Θέλω ένα comedy anime, όχι πολύ γνωστό γιατί θα το έχω δει, όχι πολύ ecchi (έως καθόλου άμα γίνεται).
Comedy I watched (and enjoyed.. I think) recently : Sexy Commando Gaiden Sugoiyo Masaru-San!
Εγω θα προσκυνησω το recommendation του φιλου Rushifazu!
Eπισης αν ψηνεσαι για καμμενη κωμωδία σαν το cromartie με short episodes κτλ είσαι ότι πρέπει και για gag manga biyori(full name :Masuda Kousuke Gekijou Gag Manga Biyori).Aπ'οσο ξερω επισης Oruchuban ebichu.Επειδή είπες ότι ξέρεις και τα γνωστα δε μου ρχεται κατι αλλο rite nao και ολα τα παραπανω ειναι σε στυλ randomness.
ζητειται επειγοντως κατι σε school days και kimi ga nozomu eien...αν ξερει κανεις τπτ asap post!!!!
Aπ ότι κτλβα θες κατι δραματικο σε λιγο school υφος οπότε απ ότι μου χει πει ενας φιλος πιθανον να σου αρεσει το bokura ga ita.Βεβαια δε το χω δει οπότε αν θες τσέκαρε το πρώτα ή ρώτα και κανένα απ όσου το χυν δει(i hope there is a thread :S )
Παιδια εχετε κανενα Anime με πολυ λιγα επεισοδια αλλα γ@ματο,να μου προτεινεται?
Kαντο λιγο πιο συγκεκριμένο μαν (σε τι φαση το θες δλδ) να σου πούμε.Αν και προσωπικά συμφωνώ με το Glaurung ειδικά αν ψήνεσαι για dementia-supernatural