Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6856 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2014 - 11:18

Καλημέρα σε όλους!! Μόλις χθες τέλείωσα την πρώτη season του Kami-sama Hajimemashita. Από τι είδα στα καινούρια του 2015 θα είναι ξανά, αλλά προς το παρόν ψάχνω παρόμοιες σειρές. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες;

30w46c0.jpg

#6857 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2014 - 16:39

Inari Konkon Koi Iroha, Gingitsune, Otome Youkai Zakuro

#6858 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2014 - 16:45

Καλημέρα σε όλους!! Μόλις χθες τέλείωσα την πρώτη season του Kami-sama Hajimemashita. Από τι είδα στα καινούρια του 2015 θα είναι ξανά, αλλά προς το παρόν ψάχνω παρόμοιες σειρές. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες;

Πολύ κοντά σε αυτό μου έχει φανεί το Natsume Yuujinchou που έχει και αρκετά επεισόδια. Δεν έχει το romance στοιχείο, αλλά είναι παρόμοια γούτσου ατμόσφαιρα με το μεταφυσικό.

Επίσης πάντα το Fruits Baskets, που είναι αρκετά κλασσικό shoujo. Να φανταστείς το FB είναι η κύρια επιρροή του Hajimemashita και αυτό φαίνεται πάρα πολύ έντονα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6859 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2014 - 22:43

Inari Konkon Koi Iroha, Gingitsune, Otome Youkai Zakuro

Το Inari Konkon Koi Iroha το έχω δει και μου άρεσε πολύ!! Τα άλλα δυο όμως δε τα ξέρω, οπότε θα τους ρίξω μια ματιά!! Σε ευχαριστώ πολύ!!

Πολύ κοντά σε αυτό μου έχει φανεί το Natsume Yuujinchou που έχει και αρκετά επεισόδια. Δεν έχει το romance στοιχείο, αλλά είναι παρόμοια γούτσου ατμόσφαιρα με το μεταφυσικό.

Επίσης πάντα το Fruits Baskets, που είναι αρκετά κλασσικό shoujo. Να φανταστείς το FB είναι η κύρια επιρροή του Hajimemashita και αυτό φαίνεται πάρα πολύ έντονα.

Έχω δει και τις 2 σειρές, με το Fruits Baskets να είναι από τα αγαπημένα μου (και η σειρά αλλά και το manga)!  Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!

30w46c0.jpg

#6860 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2014 - 23:59

Μιας και τίτλοι όπως Fairy Tail, One Piece κτλ δε μου κινούν καθόλου πλέον το ενδιαφέρον και λόγω ηλικίας (33) θα ήθελα να μου προτείνετε τίτλους που να απευθύνονται όσο το δυνατόν περισσότερο σε ενήλικες, μιας και πλέον δεν έχω χρόνο να ψάχνω όπως παλιά. 

Για να εξηγήσω τι εννοώ, αναφέρομαι σε anime που οι κεντρικοί ήρωες είναι ενήλικες (τουλάχιστον να έχουν τελειώσει το σχολείο), να υπάρχει γραφική απεικόνιση βίας, σεξουαλικές σχέσεις (έστω και αν υπονοούνται) και το περιεχόμενο να σε κάνει να σκεφτείς, έστω και λίγο και να μην είναι απλώς μάχες, αστεία και fanservice. Φυσικά δεν απαιτώ να υπάρχουν όλα αυτά σε έναν τίτλο αλλά τουλάχιστον κάποια. Ενδεικτικά να αναφέρω μερικά που διαθέτουν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά: Speed grapher, Serial experiments Lain, Ghost in the shell, Shigurui.  Τα splatter δεκτά, οι κωμωδίες απαγορεύονται (εντάξει, αν είναι πραγματικά καλή ίσως κάνω μια εξαίρεση).

Ευχαριστώ προκαταβολικά

με το LOGH πεφτεις οντως στα βαθια. Ισως ομως και σε καλομαθει με την ποιοτητα της και δεν σε αφησει να απολαυσεις κατοπινους τιτλους, θα το συνιστουσα στο τελος καλυτερα.

ενδιαμεσα θα προτεινα επισης τα Area 88 OVA, Future War 198X-nen, Key the Metal Idol, Ergo Proxy. Αλλα αυτα ειναι φαντασιας. Σε οτι αφορα τα κοινωνικα θα προτεινα ανεπιφυλακτα την Koi Kaze. Θα σε κανει να σκεφτεις και θα σε συγκλονισει οσο καμια απο τις παραπανω. Αρκει να εχεις ανοιχτο μυαλο.   

#6861 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2014 - 00:46

Texhnolyze, Vampire Hunter D: Bloodlust, mind game, kaiji

qzMHWHd.png

#6862 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2014 - 23:48

Θελω να δω, εδω και παρα πολυ καιρο βασικα, το Mirai Nikki, αλλα μια ψηνομαι μια δεν ψηνομαι...Τι να κανω? :P
Δεν βγαζω ακρη σε οτι διαβαζω, για τους μισους ειναι best anime evuh και για τους αλλους μισους μια κατεστραμενη βλακεια...
Fuck that, απλα πειτε, το concept μαρεσει, δεν ξερω αν υλοποιητε σωστα ομως!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6863 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2014 - 00:07

Θελω να δω, εδω και παρα πολυ καιρο βασικα, το Mirai Nikki, αλλα μια ψηνομαι μια δεν ψηνομαι...Τι να κανω? :P
Δεν βγαζω ακρη σε οτι διαβαζω, για τους μισους ειναι best anime evuh και για τους αλλους μισους μια κατεστραμενη βλακεια...
Fuck that, απλα πειτε, το concept μαρεσει, δεν ξερω αν υλοποιητε σωστα ομως!

Αμα σου αρεσουν διεστραμενοι,ψυχοπαθεις δολοφονοι στιλ Lucy και Alucard δες το θα σου αρεσει.Αλλα σαν πλοκη χανει λιγο,ειδικα στα τελευταια επεισοδια.Εμενα παντως μου αρεσε λογω της Yuno.Σαν ανιμε του βαζω 7,5/10

#6864 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2014 - 00:18

Επιεικώς 3

#6865 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2014 - 00:34

Επιεικώς 3

Δεν ξερω πως βαθμολογεις αλλα εγω κατω απο 5 δεν βαζω.Στο Sao πχ. του βαζω 5.

#6866 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2014 - 00:41

Στο sao 2-3

#6867 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2014 - 15:58

Θενκς παιδες ;)
Μαλλον θα το τσεκαρω και ελπιζω να μαρεσει!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 03 Δεκέμβριος 2014 - 15:58

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6868 Akira 1988

Akira 1988

Tetsuo Shima

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠειραιάς

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2014 - 00:06

Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ψαχνω κατι φρεσκο η εστω η κυκλοφορια του να μην ξεπερναει τα δεκα χρονια. Θα ηθελα καποια σειρα οπου να διαδραματιζεται τον 18ο με 19ο αιωνα. Με λιγα λογια κατι που να ειναι εφαμιλλο του ''Τhe Rose of Versailles''. Nα υπαρχουν ιντριγκες, πολιτικες διαμαχες, ιππικο κλπ. Ισως να ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω αλλα καθε προταση οπου θα παραπεμπει σε anime εποχης θα ειναι καλοδεχουμενη.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

The future is not a straight line. It is filled with many crossroads.

There must be a future that we can choose for ourselves.

#6869 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2014 - 14:03

υπαρχει η μετρια διασκευη των Αθλιων, παραγωγης 2007 και μερικα επεισοδια καλυπτουν αυτο που ζητας (εξεγερση 1830).

Αλλη μια απαραδεκτη σειρα ειναι και η ιsαbεlle dε pαrιs, καλυπτει την εξεγερση του 1871, αλλα ειναι παλια.

Νομιζω και η cυοre εχει μερικα επεισοδια σχετικα με το ρισοργκιμεντο στην Ιταλια.
Παλια και αυτη.

#6870 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2014 - 20:56

Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ψαχνω κατι φρεσκο η εστω η κυκλοφορια του να μην ξεπερναει τα δεκα χρονια. Θα ηθελα καποια σειρα οπου να διαδραματιζεται τον 18ο με 19ο αιωνα. Με λιγα λογια κατι που να ειναι εφαμιλλο του ''Τhe Rose of Versailles''. Nα υπαρχουν ιντριγκες, πολιτικες διαμαχες, ιππικο κλπ. Ισως να ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ζηταω αλλα καθε προταση οπου θα παραπεμπει σε anime εποχης θα ειναι καλοδεχουμενη.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αν καταλαβάινω διαδραματίζεται περίπου αναγένηση  - Βικτοριανή εποχή - προ WW1 εποχή και λίγο αργότερα το Rose of Versailles από χρονολογικής άποψης μπορείς να και το Gosick

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7719

Είναι του στυλ "solve the riddle-mystery" με ίντριγκα και μιας δόσης moe. Πιστεύω να σε ικανοποίησα. Χρονολογικά διαδραματίζεται μετά το Α Παγκόσμιο πόλεμο (νομίζω λέγεται η εποχή του μεσοπολέμου)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 09 Δεκέμβριος 2014 - 20:58

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires