Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 07 May 2007 - 19:31
Posted 08 May 2007 - 01:22
έχω μια παράκληση..ψάχνω για "ανιμε" στο στυλ των berserk trinity blod gungrave... κατέβασα κάτι τίλους που ήταν hi-rated αλλα δe με συγκίνησαν.. έχετε να προτεινετε κατι???
Αν σου αρέσουν anime με vampires τσέκαρε Hellsing και Blood+, μου άρεσαν αρκετά, μετά το Trinity Blood που είναι το TOP για μένα! Κάτι παρόμοιο και καλό για Berserk το μόνο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι το Claymore το οποίο είναι ongoing αλλά αρκετά καλό! Όσο για το Gungrave δεν υπάρχει αντίπαλος ή κάτι παρόμοιο, είναι απλά ο βασιλιάς των anime για μένα! Χεχε, αντικειμενικότατος!

Posted 08 May 2007 - 01:31
έχω μια παράκληση..ψάχνω για "ανιμε" στο στυλ των berserk trinity bloοd, gungrave... κατέβασα κάτι τίλους που ήταν hi-rated αλλα δe με συγκίνησαν.. έχετε να προτεινετε κατι???
Trigun είναι το anime που ψάχνεις. Είναι το anime που επηρέασε κατά κύριο λόγο το Trinity Blood (ορισμένοι λένε πως το Blood είναι αντιγραφή του, αλλά δεν το έχω δει για να εκφέρω γνώμη ). Επίσης είναι από την Madhouse, το ίδιο Studio που έφτιαξε το Gungrave (το Gungrave είναι πιο πρόσφατο από το Trigun)
Τώρα για στυλ Berserk (αν και εννοείται όχι τόσο καλό), προτείνω το Bastard
Posted 08 May 2007 - 01:41
EDIT: AnimeCorpX μήπως;
Posted 08 May 2007 - 01:49
Phantom μιας και είπες για το Trigun, θέλω να κατεβάσω μια καλή ποιότητα για να την έχω στην συλλογή μου, το είχα κατεβάσει παλιότερα από ένα fansubμεκαψες και θέλω να το αντικαταστήσω. KAA ή AnimeSupreme ;
Το χω από ΚΑΑ και είναι ψιλοχάλια. Την άλλη έκδοση δεν την έχω δει
Posted 08 May 2007 - 06:16
Air
Kimi Ga Nozomu Eien
Basilisk
Grave of the butterflies(old time classic)
Monster(πολλά επεισόδια με πολύ μπλα μπλα αλλά αξίζει άπειρα)
Αυτά μου έρχονται τώρα.
Υ.Γ. Προσοχή! Άμα είστε ψυχολογικά ασταθής καλήτερα να μην δείτε τις παραπάνω σειρές!

www.mmohell.gr
Posted 08 May 2007 - 12:13
Phantom μιας και είπες για το Trigun, θέλω να κατεβάσω μια καλή ποιότητα για να την έχω στην συλλογή μου, το είχα κατεβάσει παλιότερα από ένα fansubμεκαψες και θέλω να το αντικαταστήσω. KAA ή AnimeSupreme ;
EDIT: AnimeCorpX μήπως;
Η συνέχεια εδώ για να κάνουμε αναλυτικότερη συζήτηση

Posted 16 May 2007 - 09:09
Posted 16 May 2007 - 12:39
b) Έχοντας φτάσει την 5η σεζόν του Ranma (μόνο μια ακόμα σεζόν μένει 3 τανίνες και 12 OVA ) βρίσκομαι απέναντι στο εξής ερώτημα : με τι να συνεχίσω Inuyasha ή Urusei Yatsura … ποιο να δω πρώτο ?
Posted 16 May 2007 - 14:49
Λοιπόν πρόσφατα είδα το kigeki (comedy ο αγγλικός τίτλος ) καμία 10-15 φορές και βασικά ψάχνω κάτι παρόμοιο από άποψη animation και story
Κορυφαιο ε?! Τα ωραια ειναι λιγα ρε γμτο...

Posted 16 May 2007 - 19:35

Επίσης, σε αυτό το μοτίβο ρίξε μια ματιά και στο Hotori: Tada Saiwai o Koinegau...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 18 May 2007 - 12:44
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο ;;;

Posted 18 May 2007 - 12:50
Posted 18 May 2007 - 13:11
Overdrive!
στο ειχα πει και irc για overdrive ειδες το 2ο επ η ακομα στο πρωτο εισαι???
OverDrive τα σπαει μετα το El Cazador το δευτερο καλυτερο ανιμε του 07
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|