Itsudante my santa αλλά είναι 4 episode ολο και όλο
Well...You were a little late my friend
Οπως καταλαβαινεις το ηθελα για τα Χριστουγεννα xD Και τωρα κοντευει Φεβρουαριος χαχαχα!
Edited by Itachi Akatsuki, 27 January 2015 - 23:13.
Posted 27 January 2015 - 23:13
Itsudante my santa αλλά είναι 4 episode ολο και όλο
Οπως καταλαβαινεις το ηθελα για τα Χριστουγεννα xD Και τωρα κοντευει Φεβρουαριος χαχαχα!
Edited by Itachi Akatsuki, 27 January 2015 - 23:13.
Posted 27 January 2015 - 23:22
χαχα και γω μόλις βρήκα ένα και ήθελα να σου το γράψω... , χεχε δεν πειράζει υποθέτω. Θα τα έχεις στην "αποθήκη" για τα επόμενα Χριστούγεννα. Υπάρχει το Santa Company το οποίο είναι τανία βέβαια! Χθες εμφανίστηκε στη σελίδα με τα anime.
Posted 28 January 2015 - 00:07
χαχα και γω μόλις βρήκα ένα και ήθελα να σου το γράψω... , χεχε δεν πειράζει υποθέτω. Θα τα έχεις στην "αποθήκη" για τα επόμενα Χριστούγεννα.
Υπάρχει το Santa Company το οποίο είναι τανία βέβαια! Χθες εμφανίστηκε στη σελίδα με τα anime.
Χαχαχα!Και αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω και εσυ θα τα εχω υποψην για τα επομενα
Posted 28 January 2015 - 00:19
Χαχαχα!Και αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω και εσυ θα τα εχω υποψην για τα επομενα
χαχα αγγλικός τίτλος, γιαπωνέζικος τίτλος = μπέρδεμα
Posted 29 January 2015 - 16:53
Καλησπερα
Μου αρεσουν τα Mecha που ειναι της προκοπης σχεδιαστικα και απο πλευρας animation. Εχω δει σχεδον τα παντα, Gundam, Laggan, Majestic Prince, Captain Earth, Rahxephon, Evangelion, Code Geass, Eureka, Yamato, Broken Blade, Macross κλπ κλπ.
Το Gundam G απο την αλλη το θεωρω εμετο. Τα ρομποτ δεν εχουν καν ολοκληρωμενο σχεδιο, δεν υπαρχουν γωνιες και γυαλαδες στα μοντελα, αντιθετα στρογγυλεμενα μοντελα απο την δεκαετια του 80 και animation φυσικα ανυπαρκτο.
Εχει βγει κατι της προκοπης που δεν εχω παρει χαμπαρι? Sidonia/Aldnoah δε μαρεσαν και το Gargantia δεν ειχε Mecha ουσιαστικα. Αγαπημενες σειρες Gundam 00, Laggan, Evangelion, Code Geass(και για τις μαχες μονο το Prince)
Ευχαριστω
Edited by freak27, 29 January 2015 - 17:14.
Posted 29 January 2015 - 20:49
Καλησπερα
Μου αρεσουν τα Mecha που ειναι της προκοπης σχεδιαστικα και απο πλευρας animation. Εχω δει σχεδον τα παντα, Gundam, Laggan, Majestic Prince, Captain Earth, Rahxephon, Evangelion, Code Geass, Eureka, Yamato, Broken Blade, Macross κλπ κλπ.
Το Gundam G απο την αλλη το θεωρω εμετο. Τα ρομποτ δεν εχουν καν ολοκληρωμενο σχεδιο, δεν υπαρχουν γωνιες και γυαλαδες στα μοντελα, αντιθετα στρογγυλεμενα μοντελα απο την δεκαετια του 80 και animation φυσικα ανυπαρκτο.
Εχει βγει κατι της προκοπης που δεν εχω παρει χαμπαρι? Sidonia/Aldnoah δε μαρεσαν και το Gargantia δεν ειχε Mecha ουσιαστικα. Αγαπημενες σειρες Gundam 00, Laggan, Evangelion, Code Geass(και για τις μαχες μονο το Prince)
Ευχαριστω
αμα θες chekare το samurai 7. αν και δεν ειναι 100% mecha ειναι αρκετα καλο
Posted 30 January 2015 - 01:25
Καλησπερα
Ευχαριστω
Δε ξέρω αν θα σου κάνει το Full Metal Panic. Έχει τα λεγόμενα Arm Slaves. Αν εξαιρέσεις το Full Metal Panic Fumoffu, τα άλλα δύο (Full Metal Panic και Full Metal Panic! The Second Raid) έχουν αρκετό mecha. Αλλά δεν είναι μόνο mecha.
Επίσης είναι και το Escaflowne.
Edited by Aena, 30 January 2015 - 01:35.
Posted 30 January 2015 - 02:58
Γεια σας.
Θα ήθελα να μου κάνετε μερικές προτάσεις για anime αφού δεν έχω ιδέα προς τα που να κοιτάξω. Βλέπω τα πάντα εκτός από καθαρά Mecha anime με λίγες εξαιρέσεις.
Ας αναφέρω και μερικές σειρές που μ'αρέσουν: Gintama, Death Note, Great Teacher Onizuka, Monster, Full Metal Alchemist BrotherHood , Hyouka, Clannad, Mushishi & Kimi Ni Todoke.
Posted 30 January 2015 - 03:00
Revolutionary Girl Utena
Posted 30 January 2015 - 16:44
Γεια σας.
Θα ήθελα να μου κάνετε μερικές προτάσεις για anime αφού δεν έχω ιδέα προς τα που να κοιτάξω. Βλέπω τα πάντα εκτός από καθαρά Mecha anime με λίγες εξαιρέσεις.
Ας αναφέρω και μερικές σειρές που μ'αρέσουν: Gintama, Death Note, Great Teacher Onizuka, Monster, Full Metal Alchemist BrotherHood , Hyouka, Clannad, Mushishi & Kimi Ni Todoke.
Code Geass
Daily Lives of High School Boys
Detroit Metal City
Kaiji
Akagi
Love Hina
Midori no Hibi
Nodame Cantabile
Cowboy Bepop
I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!
Posted 31 January 2015 - 04:38
Ευχαριστώ!
Posted 03 February 2015 - 22:49
Λοιπόν Σου δίνω Similarities:
Clannad after story (http://myanimelist.net/anime/4181/Clannad:_After_Story) που είναι sequel του Clannad αλλά στο τέος κάπου έχασα την μπάλα με την υπόθεση.
Ακόμα μιας και άγγιξες το θέμα Romance (Kimi Ni Todoke) καλύψου γιατί έρχεται βομβαρδισμός:
Και ποιο Similar και συνεχίζεται ο ανελέητος Βομβαρδισμός:
Ενώ το Kamisama no Inai Nichiyoubi (http://myanimelist.net/anime/16009/Kamisama_no_Inai_Nichiyoubi) είναι ότι ποιο similar έχω δεί στο Mushishi συμφωνα με το plot που διάβασα.
Ενώ παρόμοια υπόθεση του Great Teacher Onizuka είναι το Gokusen (http://myanimelist.net/anime/242/Gokusen).
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 February 2015 - 00:48
Καποιο απο τα καινουρια ανιμε με πολυ δραση/ξυλο/πορωση και ισως αλλα οχι απαραιτητα αγωνια? Ειδα το Akame ga Kill αλλα ηταν πολυ κακοεκτελεσμενο. Anti-climactic του κερατα με καθε εναν απο τους δικους που ''..........''
Posted 04 February 2015 - 01:09
^^Δραση, πορωση και λιγοτερο ξυλο εχει και το Akatsuki no Yona που το γουσταρω ασχημα!!!
Μην περιμενεις battle shonen ftw, δεν ειναι το επικεντρο οι μαχες!!
Οπως ειπα ομως και με πορωνει και δραση εχει και καινουργιο ειναι
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|