Piano no Mori επίσης. Είναι πολύ καλή ταινία, και κοντά στο Nodame θεματικά.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 06 January 2014 - 22:22
Posted 07 January 2014 - 00:44
Eμένα μου άρεσε πολύ το Sakamichi no Apollon, που είναι της ίδιας θεματολογίας.
Posted 08 January 2014 - 11:49
Έχω να δω anime από τότε που τελείωσε το αριστούργημα που ονομάζεται aku no haha. Πέρα από αυτό και τα free, shingeki δεν παίζει να ολοκλήρωσα άλλες σειρές του 2013.
Θέλω να μου προτείνετε άλλα ΚΑΛΑ anime του 2013. Δεν με νοιάζει το είδος, εκτός αν είναι ecchi οπότε δε θα το δω, και δε με νοιάζει και αν είναι ταινία, σειρά ή ova. Με νοιάζει μόνο να είναι καλό και να ξεκινήσε μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Έχω γνώση από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν γενικά αλλά θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα αποφύγω τις πατάτες.
Προς το παρόν ξεκινάω watamote.
Posted 08 January 2014 - 13:52
Λοιπόν you guys I need help.
Έχω να δω anime από τότε που τελείωσε το αριστούργημα που ονομάζεται aku no haha. Πέρα από αυτό και τα free, shingeki δεν παίζει να ολοκλήρωσα άλλες σειρές του 2013.
Θέλω να μου προτείνετε άλλα ΚΑΛΑ anime του 2013. Δεν με νοιάζει το είδος, εκτός αν είναι ecchi οπότε δε θα το δω, και δε με νοιάζει και αν είναι ταινία, σειρά ή ova. Με νοιάζει μόνο να είναι καλό και να ξεκινήσε μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Έχω γνώση από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν γενικά αλλά θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα αποφύγω τις πατάτες.
Από σειρές τσέκαρε το Maoyuu Maou Yuusha & το Suisei no Gargantia (το λάτρεψα παρόλο που είμαι mecha hater).
Κι από ταινίες/ova το Kotonoha no Niwa και το Death Billiards.
Σχετικά με το watamote μόνο το opening αξίζει να δεις. Η σειρά είναι τραγέλαφος και δεν ξεφεύγει ούτε από τα όρια της μετριότητας. Γενικά, μετά το nhk το χάος σε αυτό το θέμα.
Posted 08 January 2014 - 14:28
Λοιπόν you guys I need help.
Samurai Flamenco
Genshiken Nidaime
Danganronpa
Non Non Biyori
Monogatari S2
Edited by Erebos, 08 January 2014 - 14:30.
Posted 08 January 2014 - 15:10
Saint Young Men και Little Witch Academia ταινία και ova αντίστοιχα. Επίσης HAL που είναι ταινία.
Από σειρές Psycho Pass. (για το psycho pass έχεις δίκιο, ξεκίνησε το 2012 και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το 2013 γι' αυτό και το συμπεριέλαβα)
Edited by 1451, 08 January 2014 - 17:14.
Posted 08 January 2014 - 16:50
Προτείνω το Gin no Saji, που θα βγάλει και δεύτερη season από μεθαύριο. :3
Posted 08 January 2014 - 16:52
Σάημπερ Γιάννη, ναι το NHK είναι αριστούργημα αλλά πόσα re-watch να κάνεις ; Θα τα τσεκάρω αυτά που λες και μόνο που σου άρεσε τόσο το NHK.
Το Psycho pass δεν ήταν του 2012? Έτσι θυμόμουν γιατί τότε έβλεπα πιο πολλές σειρές και είχα δει τα πρώτα επεισόδια.
Το Saint young men το έχω δει, και ναι ήταν υπέροχο.
Το νέο genshinken όλο το ξεχνάω, γιατί δε θυμάμαι πώς ακριβώς τελείωσε η δεύτερη σεζόν.
Το monogatari δεν το έχω δει καθόλου νομίζω, οπότε θα πρέπει πρώτα να τσεκάρω την πρώτη σεζόν.
Έρεβε νομίζω για τον φλαμινγκοσαμουράη έχω ακούσει περίεργα πράγματα, ολσο τι παίζει με το διεγραμμενο; Να με συγχωράτε αλλά είμαι από το κινητό και μου λείπει η ευχέρεια του υπολογιστή.
Ένιγουέη, πάω να τα κατεβάσω όλα!
Posted 08 January 2014 - 19:41
Σου προτείνω κι εγώ τις ταινίες Death Biliards, Hal και Kotonoha no Niwa.
Posted 09 January 2014 - 00:14
Edit:
Δεν με πειραζει αν εχει πολλα επεισοδεια, αρκει να ειναι καλο σε πλοκη και σεναριο. κα παρομοιο με το Nodame Cantabile σε στυλ. Να αφορα τη μουσικη δηλαδη και να εχει και λιγο romance
Και να ειναι αρκετα καλης ποιοτητας.
Μουσικη + Romance = White Album 2 που μάλιστα είναι Recomendation μου από τα anime του 2013.
Ακόμα για τον φίλτατο Anelis δοκίμασε και το Walkure Romanze.
Ενώ για Harem με στοιχεία Ecchi του 2013 Προτείνω το Machine-Doll wa Kizutsukanai.
Όσο για το Infinite Stratos 2 απλά δεν αξίζει να το δείτε.
Edited by pc_magas, 09 January 2014 - 00:23.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 09 January 2014 - 00:47
Edit:
Δεν με πειραζει αν εχει πολλα επεισοδεια, αρκει να ειναι καλο σε πλοκη και σεναριο. κα παρομοιο με το Nodame Cantabile σε στυλ. Να αφορα τη μουσικη δηλαδη και να εχει και λιγο romance
Και να ειναι αρκετα καλης ποιοτητας.
Εκτός από το Piano no Mori που σου το πρότειναν ήδη κι είναι κι πιο ταιριαστό με το Nodame Cantabile, εγώ σου προτείνω κι το Nana. Αν και το Nodame Cantabile έχει να κάνει με κλασσική μουσική και το Nana με punk rock πιστεύω να σ'αρέσει γιατί έχει μουσική, full δράμα κι romance.
Posted 09 January 2014 - 00:50
^ Αlso Beck: Mongolian Chop Squad. I really can't stress this enough.
Posted 09 January 2014 - 01:18
Έρεβε νομίζω για τον φλαμινγκοσαμουράη έχω ακούσει περίεργα πράγματα, ολσο τι παίζει με το διεγραμμενο; Να με συγχωράτε αλλά είμαι από το κινητό και μου λείπει η ευχέρεια του υπολογιστή.
Το SamuMenco είναι λίγο περίεργο γιατί αλλάζει τόνο η σειρά από τη μέση και μετά, αλλά θίγει ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τα mindsets των ηρώων και villains. Το τελευταίο επεισόδιο βγαίνει από ώρα σε ώρα.
Το Danganronpa έχει ένα στυλ που πιστεύω θα σου άρεσε (Cluedo meets Battle Royale). Προσωπικά το παράτησα γιατί οι χαρακτήρες με εκνεύριζαν και τα ass-pulling plot devices ήταν interdimensional...
Also, δεν έχεις δει καθόλου Monogatari?!?!?
Edited by Erebos, 09 January 2014 - 01:18.
Posted 09 January 2014 - 01:43
Θελω να μου πειτε ενα anime παρομοιο με το Nodame Cantabile. Το ειδα και ξετρελαθηκα
Εγινε ενα απο τα τοπ 10 λαρεμενα anime.!!!
Δεν με πειραζει αν εχει πολλα επεισοδεια, αρκει να ειναι καλο σε πλοκη και σεναριο. κατι παρομοιο με το Nodame Cantabile σε στυλ. Να αφορα τη μουσικη δηλαδη και να εχει και λιγο romance και να ειναι αρκετα καλης ποιοτητας.
μου προτειναν τα :
Απο ολα αυτα το πιο παρομοιο μου μοιαζει το Kiniro_no_Corda:_Primo_Passo και το Piano .Υπαρχει και κανενα αλλο πιο κοντινο στο Nodame Cantabile ή μονο αυτα ?
Μουσικη + Romance = White Album 2 που μάλιστα είναι Recomendation μου από τα anime του 2013.
Εκτός από το Piano no Mori που σου το πρότειναν ήδη κι είναι κι πιο ταιριαστό με το Nodame Cantabile, εγώ σου προτείνω κι το Nana. Αν και το Nodame Cantabile έχει να κάνει με κλασσική μουσική και το Nana με punk rock πιστεύω να σ'αρέσει γιατί έχει μουσική, full δράμα κι romance.
Eυχαριστω και τους δυο ! θα τα τσεκαρω και αυτα και θα σας πω. Αν εχει κανεις αλλος καποιο αλλο υποψη αας μου το πει.
Edited by giota83, 09 January 2014 - 02:13.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 09 January 2014 - 02:08
Kαι το Beck που σου ειπα πιο πανω τσεκαρε.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|