Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1306 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 19:10

θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ανιμ με θεματα τις δυσκολιες παιδιων στο σχολειο,κακοποιηση απο την οικογενεια,θανατος γονιων ενος παιδιου,βιασμους.γενικως δακρυβρεχτες ιστοριες με ψυχολογικα προβληματα και εννοειτε οτι πρεπει να ειναι slice of life.καμια προταση?(ΟΧΙ hentai)

δοκιμασε το Binbou Shimai Monogatari, με δυο κοριτσια που μεγαλωνουν χωρις γονεις, και ειναι slice of life

το Aishiteru Ze Baby ασχολειται με πολλα απο τα προβληματα που γραφεις, και εχει αρεσει σε πολυ κοσμο

και κατι λιγο τραβηγμενο, αλλα πολυ συγκινητικο ειναι και το Binchou-tan,
δεν ειναι καθολου ρεαλιστικο στο στιλ των γραφικων, ειναι ομως πολυ ομορφο!

#1307 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 00:28

thank you all!!!:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1308 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 01:21

παιδια help!!!
ψαχνω καιρο 2 στυλ anime:
1 school life, comedy,romance (ex. school rumble,ouran highschool host club,i my me strawbery egs,GTO)
2 fighting (σε στυλ που θα μπορουσε να ειναι video game...μπερδεμα ε? ex. Naruto,bleach,one piece - ολα τα εχω δει και τα εχω παιξει :P)
σημειωση oxi ikkitusen ;)
AAA και αν γινεται να ειναι ωραια απο θεμα graphics :/

Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#1309 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 03:45

1. Nodame Cantabile απλά αντί για απλό school βάλε ωδείο, also honey and clover με universities αντι για σχολείο.

2. Um... Hajime no Ippo? Μάλλον πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος.

#1310 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 08:01

παιδια help!!!
1 school life, comedy,romance (ex. school rumble,ouran highschool host club,i my me strawbery egs,GTO)
2 fighting (σε στυλ που θα μπορουσε να ειναι video game...μπερδεμα ε? ex. Naruto,bleach,one piece - ολα τα εχω δει και τα εχω παιξει :P)

1:Clannad,Full Metal Panic,Special A
Ειδικα τα δυο πρωτα ειναι Must:drink:

#1311 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 13:58

ευχαριστω παιδια...οσο για το 2 κατι σαν samurai champloo...δεν μου ερχεται το ονομα αυτων των αnime τωρα....one piece, naruto,bleach...τετοιο στυλ :P
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#1312 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2008 - 22:48

παιδια help!!!

για το πρωτο μονο μπορω να προτινω καποια.sayonara zetsubou sensei(although you must know a lot of japanse stuff)aishiteruze baby,the melancholy of haruhi suzumiya(ειναι λιγο απολα αυτα που ζητας),kabamaru,cardcaptor sakura
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1313 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 18:45

παιδια help!!!

Δοκιμασε D.Gray-Man.
Ισως οχι στο επιπεδο του Naruto και του Bleach αλλα κατι λεει.
(Βασικα πολλα λεει αλλα τεσπα :D )

#1314 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2008 - 22:38

παιδια help!!!

Για το 1:
lovely complex, είναι απλά must, τρομερή κωμωδία τρομερό romance και εννοείται high school life.
peach girl, είναι υπερβολικά shoujo-ish σε κάποια σημεία μιας και έχει love triangle μέσα, αλλά είναι κι αυτό ένα πολύ όμορφο anime.
και για κάτι σαν το ouran δες το special A.:wooi2::wooi2:

Για το 2:
...hmmm...
soul eater
d grayman
fullmetal alchemist (δεν είναι ακριβώς μπουνίδια και κλωτσίδια αλλά εννοείται έχει και πολλά τέτοια μέσα)
και ίσως να ήθελες να δοκιμάσεις το katekyo hitman reborn.

αυτά μου έρχονται μέχρι στιγμής.
hope i helped :Blissfull::Blissfull:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 28 Οκτώβριος 2008 - 22:44
GREEKLISH >___________________________<

Δημοσιευμένη  εικόνα
:drink:...Take it easy!

#1315 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 21:33

Εγώ ψάχνω κάτι σε dark λίγο βαριά ιστορία. Βρυκόλακες κυρίως αλλά όχι χαζοχαρούμενη ούτε με κυνηγούς φάση. Αν δεν βρίσκεται κάτι τέτοιο θα συμβιβαζόμουν με κάτι υπερφυσικό αλλά και πάλι ψιλοβαρύ και ψυχολογικό, πιο αισθηματικό (όχι κλαψιάρικο) και αισθησιακό. Όχι πολύ battle scenes. Αυτά τα προτιμώ στα παιχνίδια παρά στις σειρές.

#1316 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 21:42

lana_fey
στην αρχική σελίδα φιγουράρει φαρδύ πλατύ το νέο απόκτημα του download section του anime.gr, το ergo proxy.
.aNiMe//GR Forums - Downloads - Ergo Proxy
Ακόμη το σκέφτεσαι;!
Τέλος θα καταντήσω γραφικός και επαναλαμβανόμενος αλλά όσες φορές κι αν το πω δεν θα το μετανιώσω...Monster
Κι αυτό θα το βρεις εδώ... .aNiMe//GR Forums - Downloads - Monster
Μία ακόμη κοινωνική προσφορά του anime.gr!:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1317 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 22:08

Εγώ ψάχνω κάτι σε dark λίγο βαριά ιστορία. Βρυκόλακες κυρίως αλλά όχι χαζοχαρούμενη ούτε με κυνηγούς φάση. Αν δεν βρίσκεται κάτι τέτοιο θα συμβιβαζόμουν με κάτι υπερφυσικό αλλά και πάλι ψιλοβαρύ και ψυχολογικό, πιο αισθηματικό (όχι κλαψιάρικο) και αισθησιακό. Όχι πολύ battle scenes. Αυτά τα προτιμώ στα παιχνίδια παρά στις σειρές.

(Nice ωραίο γούστο βλέπω οπότε ας δώσω τα φώτα μου/γνώμη μου, χεχε)

Χμμμ, για βρυκόλακες τσέκαρε την ταινία Vampire hunter D Bloodlust, απ'τα καλύτερα του είδους.
Για κάτι βαρύ και ψυχολογικό (με αρκετά στοιχεία dementia κιόλας τα πιο πολλά απ'αυτά) εκτός απ'το Ergo proxy που θεωρώ και γω καλό, δες τα Serial Experiments Lain, Texhnolyze και Paranoia agent. (απ'αυτά το πιο βαρύ και hardcore με διαφορά το Texhnolyze you have been warned.) Για dementia alltime-favorite- movie = mind game.
Τώρα αν θες υπερφυσικό και λίγο σκοτεινό, με στοιχεία αισθηματικά και γενικά πιο mainstream αλλά δυστυχώς με αρκετούτσικες κιόλας μάχες μέσα, δες το Speed grapher.
Απο κει και πέρα αν θες γενικά ένα αριστούργημα δες το Monster που σου είπαν ήδη αν δε το είδες ήδη.
Κι αν θες κάτι αντίστοιχο με αρκετά απ'τα στοιχεία που ζητάς και με ωραίο σενάριο και γενικά σοβαρό, χωρίς να είναι και πολύ μεγάλο δες το Gankutsuou (count of monte cristo).
Αυτά καλό κάψιμο. :burningbe3:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 29 Οκτώβριος 2008 - 22:19

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1318 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 22:12

hellsing,blood+

#1319 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2008 - 23:30

hellsing,blood+

Όχι!

Μην της το κάνεις αυτό.

Δες όλα που σου είπε ο Ρανταγκαστ.
Τα Mind Game & Speed Grapher δεν τα έχω δει ακόμα βέβαια, αλλά κάτι θα ξέρει.

HnH5aB0.jpg

#1320 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 00:46

Actually... Μάλλον πρέπει να δεις το Kurozuka... Είναι οn-going βέβαια και έχει τρία επ μόνο για την ώρα, αλλά νομίζω ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires