Λοιπόν έχω μια φίλη που λόγω εργασίας ψάχνει anime ταινίες (κυρίως, αλλά και σειρές) που να έχουν ως θέμα τους ή έστω βασικό στοιχείο πλοκής τα όνειρα (και/ή τον υποσυνείδητο κόσμο, αλλά αυτό είναι σε δεύτερο επίπεδο, κυρίως θέλει anime με όνειρα). Έχω κολλήσει όμως και δεν μπορώ να σκεφτώ τι να της προτείνω. Χαλπ;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 12 March 2014 - 18:09
Posted 12 March 2014 - 18:16
Λοιπόν έχω μια φίλη που λόγω εργασίας ψάχνει anime ταινίες (κυρίως, αλλά και σειρές) που να έχουν ως θέμα τους ή έστω βασικό στοιχείο πλοκής τα όνειρα (και/ή τον υποσυνείδητο κόσμο, αλλά αυτό είναι σε δεύτερο επίπεδο, κυρίως θέλει anime με όνειρα). Έχω κολλήσει όμως και δεν μπορώ να σκεφτώ τι να της προτείνω. Χαλπ;
Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο αυτην την στιγμη ειναι το Paprika και ενα short του Studio 4C το Tobira wo Akete
Εδιτ: και το Yume da Maya Kidan
Posted 12 March 2014 - 18:30
καλημερα παιδια,, καποιο καλο sheinen-gore,violence? και ας ειναι με sci fi, alien,dark demon.vampire.underworld,,,,δεν με ενοχλει οπως....gantz,berserk,hellsing,vampire d,claymor,basilisk,gungrave,elfen lied,black lagoon...δεχομαι τα παντα,
Blood++
Deadman Wonderland...το απολυτο gore
Devil May Cry
Busou Renkin
Darker Than Black
Jormungand παρομοιο με black lagoon
I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!
Posted 12 March 2014 - 18:51
Shigofumi για supernatural drama.
Mushishi για supernatural mystery.
Hataraku Maou-sama και Monogatari S2 για supernatural comedy.
Ναι, εννοούσα σαν αυτά του Nurarihyon αν και το καθένα τα παρουσιάζει διαφορετικά.
Μου έχουν πει ότι το Kekkaishi μοιάζει αρκετά με το Nurarihyon, όπως και το Makai Ouji με το Black Butler αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο με αυτά, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά μπορείς να τα δοκιμάσεις αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο.
Ίσως να σε ενδιαφέρει το D.Gray-man. Ρίξε και μια ματιά στα Fate/Stay Night και Fate/Zero
Erebos απο αυτα που ειπες μαλλον θα ξεκιννησω το Shigofumi και ισως το Hataraku Maou sama
Ζetsugi D.Gray Man εχω δει αλλα οσο για Fate θα το ξεκινησω γιατι το εχω στα must watch list
Kai to Kekkaishi το εχω ξαψαξει για να το κατεβασω αλλα δεν εβρισκα καλο τορρεντ. Kαι το Makai Ouji φαινεται καλο
Αλλα...το θεμα ειναι οτι ψαχνω κατι που να περιεχει πιο πολυ τις παρακατω κατηγοριες.
Ξεχασα να σημειωσω οτι με αφησε εντυπωσυασμενη και το Saint Seiya Lost Canvas εκτος του Kuroshitsuji.
Οχι οτι ψαχνω κατι παρομοιο αλλα κατι σε κοντινο στυλ.
angel - demons μάχες,
supernatural,
Reincarnation,
adventure,
action,
drama,
superpowers,
shinigami,
ισως και λιγο romance .
ακομα και Person in a strange world .
Edited by giota83, 12 March 2014 - 18:52.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 12 March 2014 - 19:38
Erebos απο αυτα που ειπες μαλλον θα ξεκιννησω το Shigofumi και ισως το Hataraku Maou sama
Ζetsugi D.Gray Man εχω δει αλλα οσο για Fate θα το ξεκινησω γιατι το εχω στα must watch list
Kai to Kekkaishi το εχω ξαψαξει για να το κατεβασω αλλα δεν εβρισκα καλο τορρεντ. Kαι το Makai Ouji φαινεται καλο
Αλλα...το θεμα ειναι οτι ψαχνω κατι που να περιεχει πιο πολυ τις παρακατω κατηγοριες.Ξεχασα να σημειωσω οτι με αφησε εντυπωσυασμενη και το Saint Seiya Lost Canvas εκτος του Kuroshitsuji.
Οχι οτι ψαχνω κατι παρομοιο αλλα κατι σε κοντινο στυλ.
angel - demons μάχες,
supernatural,
Reincarnation,
adventure,
action,
drama,
superpowers,
shinigami,
ισως και λιγο romance .
ακομα και Person in a strange world .
Απο οσο τσεκαρα λιγο τη λιστα σου δεν εχεις δει το Hellsing Ultimate.Ενα αλλο καλο απο το δημιουργο του Hunter x Hunter ειναι το Yu yu Hakusho.Επισης απο οτι βλεπω εχει δει μονο το Bakemonogatari οποτε αν σου αρεσε δες και τη συνεχεια.Και Kara no Kyoukai δες και τις υπολοιπες ταινιες
Edited by luffy1908, 12 March 2014 - 19:48.
Posted 12 March 2014 - 22:34
Απο οσο τσεκαρα λιγο τη λιστα σου δεν εχεις δει το Hellsing Ultimate.Ενα αλλο καλο απο το δημιουργο του Hunter x Hunter ειναι το Yu yu Hakusho.Επισης απο οτι βλεπω εχει δει μονο το Bakemonogatari οποτε αν σου αρεσε δες και τη συνεχεια.Και Kara no Kyoukai δες και τις υπολοιπες ταινιες
Ολα οσα μου ειπες τα ειχα στα υπ'όψην μου απλα δεν τα ειχα ξεκινησει ποτε , σε εξαιρεση με το Bakemonogatari. Ισως ειναι καιρος να τα ξεκινησω τελικα. Oσο για το Kara no Kyokai φαινεται παρα πολυ καλο και το οτι ειναι ταινιες μου αρεσει ακομα πιο πολυ. Ευχαριστω για ολες τις προτασεις .
αν υπαρχει καποιο αλλο που σας ερθει στο μυαλο σχετικο με αυτα που ζηταω πειτε το.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 13 March 2014 - 00:51
Tekkon Kinkreet (παιζουν βασικο μερος στην πλοκη)
Open your mind - This may also be an interesting watch
Ghost Hound
Paranoia Agent
Posted 13 March 2014 - 01:15
Waking Life επίσης ακριβώς αυτό που ζήτησες. (animation movie, not anime)
Κατά τα άλλα η Iri το κάλυψε και μην ξεχνάτε και το mind game, πιο mind-trippy φιλμ δύσκολα θα βρει κανείς πέραν του Πάπρικα του Κον.
PS: Tο spirited away άμα δεν το έχει δει, μπορεί άνετα να το εκλάβει ως ένα μεγάλο όνειρο, όπως και κάποια άλλα Miyazaki (maybe). Depends on what she exactly wants.
Edited by Radagast, 13 March 2014 - 01:16.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 13 March 2014 - 07:46
ευχαρηστω και εσενα scarecrow
Posted 15 March 2014 - 14:48
Έχεις δει κανείς το Hozuki no Reitetsu ?
Αξίζει καθόλου ;
Posted 15 March 2014 - 22:28
Βασικα κατι αντιστοιχο με τη σειρα true detective σε ανιμε υπαρχει;

Posted 15 March 2014 - 22:41
Hhhmmm, ατμοσφαιρικό δεν ξέρω, αλλά ντεντεκτιβο-κωμωδία είναι το Cuticle Detective Inaba. Ίσως να σ'αρέσει.
Posted 16 March 2014 - 19:09
Κανενα ανιμε ατμοσφαιρικο-ντετεκτιβιστικο εχετε να μου προτεινετε;
Βασικα κατι αντιστοιχο με τη σειρα true detective σε ανιμε υπαρχει;
Δες κάνα Monster, και κάνα mouryou no hako.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 17 March 2014 - 22:46
Κατέβασα το Escaflowne. To ξέρει κανείς; Είναι καλό;
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|