Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#931 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 01 August 2008 - 13:44

@ Puranetesu : Σ ευχαρισρτω πολυ! Μου ειχαν ξαναπει για τη σειρα. Τωρα θα την κατεβασω οπωσδηποτε! Ευχαριστω!
Posted Image

#932 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 01 August 2008 - 21:04

λεω να δω το gurren lagann (αν το γραφω σωστα ) τι λετε καλο και το last exile?

#933 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 01 August 2008 - 21:09

Πολύ ωραία και τα δύο

Posted Image

#934 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 03 August 2008 - 05:45

Ελαφρώς off topic αλλά το texhnolyze δεν έχει thread και δε μπόρεσα να βρω κάπου πιο ταιριαστά να ρωτήσω.... Οπότε, μήπως έχει κανείς αυτή την εικόνα σε μεγάλη ανάλυση?

Posted ImagePosted Imagehttp://www.cjas.org/~leng/tex2.jpg

Υπάρχει στο web αλλά είναι cropped από πάνω και κάτω και δε μου κάνει. Θελώ να την τυπώσω για poster...

#935 Epicdeath

Epicdeath

The Terror Of Death

• Members
  • 16 posts

Posted 03 August 2008 - 18:21

Χεραιτω ολα τα μελι του site! Μολις εγινα μελος. Λοιπων τωρα στο θεμα μας. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο anime δρασης πχ bleach, samurai champloo κτλ. χεχε τωρα που το σκεφτομαι καιρο εχω να δω anime με σπαθια :P βεβαια εχω ακουσει καποια πραγματα για claymore αλλα θα ηθελα κι αλλες προτασεις

Anime που εχω ηδη δει: Hellsing, Elfen Lied, Trinity Blood, Black Lagoon, D.Gray-Man(οχι ολλο), Death Note, .hack, Lain, Fullmetal Alchemist(και αυτα που προανεφερα) και τωρα βλεπω chrono crusade και fate stay night

Ikuze...... Ban...kai... Tensa Zangetsu...
Posted Image

#936 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 03 August 2008 - 18:43

Χεραιτω ολα τα μελι του site! Μολις εγινα μελος. Λοιπων τωρα στο θεμα μας. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο anime δρασης πχ bleach, samurai champloo κτλ. χεχε τωρα που το σκεφτομαι καιρο εχω να δω anime με σπαθια :P βεβαια εχω ακουσει καποια πραγματα για claymore αλλα θα ηθελα κι αλλες προτασεις

Anime που εχω ηδη δει: Hellsing, Elfen Lied, Trinity Blood, Black Lagoon, D.Gray-Man(οχι ολλο), Death Note, .hack, Lain, Fullmetal Alchemist(και αυτα που προανεφερα) και τωρα βλεπω chrono crusade και fate stay night

+1 στο Claymore και έχουμε και λέμε:
-Blood+
-Busou Renkin
-Devil May Cry(αν και έμενα αυτό δε μου άρεσε)
-Disgaea(για πιο silly καταστάσεις)
-kara no Kyoukai
-Σε πιο fantasy-oriented πάμε σε Juuni Kokki(12 Kingdoms) και Record of Lodoss War

Αν σου άρεσε το Fate/Stay Night τότε δες και Shingetsutan Tsukihime(Lunar Legend Tsukihime)

Welcome to teh forumz!!

Posted Image

#937 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 03 August 2008 - 18:47

Να προσθεσω στην παραπανω λιστα το Cowboy Bebop, plz.... Real Attitude.
Σε πιο dark mood, Speed Grapher

Posted Image

#938 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 03 August 2008 - 18:54

Berserk, Claymore και μετά το χάος!!!
Μετά από αυτά τα δύο όλα τα άλλα anime δράσης θα σου φαίνονται lame.
Πρόσεχε τα εξής μόνο για να μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε...
Το Berserk σταματάει πάρα πολύ απότομα και στο καλύτερο σημείο μιας και το manga είναι ongoing και βγαίνει με αργούς ρυθμούς. Παράλληλα να έχεις ήδη κατεβασμένα τα scanlations του manga, γιατί όπως σταματάει το τελευταίο επεισόδιο θα πιάσεις αμέσως το manga να δεις πως συνεχίζει η ιστορία από την αγωνία σου.
Παρομοίως το Claymore, επειδή είναι ongoing manga, δεν δίνει ένα τέλος στην ιστορία, αλλά την σταματάει με ένα πιο ομαλό τρόπο από ότι το απότομο του Berserk, κάνοντας μία παρέκκλιση από την ιστορία του manga στα τελευταία επεισόδια για να δοθεί αυτό το ομαλό τέλος.

You have been warned!:chigau:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#939 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 03 August 2008 - 20:23

Berserk, Claymore και μετά το χάος!!!
Μετά από αυτά τα δύο όλα τα άλλα anime δράσης θα σου φαίνονται lame.
Πρόσεχε τα εξής μόνο για να μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε...
Το Berserk σταματάει πάρα πολύ απότομα και στο καλύτερο σημείο μιας και το manga είναι ongoing και βγαίνει με αργούς ρυθμούς. Παράλληλα να έχεις ήδη κατεβασμένα τα scanlations του manga, γιατί όπως σταματάει το τελευταίο επεισόδιο θα πιάσεις αμέσως το manga να δεις πως συνεχίζει η ιστορία από την αγωνία σου.
Παρομοίως το Claymore, επειδή είναι ongoing manga, δεν δίνει ένα τέλος στην ιστορία, αλλά την σταματάει με ένα πιο ομαλό τρόπο από ότι το απότομο του Berserk, κάνοντας μία παρέκκλιση από την ιστορία του manga στα τελευταία επεισόδια για να δοθεί αυτό το ομαλό τέλος.

You have been warned!:chigau:

δες το gurren lagann και ισως να αλλαξεις αποψη

#940 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 04 August 2008 - 01:01

Δοκιμασε το Hajime no Ippo.
Ειναι πανω στο box, εχει τεχνικες και μαχη σωμα με σωμα... και οι μαχες του Ippo ειναι πολυ γ@μ@τες :P

βλεπω το hajime no ippo οπως μου ειπες και πραγαμτικα ειναι πολυ ωραιο, για να πω την αληθεια δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο.νσ φανταστεις σκεφτομαι ν'αρχισω μποξ(χωρις πλακα).
και παλι ευχαριστω!:byejg9:
Posted Image
Posted Image

#941 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 posts

Posted 04 August 2008 - 01:09

Γεια σε ολουυυυυυυυςςςςςςςς!!!
Εγινα μελος πριν λιγη ωρα και ηδη χρειαζομαι τις γνωσεις των ομειων μου (ενοοντας οτι ειμαστε ολοι απο το otakuland) σε μια πολυ δυσκολη ερωτηση :bahhh:
Ξερει κανεις κανενα anime που να ειναι σαν το Full Metal Alchemist?
Γτ ψαααχνω και ψααααααααχνω....
κ ακρη δεν βρησκω :if:
Τωρα θα μου πειτε, FMA ειναι μονο ενα...αλλα κ παλι...:wooi2:
Posted Image
:drink:...Take it easy!

#942 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 05 August 2008 - 00:55

παιδια αν μπορειτε βοηθηστε.Ψαχνω ενα anime το οποιο να ειναι πολυ αστειο.Δεν με νοιαζει αν εχει υποθεση(απλα να ειναι ξεκαρδιστικο).Το χρειαζομαι για να αντισταθμιζει καποια αλλα.Καταλαβαινετε...
Posted Image
Posted Image

#943 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 05 August 2008 - 01:00

Πολύ χαλαρά GTO(great teacher onizuka)
Πολύ χαλαρά.....
(Υπόθεση έχει, και ωραία μάλιστα....)
Dokuro-chan επίσης(my siggy!!) όπως και Ouran high school host club
Αλλά να δεις GTO

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#944 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 05 August 2008 - 01:40

thanx θα ριξω μια ματια σιγουρα παντως διαβασα καλα πραγματα
Posted Image
Posted Image

#945 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 August 2008 - 01:59

παιδια αν μπορειτε βοηθηστε.Ψαχνω ενα anime το οποιο να ειναι πολυ αστειο.Δεν με νοιαζει αν εχει υποθεση(απλα να ειναι ξεκαρδιστικο).Το χρειαζομαι για να αντισταθμιζει καποια αλλα.Καταλαβαινετε...

[Καμενος που παντου το ιδιο προτεινει Mode on]

Αν θες γελιο δες school rumble τελος

[Καμενος που παντου το ιδιο προτεινει Mode off]

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires