Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6646 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 posts
  • LocationItaly

Posted 09 March 2014 - 14:46

Το έχω δει.
Αυτά είναι που έχω δει:
Hajime no Ippo,Slam Dunks,One Outs,Kuroko no Basuke,Eyeshield,Prince of Tennis,Major Series,Cross Game,Captain Tsubasa,Gianta Killing,Ging e Kickoff,Inazuma Eleven Series,Diamond no Ace,Air Gear,Area no Kishi,Big Wind Up και Touch.
Αν ξέρετε κάποιο πέρα από αυτά.

Ookiku furikabutte.

Με Baseball εχει να κανει αν θες ριξτου μια ματια!

Edited by Scarecrow, 09 March 2014 - 14:49.

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#6647 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 09 March 2014 - 14:49

Εγω δεν ξερω τι ακριβως ψαχνω αλλα θα σας πω πανω κατω xD
Γενικως sci-fi αλλα οχι Mecha
Ισως κατι με biοlogical armors, ή στυλ humanity vs aliens, ή κατι με hi-tech weapons. o.o

Και ο Θεος βοηθος.

Steins Gate αν δεν το εχει δει.

#6648 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 09 March 2014 - 15:04

To Ookiku furikabutte ειναι το Wind Up. 

To Inazuma ειναι καλο? Και εγω εχω δει ολα τα αλλα εκτος απο αυτο και το Wind Up!

Posted Image

#6649 Takasugi

Takasugi

The Night Owl

• Members
  • 40 posts

Posted 09 March 2014 - 15:07

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό sports anime ;

Must see για sport anime Hungry Heart: Wild Striker

Με αρκετη δωση fanservice και scifi Basquash!

Με πιο πολυ fanservice και πολυ δραση Air Gear

Edited by Takasugi, 09 March 2014 - 15:14.

#6650 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 10 March 2014 - 10:14

καλημερα παιδια,, καποιο καλο sheinen-gore,violence? και ας ειναι με sci fi, alien,dark demon.vampire.underworld,,,,δεν με ενοχλει οπως....gantz,berserk,hellsing,vampire d,claymor,basilisk,gungrave,elfen lied,black lagoon...δεχομαι τα παντα,

Edited by makis13, 10 March 2014 - 10:20.

#6651 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 10 March 2014 - 19:19

καλημερα παιδια,, καποιο καλο sheinen-gore,violence? και ας ειναι με sci fi, alien,dark demon.vampire.underworld,,,,δεν με ενοχλει οπως....gantz,berserk,hellsing,vampire d,claymor,basilisk,gungrave,elfen lied,black lagoon...δεχομαι τα παντα,

higurashi no naku koro ni,darker than black,Kara no Kyoukai,Mirai Nikki.Eνταξει το Mirai Nikki δεν ειναι και τοσο καλο κατα τη γνωμη μου.

#6652 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 March 2014 - 19:20

shigurui

#6653 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 10 March 2014 - 19:34

Kurozuka

#6654 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 March 2014 - 13:19

καλημερα σε ολους . θελω να μου πειτε μερικα anime που να εχουν σχεση με angel - demons, μαχες, supernatural, Reinscanration, adventure, action, drama, superpowers, shinigami, ισως και λιγο romance .  ακομα και Person in a strange world σε συνδυασμο με καποια απο αυτα θα μου εκανε.  

Πιο πολυ με ενδιαφερουν οιι 5-6 πρωτες κατηγοριες . Αν γινεται να βρεθει καποιο ή καποια με τα περισσοτερα στοιχεια τοτε I will be happy!! :gotit:

Well I know ... ζηταω λιγακι δυσκολα αλλα δεν εχω βρει κατι μεχρι τωρα στο google ή σε καποια αλλη σελιδα . ετσι ρωταω εδω.  :gotit:

#6655 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 12 March 2014 - 13:44

Δοκίμασε το Tokyo Majin, έχει demons, superpowers, supernatural και δράση και κάποια δείγματα ρομάντζου εδώ κι εκεί.

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι και για yokai, το yozakura quartet πχ. έχει yokai και superpowers. Το tactics έχει yokai, supernatural αλλά είναι λίγο monster-of-the-week.

ySss0UF.jpg

#6656 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 March 2014 - 15:15

καλημερα σε ολους . θελω να μου πειτε μερικα anime που να εχουν σχεση με angel - demons, μαχες, supernatural, Reincarnation, adventure, action, drama, superpowers, shinigami, ισως και λιγο romance .  ακομα και Person in a strange world σε συνδυασμο με καποια απο αυτα θα μου εκανε.  

Πιο πολυ με ενδιαφερουν οιι 5-6 πρωτες κατηγοριες . Αν γινεται να βρεθει καποιο ή καποια με τα περισσοτερα στοιχεια τοτε I will be happy!! :gotit:

Well I know ... ζηταω λιγακι δυσκολα αλλα δεν εχω βρει κατι μεχρι τωρα στο google ή σε καποια αλλη σελιδα . ετσι ρωταω εδω.  :gotit:

Shigofumi για supernatural drama.

Mushishi για supernatural mystery.

Hataraku Maou-sama  και Monogatari S2 για supernatural comedy.

Edited by Erebos, 12 March 2014 - 15:22.

Posted Image
Posted Image

#6657 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 March 2014 - 15:17

Δοκίμασε το Tokyo Majin, έχει demons, superpowers, supernatural και δράση και κάποια δείγματα ρομάντζου εδώ κι εκεί.

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεσαι και για yokai, το yozakura quartet πχ. έχει yokai και superpowers. Το tactics έχει yokai, supernatural αλλά είναι λίγο monster-of-the-week.

Αν εννοεις σε στυλ Kuroshitsuji or Nurarihyon no Mago θα μου αρεσε. Γιατι μεχρι τωρα αυτα μου εχουν κανει εντυπωση απο yokai και demons. 
Και μια ερωτηση? Τι σημαινει οτι εχει  monster-of-the-week?

#6658 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 March 2014 - 15:26

Και μια ερωτηση? Τι σημαινει οτι εχει  monster-of-the-week?

Στην αρχή κάθε επεισοδίου εμφανίζεται καινούριος κακός ο οποίος 20 λεπτά μετά χάνει. Την επόμενη βδομάδα γίνεται ακριβώς το ίδιο και πάει λέγοντας.

Posted Image
Posted Image

#6659 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 12 March 2014 - 15:39

Αν εννοεις σε στυλ Kuroshitsuji or Nurarihyon no Mago θα μου αρεσε. Γιατι μεχρι τωρα αυτα μου εχουν κανει εντυπωση απο yokai και demons. 
Και μια ερωτηση? Τι σημαινει οτι εχει  monster-of-the-week?

Ναι, εννοούσα σαν αυτά του Nurarihyon αν και το καθένα τα παρουσιάζει διαφορετικά.

Μου έχουν πει ότι το Kekkaishi μοιάζει αρκετά με το Nurarihyon, όπως και το Makai Ouji με το Black Butler αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο με αυτά, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά μπορείς να τα δοκιμάσεις αν ψάχνεις κάτι παρόμοιο.

ySss0UF.jpg

#6660 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 12 March 2014 - 17:02

καλημερα σε ολους . θελω να μου πειτε μερικα anime που να εχουν σχεση με angel - demons, μαχες, supernatural, Reinscanration, adventure, action, drama, superpowers, shinigami, ισως και λιγο romance .  ακομα και Person in a strange world σε συνδυασμο με καποια απο αυτα θα μου εκανε.  

Ίσως να σε ενδιαφέρει το D.Gray-man. Ρίξε και μια ματιά στα Fate/Stay Night και Fate/Zero

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires