Προτείνω 1001 Nights, Tori No Uta, Fantascope Tylostoma και Tenshi No Tamago για αρχή.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 24 September 2014 - 14:30
Posted 24 September 2014 - 14:36
Posted 24 September 2014 - 18:38
To short του Shinkai το είδες;
(Dareka No Manazashi)
Υπάρχει επίσης το short Meguriau Sekai που μιμείται τον Shinkai.
Θα πρότεινα επίσης τα:
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Tokyo Godfathers
Rainbow Fireflies
Girl who leapt through time
Colorful
Nasu: Summer in Andalusia
Και αφού σου αρέσει να
Δείχνει και λίγο από ζωή.
δες και το παρακάτω θέμα που είχα ανοίξει, με τις ρεαλιστικές ταινίες anime που υπάρχουν:
Edited by filmmusic, 24 September 2014 - 18:44.
Posted 24 September 2014 - 21:51
Jaysan εγώ να σε πάω σε μία λίγο διαφορετική κατεύθυνση και θα σου προτείνω Jin Roh The Wolf Brigade και Millenium Actress.
Posted 28 September 2014 - 12:41
Να ρωτήσω κάτι:
Το Nagi no Asukara το έχει δει κανείς; Είναι καλό;
Βλέπω εκπληκτικά τοπία!!!
Προσφέρεται και για τώρα φθινόπωρο-χειμώνα απ'ότι βλέπω;
http://sgcafe.com/2014/02/nagi-asu-lull-seas-real-life-settings-finally-revealed/
αυτή τη φαντασία να μην είχε.. Θα ήθελα να ήταν εντελώς ρεαλιστικό...
Edited by filmmusic, 28 September 2014 - 12:42.
Posted 28 September 2014 - 13:17
Να ρωτήσω κάτι:
Το Nagi no Asukara το έχει δει κανείς; Είναι καλό;
Βλέπω εκπληκτικά τοπία!!!
Προσφέρεται και για τώρα φθινόπωρο-χειμώνα απ'ότι βλέπω;
http://sgcafe.com/2014/02/nagi-asu-lull-seas-real-life-settings-finally-revealed/
αυτή τη φαντασία να μην είχε.. Θα ήθελα να ήταν εντελώς ρεαλιστικό...
Nα το δεις, είναι αρκετά κάλο. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα ever, αλλά είναι πολύ κάλο. Προτείνω να δεις αρκετά επεισόδια πριν το κάνεις drop, αν κάνεις drop σειρές. Οι χαρακτήρες στην αρχή μπορεί να φανούν ενοχλητικοί σε μερικούς.
Επίσης εάν δεν είχε την φαντασία θα ήταν 98% generic piece of shit SoL/Romance anime. Εδώ και το Clannad:AS έκανε ΤΟ asspull του αιώνα στο τέλος με τα supernatural του αλλά για αυτό κανείς δεν παραπονιέται...
Posted 28 September 2014 - 18:13
Nα το δεις, είναι αρκετά κάλο. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα ever, αλλά είναι πολύ κάλο. Προτείνω να δεις αρκετά επεισόδια πριν το κάνεις drop, αν κάνεις drop σειρές. Οι χαρακτήρες στην αρχή μπορεί να φανούν ενοχλητικοί σε μερικούς.
Επίσης εάν δεν είχε την φαντασία θα ήταν 98% generic piece of shit SoL/Romance anime. Εδώ και το Clannad:AS έκανε ΤΟ asspull του αιώνα στο τέλος με τα supernatural του αλλά για αυτό κανείς δεν παραπονιέται...
Ευχαριστώ.
Δεν έχω κάνει drop ποτέ σειρά, γιατι πάντα κοιτάω να είναι κάτι που ξέρω ότι είναι πολύ πιθανόν να μου αρέσει.
Μόνο μία έκανα μια φορά, και αυτό γιατί ήταν HDTV και εμφανίζονταν κάτι σύμβολα, και ηχούσαν κάτι κουδουνάκια κτλ (τηλεοπτικό παιχνίδι; ) και μου'σπαγε τα νεύρα!
Edited by filmmusic, 28 September 2014 - 18:14.
Posted 30 September 2014 - 21:31
Παιδες, εχετε να προτεινεται καλο ανιμε που να εχει ως θεμα κυριως την Γιαπωνεζικη Yakuza?
Posted 01 October 2014 - 08:13
Για κύριο θέμα την yakuza δεν νομίζω να υπάρχει κανένα αλλά για πιο δευτερεύων υπάρχουν τα kaiji/akagi/black lagoon η 2η season/seto no hanayome κωμωδία και για manga τωρα που θυμήθηκα υπάρχει το sancuary που είναι πολύ καλό και έχει κύριο θέμα πολιτική/yakuza.
Posted 01 October 2014 - 08:41
To Gokusen εχει σχεση με yakuza αλλα ειναι κωμωδια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυτο που ψαχνεις!
I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!
Posted 01 October 2014 - 12:52
Ευχαριστω παιδια!Εψαχνα κατι με κυριοτερο θεμα την Yakuza και να ειναι σοβαρο...Δεν πειραζει, ευχαριστω για τις απαντησεις!
Αφου δεν υπαρχει με την Yakuza συγκεκριμενα μηπως υπαρχει κατι με συμμοριες στην Ιαπωνια κλπ, παλι σε σοβαρο υφος?
Posted 01 October 2014 - 13:59
ισως hitman reborn ή darker than black
Posted 01 October 2014 - 14:02
Tα εχω δει φιλε Αν και δεν μπορω να πω οτι ειναι αυτο που ψαχνω!Θελω κατι πιο "προσγεθωμενο"
Edited by Itachi Akatsuki, 01 October 2014 - 14:02.
Posted 01 October 2014 - 19:22
Tα εχω δει φιλε
Αν και δεν μπορω να πω οτι ειναι αυτο που ψαχνω!Θελω κατι πιο "προσγεθωμενο"
Κάτι σαν το πρώτο μισό του gungrave ;; Αν και στο 2ο μισό τα θαλάσσωσαν... βέβαια ήταν από game μεταφορά οπότε δύσκολο να τα κατάφερναν καλύτερα...
Edited by Radagast, 01 October 2014 - 19:23.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 01 October 2014 - 19:49
Το Gungrave θα μπορούσε να μπει αν και μου φαίνεται πιο δυτικού τύπου μαφία παρά yakuza φάση.
Επίσης Tekkon Kinkreet από ταινίες. Gokusen σαν κωμωδία.
Υakuza like organisation στην παλαιότερη Ιαπωνία έχει και το House of five leaves. Τόσο σε foreground όσο και στο background των πρωταγωνιστών.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|