Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 28 May 2007 - 16:43

''The human whose name is written in this note shall die''
Posted 29 May 2007 - 12:11
σε ότι αφορά το Kino no tabi.
τι είδους σου αρέσουν πάνω κάτω;
Posted 29 May 2007 - 23:43
Έχει να προτείνει κανένας κανά καλό shounen ποδοσφαιράκι;
Captain Tsubasa (παλιο και νεο), Hungry Heart, Βενιαμίν
Posted 30 May 2007 - 23:18
Για το στυλ Yu Yu Hakusho σας προτείνω Hell Teacher Nube.
Για κωμωδία σας προτείνω Nagasarete Airantou.
Για περιπέτειας και αστυνομικής σειράς που τα γραφικά του ψιλομοιάζουν του Death Note σας συνίστω το Reideen.
Για shounen ala Ninja Scrolls + Miroku(Inuyasha's travelling mate) σας συνίστω Shounen Onmyouji(έχει σταματήσει στο 15 επεισόδιο και δεν ξέρω αν θα το προχωρήσουν...έλεος δηλαδή)
Ήδη βλέπω το Lucky Star + Powerpuff Girls Z + Darker Than Black...
Άλλα δεν μπορώ να κατεβάσω ακόμα γιατί είναι για μένα πολύ αργά για seederiliki εκτός αν τα κάνει κάποιος αλυσίδα.
Μεταξύ άλλων μου τράβηξε το ενδιαφέρον το WitchBlade...Αν το κατεβάζει κανείς σας παρακαλώ πολύ να μου το κάνετε αλυσίδα γιατι είναι αργά για μένα να κατεβάσω τα πρώτα πρώτα επεισόδια γιατί πιστεύω σταμάτησε το seederiliki κι εκεί...

Posted 04 June 2007 - 22:04
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 06 June 2007 - 14:37
Θα ήθελα να βρώ κάποιο anime το οποίο να είναι αρκετά "ώριμο". Κάτι που να απευθύνεται σε ενήλικες (και δεν μιλάω για hentai φυσικά)
Έχω δει ήδη αρκετά τα οποία είναι σχεδόν παιδικά (όχι πως με χάλασαν τα 150 episodes του Naruto - τόσα άντεξα. Τώρα μόνο το manga) αλλά έχω φύγει από εκείνο το στάδιο. Μου αρέσει το splatter και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη βία. Προκαταβολικά αναφέρω πως έχω δει τα βασικά όπως Elfen Lied, Gantz, Hellsing, Gungrave, Blood+, Speed Grapher(δεν πρέπει να είναι πολύ γνωστό) και άλλα. Ελπίζω να πήρατε μία ιδέα για τι μιλάω. Επίσης δεν πολυενδιαφέρομαι για mecca.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Posted 06 June 2007 - 14:45
Posted 06 June 2007 - 14:57
Posted 06 June 2007 - 15:55
Posted 06 June 2007 - 16:03
Ghost in the Shell ταινίες και σειρές.. και το koi kaze ίσως;
To Ghost in the Shell το έχω δει (όχι όλο βέβαια - ίσως το συνεχίζω κάποια στιγμή) . Το άλλο που μου πρότινες μου κίνησε την περιέργια παρόλο που δεν βλέπω τέτοιο στιλ... Ίσως το κατεβάσω λοιπόν. Ευχαριστώ
Posted 06 June 2007 - 16:51

ΥΓ: Το Monster, όταν το πάρεις στα χέρια σου, ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ γιατί είναι υπέρτατη anime ιεροσυλία να το έχεις και να μην το βλέπεις!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 10 June 2007 - 14:39
Αν θα μπορουσε καποιος να συνεστησει κατι καλο να δω για το καλοκαιρι η κατι ποθ νομιζεται οτι 8α ηταν ωραιο. :S
Posted 10 June 2007 - 14:50
Κάνε ένα search:nosey: πριν ανοίξεις καινούργιο topic.
Πήγαινε εδώ...(είναι και sticky το topic που θα έπρεπε να ψάξεις...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|