Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 17 August 2008 - 20:20
Posted 17 August 2008 - 20:23
Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο ανιμε με πολυυυυυ τρελα και χιουμορ.Αν γινεται για εφηβους.Κι αν γινεται να εχει και ελαχιστο ρομαντζο μεσα.
πρακτικα αυτη ειναι η περιγραφη του School Rumble ^^
Posted 17 August 2008 - 20:28

Posted 17 August 2008 - 20:34
Thx!Θα το δοκιμασω.Αν ξερει κανεις κι αλλα ας τα προτεινει παρακαλω.
Eγω σου προτεινω το soul eater.Φοβερο anime,πολυ πλακα και επισης εχει αρκετη δραση.
Υ.Γ.Στο getFansub.com υπαρχουν τα πρωτα 18 επεισοδια!!!

Posted 17 August 2008 - 20:36

Posted 17 August 2008 - 21:56
Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο ανιμε με πολυυυυυ τρελα και χιουμορ.Αν γινεται για εφηβους.Κι αν γινεται να εχει και ελαχιστο ρομαντζο μεσα.
Eγω σου προτεινω το soul eater.Φοβερο anime,πολυ πλακα και επισης εχει αρκετη δραση.
Συγγνώμη αλλά το Soul Eater είναι κλασικό shounen με δράση, fantasy στοιχεία κλπ. (όπως τα Bleach, Darker Than Black κ.ά.).
Δεν μου φαίνεται να ζήτησε κάτι τέτοιο η Animesuki...

Animesuki, must-see είναι τα:
- School Rumble (όπως είπε ο Sunabouzu)
- Honey & Clover
- Azumanga Daioh
- Lucky Star

Posted 17 August 2008 - 22:04

Με το μόνο που συμφωνώ είναι το Azumanga Daioh (δεν έχω δεί School Rumble) και θα πρόσθετα το Ouran high school host club.

Posted 17 August 2008 - 22:12
Συγγνώμη αλλά το Soul Eater είναι κλασικό shounen με δράση, fantasy στοιχεία κλπ. (όπως τα Bleach, Darker Than Black κ.ά.).
Δεν μου φαίνεται να ζήτησε κάτι τέτοιο η Animesuki...
Animesuki, must-see είναι τα:
- School Rumble (όπως είπε ο Sunabouzu)
- Honey & Clover
- Azumanga Daioh
- Lucky Star
Posted 17 August 2008 - 22:15
@Erebos: μόνο που θα διαφωνίσω και εγώ με τη σειρά μου
Honey and clover? θα της δώσει κανείς και μερικά αντικαταθληπτικά μαζί ή θα τη χάσουμε την Animesuki?
Chotomate Kudasai!!...
Ε όχι και καταθλιπτικό το Honey & Clover...
Συναισθηματικό σε αρκετά σημεία μπορεί, αλλά τα κορίτσια τα γουστάρουν αυτά...

Πάντως, καταθλιπτικό με Morita, Takemoto και Hagu δεν είναι με τίποτα.
@jimmare
Από τις πληροφορίες που έδωσε η Animesuki εσύ κατάλαβες ότι θέλει να δει shounen??
Έχω παρατηρήσει και άλλες φορές ότι προτείνεις "ό,τι να 'ναι". Χαλάρωσε λίγο, και να είσαι λίγο πιο διαβασμένος πριν προτείνεις σε κάποιον κάτι. Μην βιάζεσαι, μικρός είσαι ακόμα, θα μάθεις.
Posted 17 August 2008 - 22:20
Edited by Animesuki, 17 August 2008 - 22:26.
Posted 17 August 2008 - 22:36
Μαλλον lucky star θα δω.Kαι μετα βλεπω και τα υπολοιπα.
Aaaa!! Choto choto...
Πριν δεις το Lucky Star, ξέχασα να σου πω πως καλό είναι να έχεις δει το Melancholy of Suzumiya Haruhi πρώτα, μιας και οι αναφορές που γίνονται στο Lucky Star για το εν λόγω anime είναι αμέτρητες (cosplay, theme song σε ξεκάρφωτα σημεία κλπ)...

Posted 17 August 2008 - 22:40
παιδια σας ευχαριστω ολους!Το honey and clover ειναι πολυ καλο το εχω δει, αλλα δεν ειναι χαρουμενο μοναχα με τον μοριτα γελασα..Το ouran ειναι θεικο!!!Φανταστηκο απο τα καλυτερα!!!Μαλλον lucky star θα δω.Kαι μετα βλεπω και τα υπολοιπα.Οσο για soul eater παιδια δεν με βλεπω να το βλεπω.
Για comedy,εφηβεία και γενικά χαρά και χαβαλέ, προτείνω όπως είπαν και άλλοι το school rumble (2seasons), αλλά οπωσδήποτε το GTO (έπος) αν και φαντάζομαι θα το έχεις δει ήδη θα στο έχουν πει πολλοί. Επίσης άλλο ευχάριστο είναι το Melancholy of Haruhi αν και φαντάζομαι θα το έχεις δει και αυτό ήδη.
Μετά υπάρχει και το Genshiken που είναι επίσης ευχάριστο comedy αλλά με πορεία προς otakuness δλδ θα δεις καμμένα άτομα να έχουν κυρίως ασχολίες anime-manga-doujin κτλπ. Δλδ μιλάμε για πολύ κάψιμο αλλά είναι καλούλικο parody-comedy-sliceoflife anime για πολλούς.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 17 August 2008 - 22:43

Posted 17 August 2008 - 23:09
Full Metal Panic? Fumoffu (ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ XD)
Great Teacher Onizuka (αν και προτημώ το manga)
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (must)
Welcome to the N.H.K (οχι με εφηβους... άλλα σχέτη τρέλα)
Genshiken (αυτό δεν ειναι κάπιο τρελό comedy ..αν δεν ασχολίσε καιρό με το άθλήμα να το αποφήγεις )
His and Her Circumstances (love comedy απο τα λίγα)
REC (love comedy από τα λιγα)
Excel Saga (Αν σου αρέσουν τα gag u love it αν όχι άστω καλήτερα ... )
αν σου αρέσει το Excel Saga και θες και άλλο τότε και μόνο τότε με δική σου ευθήνη XD
Puni Puni Poemi
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
PaniPoni Dash!
Ping Pong Club
Cromartie High School
Posted 18 August 2008 - 06:20

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|