - 15:02.
Posted 27 February 2012 - 18:32
είδα αυτήν την εικόνα και θυμήθηκα πως πολύ παλιά το έβλεπα.
και σκάω να βρω πιο ήταν. το μονο που θυμάμαι είναι νομίζω πως είχε 3 γιούς μεγαλους και ο πατέρας τους ήταν κακός και τον φοβόντουσαν

Posted 27 February 2012 - 18:46

δεν ξερω πως ειναι δυνατον ?!! και τι εβαλες στο google.εγω μια ωρα εψαχνα και δεν μπορουσα να το βρω.

Posted 27 February 2012 - 18:49

Posted 15 March 2012 - 16:01
Τώρα μόλις το έμαθα, από αυτό το thread. Νιώθω βαθιά θλίψη και δεν αστειεύομαι καθόλου. Κάτι μέσα μου έσπασε.εκει που εισαι ετοιμος να χαρεις που θα δεις community μετά απο τόσο καιρό, ακυρώνουν το Luck.
Τι θα κάνουμε ρε Warchief;;
Δύο θάνατοι αλόγων ανά σεζόν νομίζω ότι είναι αρκετά δίκαιη ανταλλαγή αν αναλογιστούμε την ποιότητα της σειράς. Είμαι ακραίος;
Posted 15 March 2012 - 16:43
Αρκετά υποκριτικό απο peta και λοιπές οργανώσεις που μολις έμαθαν για τα 2 αλογα αρχισαν να φωνάζουν ενω το ιδιο άθλημα το υπόδρομου σκοτώνει εκατοντάδες το χρόνο.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151428400045495&id=254377915494
Posted 15 March 2012 - 20:13
Δε μου φαίνεται διόλου απίθανο αυτό που λες για τα νούμερα, αλλά υποτίθεται ότι το HBO δεν ενδιαφέρεται και τόσο γι'αυτά. Το Enlightened συνεχίζεται αν και δεν το παρακολουθεί κανείς, το Treme επίσης. Από την άλλη, το πρώτο είναι φθηνό, και το δεύτερο είναι του David Simon, που φαίνεται να τον σέβονται περισσότερο από τον Milch.
Ίσως άμα το Luck τύχαινε ευρύτερης αποδοχής από τους κριτικούς, η κατάληξη να ήταν διαφορετική. Το τι συμβαίνει ακριβώς και ένα μέτριο procedural σαν το Justified θεωρείται εξαιρετικό, ενώ μια αυθεντική, φιλόδοξη σειρά σαν το Luck με δυσκολία πείθει ορισμένα ποσοστά κοινού και κριτικών, μου διαφεύγει εντελώς.
Σε κάποια καλύτερα νέα, οι πρώτες κριτικές για το Girls είναι εξαιρετικά θετικές (το συγκρίνουν με το Louie σε αυθεντικότητα), οπότε αυτό το HBO ίσως σκεφτεί να μην το κόψει.
Posted 15 March 2012 - 20:29
Δηλαδή, δεν χάνει κάτι το hbo με το να κοπεί η σειρά, αντιθετα αν ήταν κάποιο απο τα true blood ή game of thrones θα έβλεπες να τρέχουν απο εδώ και απο εκεί να βρεθεί μια άλλη λύση.
Κρίμα για τον Milch. Deadwood, john from john from cincinnati, luck, κανένα δε μπόρεσε να το κλείσει όπως ήθελε. Μάλιστα το Luck το ετοίμαζε χρόνια.
Posted 21 March 2012 - 13:59

Posted 26 March 2012 - 20:35
Εξαιρετικό όμως και το series finale του Luck, που όμως δε μπόρεσα να το απολαυσω, δυστυχώς.