Εγώ ψάχνω κάτι σε dark λίγο βαριά ιστορία. Βρυκόλακες κυρίως αλλά όχι χαζοχαρούμενη ούτε με κυνηγούς φάση. Αν δεν βρίσκεται κάτι τέτοιο θα συμβιβαζόμουν με κάτι υπερφυσικό αλλά και πάλι ψιλοβαρύ και ψυχολογικό, πιο αισθηματικό (όχι κλαψιάρικο) και αισθησιακό. Όχι πολύ battle scenes. Αυτά τα προτιμώ στα παιχνίδια παρά στις σειρές.
(Nice ωραίο γούστο βλέπω οπότε ας δώσω τα φώτα μου/γνώμη μου, χεχε)
Χμμμ, για βρυκόλακες τσέκαρε την ταινία Vampire hunter D Bloodlust, απ'τα καλύτερα του είδους.
Για κάτι βαρύ και ψυχολογικό (με αρκετά στοιχεία dementia κιόλας τα πιο πολλά απ'αυτά) εκτός απ'το Ergo proxy που θεωρώ και γω καλό, δες τα Serial Experiments Lain, Texhnolyze και Paranoia agent. (απ'αυτά το πιο βαρύ και hardcore με διαφορά το Texhnolyze you have been warned.) Για dementia alltime-favorite- movie = mind game.
Τώρα αν θες υπερφυσικό και λίγο σκοτεινό, με στοιχεία αισθηματικά και γενικά πιο mainstream αλλά δυστυχώς με αρκετούτσικες κιόλας μάχες μέσα, δες το Speed grapher.
Απο κει και πέρα αν θες γενικά ένα αριστούργημα δες το Monster που σου είπαν ήδη αν δε το είδες ήδη.
Κι αν θες κάτι αντίστοιχο με αρκετά απ'τα στοιχεία που ζητάς και με ωραίο σενάριο και γενικά σοβαρό, χωρίς να είναι και πολύ μεγάλο δες το Gankutsuou (count of monte cristo).
Αυτά καλό κάψιμο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 29 Οκτώβριος 2008 - 22:19