Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6841 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 01 October 2014 - 21:31

Θενκς!
Ιρι, νομιζω οτι το Kaiji ειναι το πιο κοντινο σε αυτο που ψαχνω!Αν δεν μου ερθει κατι αλλο στο μυαλο μεχρι να τελειωσω το Haikyu!! θα το ξεκινησω!

Edited by Itachi Akatsuki, 01 October 2014 - 21:31.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6842 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 19 October 2014 - 22:52

μπορει να μου προτεινει καποιος ανιμε στα οποια ο πρωταγωνιστης ειναι κακος ή antihero. (επισης καλο θα ηταν να πεφτει σε κατηγορια seinen)

#6843 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 October 2014 - 23:21

monster???
τι αλλο?

https://www.youtube.com/watch?v=5m2MGqiigcE

1/6 Based on the manga Bastard‼: Heavy Metal, Dark Fantasy tells the story of the awakening of Dark Schneider,who had been imprisoned fifteen years earlier, trapped inside the body of Yoko's friend Lucien following a failed attempt to take over the world.

για παρτυ σου ...

Edited by iristella, 19 October 2014 - 23:28.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#6844 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 19 October 2014 - 23:49

Gankutsuou
Darker than Black (1 season)
Hellsing
Baccano (δεν υπάρχει πρωταγωνιστής, αλλά η πληθώρα ανήκουν στις κατηγορίες που έθεσες)

Τώρα δεν σου αναφέρω Death Note και Code Geass για προφανείς λόγους.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#6845 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 20 October 2014 - 20:49

μπορει να μου προτεινει καποιος ανιμε στα οποια ο πρωταγωνιστης ειναι κακος ή antihero. (επισης καλο θα ηταν να πεφτει σε κατηγορια seinen)

Όπως έχουν προαναφερθεί το Monster και το Hellsing είναι αυτό που ψάχνεις...

Το πρώτο είναι πιο ψυχολογικό και γενικά σοβαρό, το δεύτερο είναι badassila και eye candy gore.

#6846 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 20 October 2014 - 23:38

Όπως έχουν προαναφερθεί το Monster και το Hellsing είναι αυτό που ψάχνεις...

Το πρώτο είναι πιο ψυχολογικό και γενικά σοβαρό, το δεύτερο είναι badassila και eye candy gore.

και το phantom requiem for a phantom εχει πρωταγωνιστη anti-hero

#6847 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 21 October 2014 - 01:30

λεω να ξεκινησω με το Gankutsuou μιας και το εχω συναντησει πολλες φορες.

το phantom θα το κοιταξω μετα και το monster απλα το φυλαω για τις δυσκολες μερες που δε θα βρισκω καλα ανιμε να δω.

τα αλλα τα εχω δει 

thanks guys

edit οποιος εχει κι αλλα να προτεινει ειναι ευπροσδεκτος

Edited by FrenzyApe, 21 October 2014 - 01:33.

#6848 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 October 2014 - 09:28

Kousetsu Hyaku Monogatari

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1001

The scene is set in the Bakumatsu age, when the foundations of the Tokugawa government has began to sway. In the age where "Darkness" breathed and the existence of monsters were feared; an aspiring writer, Yamaoka Momosuke travels around the countries hoping to publish to the world his "Hyaku Monogatari". There, he meets small time criminals such as Mataichi of Deception; Ogin of the Puppets; and Chouji of the Bird Calling.

They are secretive gang, hired to solve cases that are buried in darkness. Searching out the criminal, using skilfull contrivances, they judge the human ego and bury one job after another; along with a mysterious sound of ringing bells and the word "Go Koui Tatematsuru" (probably means "I shall do this" in really old, refined Japanese)

εχει και ιδιαιτερο σχεδιο που κανει καποιες σκηνες αξεχαστες. μια θεαση αξιζει, μιας και ειναι σχετικα συντομο σε σχεση με τα αλλα.

αν θες και τη σειρα Black Lagoon , αν δεν το εχεις κανει ηδη, μιας και ειναι γνωστη

ολοι εκει ειναι αποβρασματα  και διαφερουν ελαχιστα (προς το χειροτερο) απο αυτους που ξεπαστρευουν

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3395

#6849 sinkazama82

sinkazama82

Anime Newbie

• Members
  • 109 posts

Posted 12 November 2014 - 11:39

Μιας και τίτλοι όπως Fairy Tail, One Piece κτλ δε μου κινούν καθόλου πλέον το ενδιαφέρον και λόγω ηλικίας (33) θα ήθελα να μου προτείνετε τίτλους που να απευθύνονται όσο το δυνατόν περισσότερο σε ενήλικες, μιας και πλέον δεν έχω χρόνο να ψάχνω όπως παλιά. 

Για να εξηγήσω τι εννοώ, αναφέρομαι σε anime που οι κεντρικοί ήρωες είναι ενήλικες (τουλάχιστον να έχουν τελειώσει το σχολείο), να υπάρχει γραφική απεικόνιση βίας, σεξουαλικές σχέσεις (έστω και αν υπονοούνται) και το περιεχόμενο να σε κάνει να σκεφτείς, έστω και λίγο και να μην είναι απλώς μάχες, αστεία και fanservice. Φυσικά δεν απαιτώ να υπάρχουν όλα αυτά σε έναν τίτλο αλλά τουλάχιστον κάποια. Ενδεικτικά να αναφέρω μερικά που διαθέτουν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά: Speed grapher, Serial experiments Lain, Ghost in the shell, Shigurui.  Τα splatter δεκτά, οι κωμωδίες απαγορεύονται (εντάξει, αν είναι πραγματικά καλή ίσως κάνω μια εξαίρεση).

Ευχαριστώ προκαταβολικά

#6850 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 12 November 2014 - 12:47

Mushishi, Psycho Pass, Genshiken, Lupin, Black Jack, Kaiji, Flag, Black Lagoon, Kemonozume.

#6851 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 12 November 2014 - 14:09

Απο σειρες ανιμε Hellsing Ultimate,Neon Genesis Evangelion,Phantom requiem for a phantom,mnemosyne. Απο ταινιες ανιμε Kara no kyoukai. 8 ταινιες ειναι

#6852 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 12 November 2014 - 15:17

Μιας και τίτλοι όπως Fairy Tail, One Piece κτλ δε μου κινούν καθόλου πλέον το ενδιαφέρον και λόγω ηλικίας (33) θα ήθελα να μου προτείνετε τίτλους που να απευθύνονται όσο το δυνατόν περισσότερο σε ενήλικες, μιας και πλέον δεν έχω χρόνο να ψάχνω όπως παλιά. 

Για να εξηγήσω τι εννοώ, αναφέρομαι σε anime που οι κεντρικοί ήρωες είναι ενήλικες (τουλάχιστον να έχουν τελειώσει το σχολείο), να υπάρχει γραφική απεικόνιση βίας, σεξουαλικές σχέσεις (έστω και αν υπονοούνται) και το περιεχόμενο να σε κάνει να σκεφτείς, έστω και λίγο και να μην είναι απλώς μάχες, αστεία και fanservice. Φυσικά δεν απαιτώ να υπάρχουν όλα αυτά σε έναν τίτλο αλλά τουλάχιστον κάποια. Ενδεικτικά να αναφέρω μερικά που διαθέτουν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά: Speed grapher, Serial experiments Lain, Ghost in the shell, Shigurui.  Τα splatter δεκτά, οι κωμωδίες απαγορεύονται (εντάξει, αν είναι πραγματικά καλή ίσως κάνω μια εξαίρεση).

Ευχαριστώ προκαταβολικά

baccano, cowboy bebop, hellsing, gungrave (αν δεν τα έχεις ήδη δει),

terra e... (οι ήρωες μεγαλώνουν κι έτσι δεν είναι πιτσιρικαρία παρά μόνο στα πρώτα επεισόδια),

petshop of horrors, crying freeman (μόνο τις δύο πρώτες ταινίες οι άλλες είναι φόλα),Ibara no Ou, shihaisha no tasogare, vampire hunter D, witch hunter Robin, Jyu Oh Sei, Blood Reign,  night walker, yakushiji Ryouko no kaiki jikenbo (τα δύο τελευταία δεν λένε και πολλά αλλά βλέπονται)

αυτά μού 'ρχονται μέχρι στιγμής...

#6853 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2014 - 19:58

jin roh the wolf  brigade, paranoia agent, perfect blue, texhnolyze

#6854 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 12 November 2014 - 22:45

χαχαχαχα είμαστε πολλοί 33αρηδες στο φορουμ??? χτύπα ένα legend of the galactic heroes να γουστάρεις και ότι άλλο εγραψαν οι υπόλοιποι.

αν και μετά από λίγο θα θες να δεις και καμιά παπαριούλα για να στρώσεις, η πολύ σοβαρότης σκοτώνει τα άνιμε.

Posted Image

#6855 sinkazama82

sinkazama82

Anime Newbie

• Members
  • 109 posts

Posted 13 November 2014 - 08:37

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις, αν και τα περισσότερα τα έχω δει. Κάποια όμως όχι, οπότε μπορώ να πω πως μου δώσατε αρκετό υλικό.

χαχαχαχα είμαστε πολλοί 33αρηδες στο φορουμ??? χτύπα ένα legend of the galactic heroes να γουστάρεις και ότι άλλο εγραψαν οι υπόλοιποι.

αν και μετά από λίγο θα θες να δεις και καμιά παπαριούλα για να στρώσεις, η πολύ σοβαρότης σκοτώνει τα άνιμε.

Δεν νομίζω να είμαστε και πολλοί φίλε robostav. Ευχαριστώ και για την πρόταση, το legend of the galactic heroes το είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή, αλλά το ξέχασα, και φυσικά και έχεις δίκιο για το σχόλιο σου

Edited by sinkazama82, 13 November 2014 - 08:39.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires