Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6661 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 March 2014 - 18:09

Λοιπόν έχω μια φίλη που λόγω εργασίας ψάχνει anime ταινίες (κυρίως, αλλά και σειρές) που να έχουν ως θέμα τους ή έστω βασικό στοιχείο πλοκής τα όνειρα (και/ή τον υποσυνείδητο κόσμο, αλλά αυτό είναι σε δεύτερο επίπεδο, κυρίως θέλει anime με όνειρα). Έχω κολλήσει όμως και δεν μπορώ να σκεφτώ τι να της προτείνω. Χαλπ;

Posted Image

#6662 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 12 March 2014 - 18:16

Λοιπόν έχω μια φίλη που λόγω εργασίας ψάχνει anime ταινίες (κυρίως, αλλά και σειρές) που να έχουν ως θέμα τους ή έστω βασικό στοιχείο πλοκής τα όνειρα (και/ή τον υποσυνείδητο κόσμο, αλλά αυτό είναι σε δεύτερο επίπεδο, κυρίως θέλει anime με όνειρα). Έχω κολλήσει όμως και δεν μπορώ να σκεφτώ τι να της προτείνω. Χαλπ;

Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο αυτην την στιγμη ειναι το Paprika και ενα short του Studio 4C το Tobira wo Akete

Εδιτ: και το Yume da Maya Kidan

#6663 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 posts
  • LocationItaly

Posted 12 March 2014 - 18:30

καλημερα παιδια,, καποιο καλο sheinen-gore,violence? και ας ειναι με sci fi, alien,dark demon.vampire.underworld,,,,δεν με ενοχλει οπως....gantz,berserk,hellsing,vampire d,claymor,basilisk,gungrave,elfen lied,black lagoon...δεχομαι τα παντα,

Blood++

Deadman Wonderland...το απολυτο gore

Devil May Cry

Busou Renkin

Darker Than Black

Jormungand παρομοιο με black lagoon

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#6664 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 March 2014 - 18:51

Shigofumi για supernatural drama.

Mushishi για supernatural mystery.

Hataraku Maou-sama  και Monogatari S2 για supernatural comedy.

Ναι, εννοούσα σαν αυτά του Nurarihyon αν και το καθένα τα παρουσιάζει διαφορετικά.

Μου έχουν πει ότι το Kekkaishi μοιάζει αρκετά με το Nurarihyon, όπως και το Makai Ouji με το Black Butler αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο με αυτά, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά μπορείς να τα δοκιμάσεις αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο.

Ίσως να σε ενδιαφέρει το D.Gray-man. Ρίξε και μια ματιά στα Fate/Stay Night και Fate/Zero

Erebos απο αυτα που ειπες μαλλον θα ξεκιννησω το  Shigofumi και ισως το Hataraku Maou sama

Ζetsugi D.Gray Man εχω δει αλλα οσο για Fate θα το ξεκινησω γιατι το εχω στα must watch list

Kai  to Kekkaishi το εχω ξαψαξει για να το κατεβασω αλλα δεν εβρισκα καλο τορρεντ. Kαι το Makai Ouji φαινεται καλο 
Αλλα...το θεμα ειναι οτι ψαχνω κατι που να περιεχει πιο πολυ τις παρακατω κατηγοριες.

Ξεχασα να σημειωσω οτι με αφησε εντυπωσυασμενη και το Saint Seiya Lost Canvas εκτος του Kuroshitsuji.

Οχι οτι ψαχνω κατι παρομοιο αλλα κατι σε κοντινο στυλ.

angel - demons μάχες, 

supernatural,

Reincarnation,

adventure,

action,

drama,

superpowers,

shinigami,

ισως και λιγο romance .  

ακομα και Person in a strange world .

Edited by giota83, 12 March 2014 - 18:52.

#6665 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 12 March 2014 - 19:38

Erebos απο αυτα που ειπες μαλλον θα ξεκιννησω το  Shigofumi και ισως το Hataraku Maou sama

Ζetsugi D.Gray Man εχω δει αλλα οσο για Fate θα το ξεκινησω γιατι το εχω στα must watch list

Kai  to Kekkaishi το εχω ξαψαξει για να το κατεβασω αλλα δεν εβρισκα καλο τορρεντ. Kαι το Makai Ouji φαινεται καλο 
Αλλα...το θεμα ειναι οτι ψαχνω κατι που να περιεχει πιο πολυ τις παρακατω κατηγοριες.

Ξεχασα να σημειωσω οτι με αφησε εντυπωσυασμενη και το Saint Seiya Lost Canvas εκτος του Kuroshitsuji.

Οχι οτι ψαχνω κατι παρομοιο αλλα κατι σε κοντινο στυλ.

angel - demons μάχες, 

supernatural,

Reincarnation,

adventure,

action,

drama,

superpowers,

shinigami,

ισως και λιγο romance .  

ακομα και Person in a strange world .

Απο οσο τσεκαρα λιγο τη λιστα σου δεν εχεις δει το Hellsing Ultimate.Ενα αλλο καλο απο το δημιουργο του Hunter x Hunter ειναι το Yu yu Hakusho.Επισης απο οτι βλεπω εχει δει μονο το Bakemonogatari οποτε αν σου αρεσε δες και τη συνεχεια.Και Kara no Kyoukai δες και τις υπολοιπες ταινιες :D

Edited by luffy1908, 12 March 2014 - 19:48.

#6666 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 March 2014 - 22:34

Απο οσο τσεκαρα λιγο τη λιστα σου δεν εχεις δει το Hellsing Ultimate.Ενα αλλο καλο απο το δημιουργο του Hunter x Hunter ειναι το Yu yu Hakusho.Επισης απο οτι βλεπω εχει δει μονο το Bakemonogatari οποτε αν σου αρεσε δες και τη συνεχεια.Και Kara no Kyoukai δες και τις υπολοιπες ταινιες :D

Ολα οσα μου ειπες τα ειχα στα υπ'όψην μου απλα δεν τα ειχα ξεκινησει ποτε , σε εξαιρεση με το Bakemonogatari. Ισως ειναι καιρος να τα ξεκινησω τελικα. Oσο για το Kara no Kyokai φαινεται παρα πολυ καλο και το οτι ειναι ταινιες μου αρεσει ακομα πιο πολυ. Ευχαριστω για ολες τις προτασεις .

αν υπαρχει καποιο αλλο που σας ερθει στο μυαλο σχετικο με αυτα που ζηταω πειτε το.  :ureshii: 

#6667 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 March 2014 - 00:51

Tekkon Kinkreet (παιζουν βασικο μερος στην πλοκη)
Open your mind - This may also be an interesting watch
Ghost Hound

Paranoia Agent

#6668 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 13 March 2014 - 01:15

Waking Life επίσης ακριβώς αυτό που ζήτησες. (animation movie, not anime)

Κατά τα άλλα η Iri το κάλυψε και μην ξεχνάτε και το mind game, πιο mind-trippy φιλμ δύσκολα θα βρει κανείς πέραν του Πάπρικα του Κον.

PS: Tο spirited away άμα δεν το έχει δει, μπορεί άνετα να το εκλάβει ως ένα μεγάλο όνειρο, όπως και κάποια άλλα Miyazaki (maybe). Depends on what she exactly wants.

Edited by Radagast, 13 March 2014 - 01:16.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#6669 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 13 March 2014 - 07:46

ευχαρηστω και εσενα scarecrow  :riiight:  :riiight:  :riiight:

#6670 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 15 March 2014 - 14:48

Έχεις δει κανείς το Hozuki no Reitetsu ?

Αξίζει καθόλου ;

#6671 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 15 March 2014 - 15:30

Έχεις δει κανείς το Hozuki no Reitetsu ?

Αξίζει καθόλου ;

Μπορείς πολύ απλά να πεταχτείς στο αντίστοιχο thread για να μάθεις.

Edited by Zentsugi, 15 March 2014 - 15:31.

#6672 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 15 March 2014 - 22:28

Κανενα ανιμε ατμοσφαιρικο-ντετεκτιβιστικο εχετε να μου προτεινετε;
Βασικα κατι αντιστοιχο με τη σειρα true detective σε ανιμε υπαρχει;
Posted Image

#6673 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 15 March 2014 - 22:41

Hhhmmm, ατμοσφαιρικό δεν ξέρω, αλλά ντεντεκτιβο-κωμωδία είναι το Cuticle Detective Inaba. Ίσως να σ'αρέσει.

#6674 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 16 March 2014 - 19:09

Κανενα ανιμε ατμοσφαιρικο-ντετεκτιβιστικο εχετε να μου προτεινετε;
Βασικα κατι αντιστοιχο με τη σειρα true detective σε ανιμε υπαρχει;

Δες κάνα Monster, και κάνα mouryou no hako.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#6675 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 17 March 2014 - 22:46

Κατέβασα το Escaflowne. To ξέρει κανείς; Είναι καλό;

30w46c0.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires