Χμμ το βλεπεις λιιγο επιφανειακα το θεμα .. Εχω δει παρα πολλες σειρες επειδη το σχεδιο ηταν ομορφο αλλα η πλοκη ηταν μαπα και αντιστροφα εχω δει φοβερες σειρες με κακο σχεδιο...
Με προλαβε ο Hazuki πιο πριν αλλα θα στο πω και γω ΠΡΕΠΕΙ να δεις Azumanga Daioh και Yamato Nadeshiko (the wallflower)..
Ειναι τρανο παραδειγμα του να μην κρινεις μια σειρα απο το σχεδιο και απο τα χρωματα.. Ειναι απο τα Top comedy anime που θα δεις ποτε .. Εχω κλαψει απ τα γελια με τις εκφρασεις τους , με τα puns , με τις γκαφες και με το χιουμορ τους!!
Ειδικα αφου ειπες οτι ειδες Ouran High , αν σου αρεσε , το Yamato nadeshiko ειναι τοσο καλο οσο αυτο και μοιαζουν και σε αρκετα σημεια..
Αν τελικα οντως δεις το Azumanga τοτε πρεπει να δεις και το Lucky star αν δεν το εχεις δει (personal favorite of all timezzz) το οποιο ειναι παρωδια και εχει references απο παααρα πολλα anime
FullMetallPanic και FMP Fumoffu επισης πολυ πολυ καλα anime action/mecha/comedy αν και μπορει να σε εκνευρισει η chidori , δωσε της λιγο χρονο , ηρεμει αργοτερα 
Θα συμφωνησω οπωσδηποτε και με τoν Petran για τα Ginban Kaleidoscope και Kaleido Star το οποιο το υπερλατρευω (το χω δει 3 φορες
δες και την υπογραφη μου αν δε με πιστευεις
) . Το Ginban μπορει και να το βαρεθεις λιγουλακι αλλα το Kaleido ειναι απο τα καλυτερα sports anime που εχω δει
Τελος θα σου βαλω και μερικα απο τα αγαπημενα μου που αν ποτε εχεις χρονο ριξε τους μια ματια και δεν θα χασεις (ειμαι σιγουρη!!)
1) xxxHoliC.. Ειναι Clamp δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο
2) Kyou kara Maou .. Λατρεμενο μου αλλα εχει 3 σεζον και ειναι πολλα επεισοδια , αστο για αργοτερα
3) D.Grayman.. Που πας αν δεν το εχεις δει ?? Πουθενα!!
4) Nodame Cantabile.. ΜΙα νοτα ζεστασιας και γλυκητητας με πολυ πολυ χιουμορ και μουσικη .
5) School Rumble .. Φοβερη κωμωδια , σε καποια επεισοδια εκλαιγα απο τα γελια! 3σεζον κ αυτο βαλτο στην ακρη για μετα
6) GetBackers.. Super Power/Supernatural/Shounen απο τα πολυ καλα της χρονιας εκεινης (και των επομενων
)
Εξαρταται βεβαια και το genre που προτιμας. Αν δεν σου αρεσουν τα comedy ή τα reverse harem ή ακομα και τα slice of life , οσο και αν μου αρεσε εμενα δεν μπορω να σε πεισω να τα δεις.. Μπορω να προσπαθησω ομως !!