Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές


  • Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1951 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 21 April 2012 - 12:24

Xαμός με το Girls. Δε με ενθουσίασε το πρώτο επεισόδιο, αλλά οι κριτικοί λένε ότι τα επόμενα είναι καλύτερα. Λογικά το πρώτο λειτουργούσε μόνο ως set up.
Γίνονται πολλές συζητήσεις, τσεκάρετε τα imdb boards και κυρίως εδώ. Έχει ενδιαφέρον. Aρκετό από το κοινό το μίσησε.

Ξεκίνησα και το Shameless (US). Κάπως υπερβολικά τα storylines αλλά η ενέργεια του μ'αρέσει πολύ.

Γιατί τέτοιος χαμός με το the Girls και τη δημιουργό τους; Τόσο καλό ήταν το Tiny Furniture;

Τελείωσα την τρίτη season του Breaking Bad. Με κέρδισε στα μέσα της δεύτερης. Εκπληκτική λεπτομέρεια σε σκηνοθεσία, παίξιμο, γράψιμο. Είναι αρκετά στυφή η πρώτη season αλλά σταδιακά ο Cranston και ο Aaron Paul με κέρδισαν.

#1952 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 21 April 2012 - 13:26

Γιατί τέτοιος χαμός με το the Girls και τη δημιουργό τους; Τόσο καλό ήταν το Tiny Furniture;

Τελείωσα την τρίτη season του Breaking Bad. Με κέρδισε στα μέσα της δεύτερης. Εκπληκτική λεπτομέρεια σε σκηνοθεσία, παίξιμο, γράψιμο. Είναι αρκετά στυφή η πρώτη season αλλά σταδιακά ο Cranston και ο Aaron Paul με κέρδισαν.


το tiny furniture εκανε ντορο γιατι ήταν τιτλος που διάλεξε η Criterion για τη συλλογή της.
Πολλοί βγηκαν να πουν οτι απο τόσους τίτλους που θα μπορούσε να βγάλει, διάλεξε μια αγνωστη δημιουργό και (κατα πολλούς) εναν αδιαφορο mumblecore τίτλο.
Οπότε μετά απο αυτό πολλοί έκατσαν να το δουν.

Αλλά ο ντόρος δεν εχει να κανει με το tiny furniture τώρα, αλλά με το πόσο ξετρελάθηκαν σχεδόν ολοι οι tv-reviewers με τη σειρά. Ειδικα στο twitter βλεπω ολους τους γνωστους τηλεκριτικους της αμερικής να λενε υμνους για αυτό.
Απο μόνο του αυτό ειναι αρκετο να δημιουργήσει hype, και μετα αν δεν αρεσει στο κοινό, να αρχίσουν συζητησεις κατα πόσο overhyped ήταν etc.

#1953 Whitelighter

Whitelighter

    WHT Apricorn

  • Members
  • 668 posts

Posted 23 April 2012 - 00:01

Μόλις είδα με καθυστέρηση μιας βδομάδας το Mad Men S05E05.

Δεν έχω λόγια. Πάντα ήταν σπουδαία σειρά, αλλά τώρα έχει αρχίσει να εκπλήσσει, να εντυπωσιάζει. :|

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»


#1954 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 740 posts

Posted 23 April 2012 - 23:48

Back boobs... the visual stimulation of missionary meets the emotional detachment of doggy style, patent pending



Γονάτισα χαμου.


stasou%2520mygdala.jpg


#1955 Whitelighter

Whitelighter

    WHT Apricorn

  • Members
  • 668 posts

Posted 26 April 2012 - 15:00

Girls s01e02.

I understand the appeal.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»


#1956 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 26 April 2012 - 15:18

90210 LOL Σε αυτή την σειρά του μαμάνε την μάνα με τα crackship ζευγάρια !
Posted Image

#1957 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 28 April 2012 - 13:38

Εντάξει, το δεύτερο Girls ήταν κορυφαίο. Γέλασα 4-5 φορές δυνατά. Shoshanna η πιο moe εκεί μέσα.

Mad Men συνεχίζει να βγάζει επεισόδια που με κάνουν να αναφωνώ ντροπιαστικά και αυθόρμητα "wtf" κατά τη θέασή τους.
Spoiler:


Δοκίμασα και το Veep, φοβισμένος λίγο επειδή δε συμπαθώ την Dreyfus. Αποδείχθηκε πολύ αστείο. Θα δω και τα Thick Of It κάποια στιγμή.

#1958 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 30 April 2012 - 16:07

Τέλειωσα και τον Doctor, τέλειωσα και τον Sherlock, και ήδη από την στέρηση έχω δώσει 300 ευρώ σε merchandise. *BARROWMAN!!*

#1959 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 08 May 2012 - 19:45

Τελείωσα και το twin peaks - σουρεαλιστική γαμιστερότητα overload !
http://www.youtube.com/watch?v=36_vlZha7bg

Edited by D.Dragon, 08 May 2012 - 19:46.

Posted Image

#1960 Chasapos

Chasapos

    Ninja in training

  • Members
  • 379 posts

Posted 08 May 2012 - 20:53

Τελείωσα και το twin peaks - σουρεαλιστική γαμιστερότητα overload !
http://www.youtube.com/watch?v=36_vlZha7bg

Καλά το Twin Peaks είναι έπος...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1961 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 11 May 2012 - 10:22

Alcatraz Cancelled by FOX

Posted Image

#1962 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 May 2012 - 00:02

Secret circle cancelled, δεν με εκπλήσει αν και για να λέμε την αλήθεια προς το τέλος πήρε τα απάνω του και το τέλος της σαιζόν αν και ικανοποιητικό ήταν πολύ promising για τη δεύτερη σαιζόν. Oh well, θα ζήσουμε και χωρίς αυτό. Πάει και το ringer για όποιον το έβλεπε. Ανανέωση πήραν το Nikita (hell yeah ~guilty guilty guilty pleasure), gossip girl (why God why! Just let it die) ευτυχώς για μία ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σαιζόν και το Hart of Dixie ( Rachel Bilson I love you but your series sucks). To CW θα μας καταπλήξει (δεν) τη νέα σαιζόν με 5 καινούριες σειρές που η μία φαίνεται πιο βαρετή από την άλλη. Μεταξύ άλλων και το prequel του sex and the city (puking on the inside).

Δυστυχώς το make it or break it που το περίμενα τόσο καιρό να επιστρέψει θα κάνει μόνο 8 επεισόδια (το επόμενο θα είναι το τελευταίο) πριν τελειώσει οριστικά ~σνιφ κλαψ λυγμ

Το community ανανεώθηκε για την τέταρτη και τελευταία σαιζόν του. Εκτός και αν οι Αμερικάνοι αποκτήσουν καλό γούστο ~χλωμό.

Α και το cougar town θα επιστρέψει με τέταρτη σαιζόν το 2013 (YAY!)

xbJ3b2w.jpeg


#1963 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 May 2012 - 08:49

Λυπάμαι πολύ που στο λέω έτσι mono, αλλά το prequel του sex & the city θα το δεις θες δε θες... :mafia:

Είμαι τρισευτυχισμένη για Community & Cougar Town γιατί τα είχα για ξεγραμμένα από τη μέση της 3ης τους σεζόν. Τώρα που πήραν κ άλλη μία νομίζω ότι θα μου είναι πιο εύκολο να αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι θα είναι η τελευταία τους σεζόν.


Ξανάρχισα και το τρισκατάρατο Mad Men. Δυστυχώς δε θυμόμουν που το είχα αφήσει και ξεκίνησα να το βλέπω από τα τελευταία επεισόδια της 2ης σεζόν. Τελικά είχα δει και την 3η σεζόν και δεν το θυμόμουνα. *αν είναι δυνατόν ρε γμτ*
Ένιγουέιζ, έφτασα αισίως up to date και σκεύτομαι ότι βλακεία έκανα, γιατί με το character development που έχει αυτή η σειρά, είναι καλύτερο να τα βλέπεις μαζεμένα.

Posted Image


#1964 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 12 May 2012 - 08:57

Aναφερθηκε πως το community ανανεωθηκε για τελευταια σεζόν; δεν είδα να λενε last season οπως ειπαν στην ανανεωση του 30rock.

A και το cougar town μεταφερθηκε στο tbs οπότε αφου οι ηθοποιοι εχουν αλλα 2 χρονια συμβολαιο, πολυ πιθανον να συνεχίσει και για 5η.

Και φυσικα δε ξεχναμε και το Parks το οποίο συνεχίζει να ειναι σταθερα απίστευτα αστείο και πήρε άλλα 22 επεισόδια. Αυτα είναι.

Στα αρνητικά η ακυρωση του καλύτερου νέου procedural εδω και κανα δυο χρονια (Awake).

Edited by Strange Loop, 12 May 2012 - 09:00.


#1965 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 May 2012 - 09:22

^Έχεις δίκαιο, παρασύρθηκα και δεν εκφράστηκα σωστά. Δεν έχουν πει ακόμα ότι είναι η τελευταία σαιζόν αλλά αν δεν ανέβουν τα νούμερα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Τ_Τ

Τώρα για το cougar town, ελπίζω το γεγονός ότι το TBS πήρε και τα δικαιώματα για reruns, να σημαίνει ότι υπάρχουν ελπίδες. Αν τους ταράξουν στα reruns μέχρι την έναρξη της τέταρτης σαιζόν και καταλάβουν όλοι ότι η σειρά είναι γαμάτη!

xbJ3b2w.jpeg