Καλούτσικο είναι μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα πάντως
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 17 March 2014 - 22:53
Posted 18 March 2014 - 11:14
το πετυχα τυχαία σε ενα βιντεάκι στο youtube και ειπα να του ρίξω μια ματιά.
Posted 22 March 2014 - 17:11
Κατέβασα The legend of Galactis Heroes και το Space Brothers,καλά είναι;
Posted 24 March 2014 - 22:11
κατι σε gore, thriller, ghost stories, blood, και γενικα οτιδηποτε σε στυλ Higurashi , Shiki, Corpse Party, με μπολικο αιμα ...Ι'm in a mood for blood....
Eτσι για αλλαγη!!
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 24 March 2014 - 22:39
κατι σε gore, thriller, ghost stories, blood, και γενικα οτιδηποτε σε στυλ Higurashi , Shiki, Corpse Party, με μπολικο αιμα ...Ι'm in a mood for blood....
![]()
Eτσι για αλλαγη!!
Blood++
Busou Renkin
Berserk
Deadman Wonderland
GANTZ
Hellsing Ultimate
Elfen Lied ειδα πως το τελειωσες.
Αυτα για gore
Μετα για θριλερ δες
Monster
MIrai Nikki δεν το εχω δει προσωπικα αλλα εχω ακουσει καλα λογια
Akagi και Kaiji, ειναι θριλερ με gore αν θες ριξε μια ματια, αλλα ειναι λιγακι περιεργα, σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι. Εχει πολυ κλαμα και Hopelesness καταστασεις και ειναι ζωγραφισμενα λιγο αστεια/περιεργα!
Αυτα μου ερχονται προχειρα στον μυαλο
I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!
Posted 25 March 2014 - 00:05
![]()
Eτσι για αλλαγη!!
Hellsing Ultimate.Ανωτερο απο τα παραπανω.Το πιο καλο βαμπιρικο ανιμε που παιζει με πολυ σφαγη
Posted 25 March 2014 - 15:45
Mononoke, Ayakashi, 100 stories, Shigurui
Blood++
Busou Renkin
Berserk
Deadman Wonderland
GANTZ
Hellsing Ultimate
Elfen Lied ειδα πως το τελειωσες.
Αυτα για gore
Μετα για θριλερ δες
Monster
MIrai Nikki δεν το εχω δει προσωπικα αλλα εχω ακουσει καλα λογια
Akagi και Kaiji, ειναι θριλερ με gore αν θες ριξε μια ματια, αλλα ειναι λιγακι περιεργα, σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι. Εχει πολυ κλαμα και Hopelesness καταστασεις και ειναι ζωγραφισμενα λιγο αστεια/περιεργα!
Αυτα μου ερχονται προχειρα στον μυαλο
Hellsing Ultimate.Ανωτερο απο τα παραπανω.Το πιο καλο βαμπιρικο ανιμε που παιζει με πολυ σφαγη
Iristella το Mononoke το παρακολουθω ηδη. To Ayakashi Horror stories λες ή απλα Ayakashi ? Tα υπολοιπα θα τους ριξω μια σιγουρη ματια και θα διαλεξω καποιο.
Scarecrow το Elfen Lied & Mirai Nikki οντως το εχω δει και ηταν φανταστικο . Ολα τα υπολοιπα τα εχω ακουσει αρκετες φορες αλλα δεν ηξερα οτι ηταν gore.
luffy1908 το Hellsing Ultimate το εχω στα must see και το ψαχνω για κατεβασμα. Δεν γνωριζα οτι ειναι gore, thriller anime.
Ολα μου φαινονται πολυ καλα και δεν ξερω ποιο να διαλεξω...Θα τα κοιταξω προσεκτικα και θα αποφασισω...
Thanks everybody!
Edited by giota83, 25 March 2014 - 15:50.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 25 March 2014 - 16:13
Tο akagi κ' kaiji θεωρούντε thriller? ο.ο Τα χα για πιο mafia/sliceoflife κατστάσεις...
Πρέπει να τα δω κάπια στιγμή αυτα τα δύο, όλο το λέω κιόλο το ξεχνάω xD
Posted 25 March 2014 - 16:28
Tο akagi κ' kaiji θεωρούντε thriller? ο.ο Τα χα για πιο mafia/sliceoflife κατστάσεις...
Πρέπει να τα δω κάπια στιγμή αυτα τα δύο, όλο το λέω κιόλο το ξεχνάω xD
Οπως ειπα παραπανω...δεν ειναι θριλερ αυτο καθ' αυτο. ΣΙγουρα δεν ειναι slice of life.
Εχουν ενα περισσιο κομματι "τρελας" που ισως τεινει προς το θριλερ. Δηλαδη δεν θα σε κανει να φοβηθεις, αλλα σε κραταει σε μια αγωνια.
Για παραδειγμα το akagi ειναι σχετικο με το παιχνιδι majhong ( ναι αυτο με τα τουβλακια) αλλα με στοιχηματα με ρισκο τις ζωες τους.
Το Kaiji ειναι παρομοιο με το akagi αλλα λιγο πιο κλαψιαρικο και με πιο πολυ απογνωση.
Λυπαμαι αν δεν τα εξηγω καλα.... οπως ειπα σε αλλους αρεσουν και σε αλλους οχι.
I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!
Posted 25 March 2014 - 18:52
Iristella το Mononoke το παρακολουθω ηδη. To Ayakashi Horror stories λες ή απλα Ayakashi ?
Ayakashi Horror Stories C:
Posted 28 March 2014 - 20:07
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια shows από τον χειμώνα και την άνοιξη που διανύουμε τα οποία αξίζουν να τα δείς. Με λίγα λόγια όποια θεωρείτε δυνατά κομμάτια.
Δε με χαλά το genre, καλό να ναι και ότι να ναι.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 28 March 2014 - 20:08
Hoozuki No Reitetsu
Posted 28 March 2014 - 20:36
^ +1 plus το nisekoi.
Posted 28 March 2014 - 21:55
Σπέρες! Μιας και άρχισα να ξαναβλέπω anime μετά από μια τρίμηνη διακοπή έχω χάσει την μπάλα με τις 2 τελευταίες seasons.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια shows από τον χειμώνα και την άνοιξη που διανύουμε τα οποία αξίζουν να τα δείς. Με λίγα λόγια όποια θεωρείτε δυνατά κομμάτια.
Δε με χαλά το genre, καλό να ναι και ότι να ναι.
Sakura Trick
D-Frag
Mikakunin de Shinkoukei
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren
Witch Craft Works
Gin no Saji S2
Seitokai Yakuindomo *
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|