Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#961 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 00:48

Kenichi ναι....κοιταγελιο εχει αρκετο. Ξυλο δεν εχει και τοσο. Πολυ φλωρακος ηταν, αλλα καλη φαση το ανιμε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#962 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 13:40

παιδια τι γνωμη εχετε για το darker than black?να το δω ή οχι?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MangekyouItachi: 07 Αύγουστος 2008 - 21:41

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#963 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 16:38

Μια ερωτηση: Ειπες οτι το berserk τελειωνει αποτομα γιατι το manga συνεχιζει. Δηλαδη θα το συνεχισουν αργοτερα η απλως το τελειωσαν εκει;(γιατι αμα ειναι να βγει ποτε συνεχεια να μη διαβασω το manga.)

- Το anime τελειώνει στον 13ο περίπου τόμο του manga.
- Το manga έχει φτάσει στον 33ο τόμο αλλά πρέπει να έχει αρκετό ψωμί μπροστά του ακόμη.
- Ο δημιουργός του manga, Kentaro Miura, βγάζει με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς τα chapters.
- Έχει ακουστεί ότι θα γυριστεί η συνέχεια όταν τελειώσει το manga, δηλαδή σε καμιά πενταετία το συντομότερο...:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#964 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 23:09

ξερετε εχω δει πολλα anime αλλα κανενα σαν το hajime no ippo.ειναι πραγματικα οτι καλλυτερο εχω δει και το σιστινω ανεπιφυλακτα σε ολους.εχει καλο σχεδιο πολυ δραση και ανεπαναληπτο χιουμορ.βεβαια τελειωσε αποτομα(το ανιμε γιατι το manga συνεχιζεται),ομως επειδη δεν ειμαι φαν των manga μηπως ξερετε καποιο ανιμε που να σινδιαζει τη μοναδικοτητα και τα χαρακτιριστικα του?παρακαλω αν ξερετε βοηθηστε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#965 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 06:57

εγω ψαχνω κατι που να δειχνει τους ηρωες σταδιακα να μεγαλωνουν...δλδ να τουσ δειχνει απο μικρουσ σχετικα και μετα ποιο μεγαλους(π.χ T.T.G.L)...το εχω ξαναζητησει και ποιο παλια αυτο αλλα δεν μου ειπατε κατι ικανοποιητικο...

#966 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 14:06

ρε παιδια εχω φαει τον τοπο να βρω την τριτη σεζον του school rumble αλλα παντου εχει μονο το επεισοδειο 25.Μπορειτε να μου πειτε που να το βρω?:cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#967 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 14:16

Καταρχήν, εδώ είσαι off-topic. Σ' αυτό το thread ζητάμε προτάσεις για το τι να δούμε, όχι από που θα το κατεβάσουμε. Anyway, για την τρίτη season του School Rumble, πρώτα βγήκαν τα επεισόδια 25-26 σαν OVA, και μετά από κάμποσους μήνες θα προβληθούν τα 1-24 σαν TV series.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#968 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 14:39

α ευχαριστω πολυ και συγγνωμη που εκανα post σε λαθος μερος
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#969 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:27

Λοιπον...εγώ ψάχνω ένα anime με σκηνικό σχολική ζωή και εφηβεια in Japan.. ξυλίκι και καφρίλες...Τι προτείνετε?:wooi2:
Spoiler:
Ξεπερνά τα 250 pixels ύψος.

#970 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2008 - 20:40

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1099

Δημοσιευμένη  εικόνα

#971 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 07:47

εγω ψαχνω κατι που να δειχνει τους ηρωες σταδιακα να μεγαλωνουν...δλδ να τουσ δειχνει απο μικρουσ σχετικα και μετα ποιο μεγαλους(π.χ T.T.G.L)...το εχω ξαναζητησει και ποιο παλια αυτο αλλα δεν μου ειπατε κατι ικανοποιητικο...

κανεις τπτ????

#972 johnnynp

johnnynp

yiapis

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2008 - 22:27

Βασικα ολοι λιγο πολυ οταν τελειωνουμε μια σειρα ψιλοψαχνομαστε για το επομενο που θα δουμε, σωστα? Ολοι εχουμε δει καποια σειρα που μας αρεσε παρα πολυ κ θελουμε να βρουμε κ αλλες στο ιδιο μοτιβο, σωστα? Ολοι κατα καιρους τρωμε κοληματα κ ψαχνουμε καποια σειρα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα, σωστα?

Σκεφτηκα να φτιαξουμε ενα thread οπου θα προτεινουμε ο ενας στο αλλο τι να δει με βαση τις ομοιοτητες με αλλες σειρες ή γενικοτερα το genre, το θεμα, καποια περιγραφη ή οτιδηποτε αλλο.

Οποτε οσοι ψαχνεστε καντε ενα ποστ εδω κ οι υπολοιποι θα φροντισουν να σας κατατοπισουν ;)

PK EDIT
Ένα χρήσιμο link είναι η recommendation database του animeplanet.com. Βάλτε στο search έναν τίτλο που σας αρέσει και θα σας βγάλει προτάσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν

johnny Αυτό περιμένουμε....μια κατατόπιση να πω,μια βοήθεια..ενα κάτι τις !!:fromabove:
:fromabove:johnny.p

#973 iLLuv4tar

iLLuv4tar

Addicted to anime

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 17:25

@kagemaru igano : Δεν ξέρω τι σου προτεινανε , παντως σου συνιστω το Major . Πολυ καλο anime , Αναφερεται σε εναν παιχτη του baseball , και την εξελιξη του απο ερασιτεχνη της σχολικης ομαδας σε Pro Player . Εχει 4 σεζον , που διαπραγματευονται διαφορετικη ηλικια καθε φορα .

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2168
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3423
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4557
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5316

Και μην σε αποθισει το γεγονος οτι ειναι σπορ ανιμε ή οτι δεν ξερεις απο το αθλημα , ειναι imho το καλυτερο σπορ ανιμε

#974 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 01:04

johnny Αυτό περιμένουμε....μια κατατόπιση να πω,μια βοήθεια..ενα κάτι τις !!:fromabove:

Θες να δεις ιστορικό, αστυνομικό, ψυχολογικό θρίλερ, φαντασίας, splatter, ερωτικό, αισθηματικό, δρασης, παιδικό, κουλτούρα κλπ κλπ. Πρέπει να μας πεις τα γούστα σου για να σε βοηθήσουμε. Σκέψου μόνο ότι υπάρχουν τα πάντα (στην κυριολεξία):congrats:

#975 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLarisa,Greece

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2008 - 12:04

Αγαπητοί ανιμάδες θα ήθελα να μου προτείνετε ένα anime σε στυλ του Chrno Crusade

Δημοσιευμένη  εικόνα

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires