Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#976 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 14 August 2008 - 12:36

Δεν το χω δει φίλε μου αλλά έτσι πως το βλέπω και σύμφωνα με http://anidb.net (που είναι πολύ καλό site για να κάνεις τις"έρευνές" σου) μάλλον σου ταιριάζει shounen-action-gunfights το Black Lagoon.Βέβαια δεν υπάρχει το fantasy στοιχείο που υπάρχει στο Crusade αλλά gunfights απ'όσο θυμάμαι θα χορτάσει το μάτι σου!
Posted Image

#977 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 14 August 2008 - 13:24

ευχαριστό φιλαράκο τρέχω να λιώσω Hahaha

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#978 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 15 August 2008 - 20:30

Παιδια ψαχνω για ενα καλο Love comedy σε στυλ To Love Ru, Love Hina η Full metal Panic fumofu.

Υ.Σ. Αν εχει στοιχεια ecchi και Harem ακομα καλυτερα.:wooi2:

#979 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 August 2008 - 22:05

Παιδια ψαχνω για ενα καλο Love comedy σε στυλ To Love Ru, Love Hina η Full metal Panic fumofu.

Υ.Σ. Αν εχει στοιχεια ecchi και Harem ακομα καλυτερα.:wooi2:

Αν και δεν έχω δει πολλά harem anime, προτείνω το Rosario + Vampire, το οποίο έχει και μπόλικο pantsu...
:kawaii:
Αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλύτερα τα οποία μπορούν να σου προτείνουν οι παλιότεροι...
Posted Image
Posted Image

#980 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 16 August 2008 - 07:15

Αν και δεν έχω δει πολλά harem anime, προτείνω το Rosario + Vampire, το οποίο έχει και μπόλικο pantsu...
:kawaii:
Αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν καλύτερα τα οποία μπορούν να σου προτείνουν οι παλιότεροι...

Arigato Erebos θα το κοιταξω και εποισης περιμενω προτασεις και απο αλλους και ευχαριστω in advance:nod:

#981 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 16 August 2008 - 08:19

@anime-dono ριξε μια ματια στη Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3651, μια απο τις πιο πρωτoτυπες school comedies που εχουν βγει.
Seto no Hanayome, Hayate no Gotoku, Maburaho, Inukami ειναι επισης πολυ καλες comedies

αν τωρα θες κατι με πιο πολυ ecchi + harem : Girls Bravo, Amaenaide yo και Kanokon

#982 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 16 August 2008 - 10:49

Μπορει καποιος να μου προτεινει anime σαν το ergo proxy και το ghost hound????:congrats:
Posted Image

#983 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 16 August 2008 - 11:43

Μπορει καποιος να μου προτεινει anime σαν το ergo proxy και το ghost hound????:congrats:

Το Texhnolyze και το Wolf`s Rain, το παρα πολυ καλο Kaiba(που βγηκε φετος), και θα προτεινα και το Kino no Tabi.
Posted Image

#984 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 16 August 2008 - 14:09

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς paranormal anime, γιατί τα δύο anime που αναφέρεις το μόνο κοινό που έχουν είναι τα "όνειρα", νομίζω.
Δες οπωσδήποτε το The Place Promised in Our Early Days του Shinkai Makoto (το έχουν κάνει fansub οι AnimeClipse). Καλό λένε, επίσης, το Mushi-shi (δεν το έχω δει ακόμα). Αξιόλογο είναι και το Serial Experiments Lain.
Σε πιο sci-fi, must-see είναι τα Ghost in The Shell 1 & 2: Innocence.

EDIT: Ααα, serious mind-fcuk είναι και το Perfect Blue.
Posted Image
Posted Image

#985 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 16 August 2008 - 15:14

Αν κατάλαβα καλά, εννοείς paranormal anime, γιατί τα δύο anime που αναφέρεις το μόνο κοινό που έχουν είναι τα "όνειρα", νομίζω.
Δες οπωσδήποτε το The Place Promised in Our Early Days του Shinkai Makoto (το έχουν κάνει fansub οι AnimeClipse). Καλό λένε, επίσης, το Mushi-shi (δεν το έχω δει ακόμα). Αξιόλογο είναι και το Serial Experiments Lain.
Σε πιο sci-fi, must-see είναι τα Ghost in The Shell 1 & 2: Innocence.

EDIT: Ααα, serious mind-fcuk είναι και το Perfect Blue.

Also check Dennou Coil.Πιο "innocent" από τα προηγούμενα δεν το χω τελειώσει βέβαια,αλλά μιλάμε για εκπληκτικό animation και ενδιαφέρουσα υπόθεση(πως και δεν το ανεφερε κανείς μιας και μιλάμε περι cyberpunk??)
Posted Image

#986 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 16 August 2008 - 18:58

Guys ευχαριστω πολυ!!! παω να δω τι θα πρωτο κατεβασω!!!!!!!!
:wooi2:
Posted Image

#987 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 posts

Posted 17 August 2008 - 13:22

Τίποτα σε στύλ death note ή codegeass ???
Posted Image
Clear your mind , forget your past, make a new start and...
Spoiler:

#988 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 17 August 2008 - 14:18

Θα μπορούσες να πεις ότι η noir διάθεση του Dn εχει ομοιοτητες με το Monster αλλά σε αφηνω να κρίνεις εσύ:http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1539
Posted Image

#989 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 17 August 2008 - 14:19

Baccano! ή Legend of the Galactic Heroes αν και όχι στο ίδο στίλ ακριβώς
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#990 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 posts

Posted 17 August 2008 - 15:49

Ok ευχαριστώ,
θα δω κανα τρέιλερ απο τα παραπάνω και αν είναι θα τα κατεβάσω.
Posted Image
Clear your mind , forget your past, make a new start and...
Spoiler:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires