Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6676 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 17 March 2014 - 22:53

Καλούτσικο είναι μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα πάντως

#6677 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 18 March 2014 - 11:14

το πετυχα τυχαία σε ενα βιντεάκι στο youtube και ειπα να του ρίξω μια ματιά.

30w46c0.jpg

#6678 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 22 March 2014 - 17:11

Κατέβασα The legend of Galactis Heroes και το Space Brothers,καλά είναι;

#6679 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 24 March 2014 - 22:11

κατι σε gore, thriller, ghost stories, blood, και γενικα οτιδηποτε σε στυλ Higurashi , Shiki, Corpse Party, με μπολικο αιμα ...Ι'm in a mood for blood.... :zombie:  :zombie:

Eτσι για αλλαγη!!

#6680 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 March 2014 - 22:32

Mononoke, Ayakashi, 100 stories, Shigurui

#6681 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 posts
  • LocationItaly

Posted 24 March 2014 - 22:39

κατι σε gore, thriller, ghost stories, blood, και γενικα οτιδηποτε σε στυλ Higurashi , Shiki, Corpse Party, με μπολικο αιμα ...Ι'm in a mood for blood.... :zombie:  :zombie:

Eτσι για αλλαγη!!

Blood++

Busou Renkin

Berserk

Deadman Wonderland

GANTZ

Hellsing Ultimate

Elfen Lied ειδα πως το τελειωσες.

Αυτα για gore

Μετα για θριλερ δες

Monster

MIrai Nikki δεν το εχω δει προσωπικα αλλα εχω ακουσει καλα λογια

Akagi και Kaiji, ειναι θριλερ με gore αν θες ριξε μια ματια, αλλα ειναι λιγακι περιεργα, σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι. Εχει πολυ κλαμα  και Hopelesness καταστασεις και ειναι ζωγραφισμενα λιγο αστεια/περιεργα!

Αυτα μου ερχονται προχειρα στον μυαλο

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#6682 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 25 March 2014 - 00:05

Eτσι για αλλαγη!!

Hellsing Ultimate.Ανωτερο απο τα παραπανω.Το πιο καλο βαμπιρικο ανιμε που παιζει με πολυ σφαγη

#6683 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 25 March 2014 - 15:45

Mononoke, Ayakashi, 100 stories, Shigurui

Blood++

Busou Renkin

Berserk

Deadman Wonderland

GANTZ

Hellsing Ultimate

Elfen Lied ειδα πως το τελειωσες.

Αυτα για gore

Μετα για θριλερ δες

Monster

MIrai Nikki δεν το εχω δει προσωπικα αλλα εχω ακουσει καλα λογια

Akagi και Kaiji, ειναι θριλερ με gore αν θες ριξε μια ματια, αλλα ειναι λιγακι περιεργα, σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι. Εχει πολυ κλαμα  και Hopelesness καταστασεις και ειναι ζωγραφισμενα λιγο αστεια/περιεργα!

Αυτα μου ερχονται προχειρα στον μυαλο

Hellsing Ultimate.Ανωτερο απο τα παραπανω.Το πιο καλο βαμπιρικο ανιμε που παιζει με πολυ σφαγη

Iristella το Mononoke το παρακολουθω ηδη. To Ayakashi Horror stories λες ή απλα Ayakashi ? Tα υπολοιπα θα τους ριξω μια σιγουρη ματια και θα διαλεξω καποιο. 

Scarecrow το Elfen Lied & Mirai Nikki οντως το εχω δει και ηταν φανταστικο . Ολα τα υπολοιπα τα εχω ακουσει αρκετες φορες αλλα δεν ηξερα οτι ηταν gore. 

luffy1908  το Hellsing Ultimate το εχω στα must see και το ψαχνω για κατεβασμα. Δεν γνωριζα οτι ειναι gore, thriller anime.

Ολα μου φαινονται πολυ καλα και δεν ξερω ποιο να διαλεξω...Θα τα κοιταξω προσεκτικα και θα αποφασισω...

Thanks everybody! :ureshii:

Edited by giota83, 25 March 2014 - 15:50.

#6684 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 March 2014 - 16:13

Tο akagi κ' kaiji θεωρούντε thriller? ο.ο Τα χα για πιο mafia/sliceoflife κατστάσεις...

Πρέπει να τα δω κάπια στιγμή αυτα τα δύο, όλο το λέω κιόλο το ξεχνάω xD

フカフカ

#6685 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 posts
  • LocationItaly

Posted 25 March 2014 - 16:28

Tο akagi κ' kaiji θεωρούντε thriller? ο.ο Τα χα για πιο mafia/sliceoflife κατστάσεις...

Πρέπει να τα δω κάπια στιγμή αυτα τα δύο, όλο το λέω κιόλο το ξεχνάω xD

Οπως ειπα παραπανω...δεν ειναι θριλερ αυτο καθ' αυτο. ΣΙγουρα δεν ειναι slice of life.

Εχουν ενα περισσιο κομματι "τρελας" που ισως τεινει προς το θριλερ. Δηλαδη δεν θα σε κανει να φοβηθεις, αλλα σε κραταει σε μια αγωνια. 

Για παραδειγμα το akagi ειναι σχετικο με το παιχνιδι majhong ( ναι αυτο με τα τουβλακια) αλλα με στοιχηματα με ρισκο τις ζωες τους.

Το Kaiji ειναι παρομοιο με το akagi αλλα λιγο πιο κλαψιαρικο και με πιο πολυ απογνωση.

Λυπαμαι αν δεν τα εξηγω καλα.... οπως ειπα σε αλλους αρεσουν και σε αλλους οχι. 

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#6686 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 25 March 2014 - 18:52

Iristella το Mononoke το παρακολουθω ηδη. To Ayakashi Horror stories λες ή απλα Ayakashi ?

Ayakashi Horror Stories C: 

#6687 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 28 March 2014 - 20:07

Σπέρες! Μιας και άρχισα να ξαναβλέπω anime μετά από μια τρίμηνη διακοπή έχω χάσει την μπάλα με τις 2 τελευταίες seasons.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια shows από τον χειμώνα και την άνοιξη που διανύουμε τα οποία αξίζουν να τα δείς. Με λίγα λόγια όποια θεωρείτε δυνατά κομμάτια.
Δε με χαλά το genre, καλό να ναι και ότι να ναι.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#6688 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 28 March 2014 - 20:08

Hoozuki No Reitetsu

#6689 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 28 March 2014 - 20:36

^ +1 plus το nisekoi.

Posted Image

#6690 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 28 March 2014 - 21:55

Σπέρες! Μιας και άρχισα να ξαναβλέπω anime μετά από μια τρίμηνη διακοπή έχω χάσει την μπάλα με τις 2 τελευταίες seasons.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια shows από τον χειμώνα και την άνοιξη που διανύουμε τα οποία αξίζουν να τα δείς. Με λίγα λόγια όποια θεωρείτε δυνατά κομμάτια.
Δε με χαλά το genre, καλό να ναι και ότι να ναι.

Sakura Trick
D-Frag
Mikakunin de Shinkoukei
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren
Witch Craft Works
Gin no Saji S2
Seitokai Yakuindomo *
Posted Image
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires