Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6571 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 January 2014 - 22:22

Piano no Mori επίσης. Είναι πολύ καλή ταινία, και κοντά στο Nodame θεματικά. :)

15fkk04.jpg

#6572 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 07 January 2014 - 00:44

Eμένα μου άρεσε πολύ το Sakamichi no Apollon, που είναι της ίδιας θεματολογίας. :)

Posted Image

#6573 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 January 2014 - 11:49

Λοιπόν you guys I need help.

Έχω να δω anime από τότε που τελείωσε το αριστούργημα που ονομάζεται aku no haha. Πέρα από αυτό και τα free, shingeki δεν παίζει να ολοκλήρωσα άλλες σειρές του 2013.

Θέλω να μου προτείνετε άλλα ΚΑΛΑ anime του 2013. Δεν με νοιάζει το είδος, εκτός αν είναι ecchi οπότε δε θα το δω, και δε με νοιάζει και αν είναι ταινία, σειρά ή ova. Με νοιάζει μόνο να είναι καλό και να ξεκινήσε μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Έχω γνώση από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν γενικά αλλά θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα αποφύγω τις πατάτες.

Προς το παρόν ξεκινάω watamote.

Posted Image

#6574 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 08 January 2014 - 13:52

Έχω να δω anime από τότε που τελείωσε το αριστούργημα που ονομάζεται aku no haha. Πέρα από αυτό και τα free, shingeki δεν παίζει να ολοκλήρωσα άλλες σειρές του 2013.

Θέλω να μου προτείνετε άλλα ΚΑΛΑ anime του 2013. Δεν με νοιάζει το είδος, εκτός αν είναι ecchi οπότε δε θα το δω, και δε με νοιάζει και αν είναι ταινία, σειρά ή ova. Με νοιάζει μόνο να είναι καλό και να ξεκινήσε μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Έχω γνώση από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν γενικά αλλά θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα αποφύγω τις πατάτες.

Από σειρές τσέκαρε το Maoyuu Maou Yuusha & το Suisei no Gargantia (το λάτρεψα παρόλο που είμαι mecha hater).

Κι από ταινίες/ova το Kotonoha no Niwa και το Death Billiards.

Σχετικά με το watamote μόνο το opening αξίζει να δεις. Η σειρά είναι τραγέλαφος και δεν ξεφεύγει ούτε από τα όρια της μετριότητας. Γενικά, μετά το nhk το χάος σε αυτό το θέμα.

serpe7.jpg

#6575 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 08 January 2014 - 14:28

Samurai Flamenco

Genshiken Nidaime

Danganronpa

Non Non Biyori

Monogatari S2

Edited by Erebos, 08 January 2014 - 14:30.

Posted Image
Posted Image

#6576 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 08 January 2014 - 15:10

Saint Young Men και Little Witch Academia ταινία και ova αντίστοιχα. Επίσης HAL που είναι ταινία.

Από σειρές Psycho Pass. (για το psycho pass έχεις δίκιο, ξεκίνησε το 2012 και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε το 2013 γι' αυτό και το συμπεριέλαβα)

Edited by 1451, 08 January 2014 - 17:14.

#6577 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 08 January 2014 - 16:50

Προτείνω το Gin no Saji, που θα βγάλει και δεύτερη season από μεθαύριο. :3

15fkk04.jpg

#6578 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 08 January 2014 - 16:52

Ευχαριστώ παιδιά για τις γρήγορες απαντήσεις!

Σάημπερ Γιάννη, ναι το NHK είναι αριστούργημα αλλά πόσα re-watch να κάνεις ; Θα τα τσεκάρω αυτά που λες και μόνο που σου άρεσε τόσο το NHK.

Το Psycho pass δεν ήταν του 2012? Έτσι θυμόμουν γιατί τότε έβλεπα πιο πολλές σειρές και είχα δει τα πρώτα επεισόδια.
Το Saint young men το έχω δει, και ναι ήταν υπέροχο.

Το νέο genshinken όλο το ξεχνάω, γιατί δε θυμάμαι πώς ακριβώς τελείωσε η δεύτερη σεζόν.

Το monogatari δεν το έχω δει καθόλου νομίζω, οπότε θα πρέπει πρώτα να τσεκάρω την πρώτη σεζόν.

Έρεβε νομίζω για τον φλαμινγκοσαμουράη έχω ακούσει περίεργα πράγματα, ολσο τι παίζει με το διεγραμμενο; Να με συγχωράτε αλλά είμαι από το κινητό και μου λείπει η ευχέρεια του υπολογιστή.

Ένιγουέη, πάω να τα κατεβάσω όλα!

Posted Image

#6579 elean

elean

Keiko

• Members
  • 56 posts

Posted 08 January 2014 - 19:41

Σου προτείνω κι εγώ τις ταινίες Death Biliards, Hal και Kotonoha no Niwa. :D

#6580 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 09 January 2014 - 00:14

Edit:
Δεν με πειραζει αν εχει πολλα επεισοδεια, αρκει να ειναι καλο σε πλοκη και σεναριο. κα παρομοιο με το Nodame Cantabile σε στυλ. Να αφορα τη μουσικη δηλαδη και να εχει και λιγο romance
Και να ειναι αρκετα καλης ποιοτητας.

Μουσικη + Romance = White Album 2 που μάλιστα είναι Recomendation μου από τα anime του 2013.

Ακόμα για τον φίλτατο Anelis δοκίμασε και το Walkure Romanze.

Ενώ για Harem με στοιχεία Ecchi του 2013 Προτείνω το Machine-Doll wa Kizutsukanai.

Όσο για το Infinite Stratos 2 απλά δεν αξίζει να το δείτε.

Edited by pc_magas, 09 January 2014 - 00:23.

#6581 elean

elean

Keiko

• Members
  • 56 posts

Posted 09 January 2014 - 00:47

Edit:
Δεν με πειραζει αν εχει πολλα επεισοδεια, αρκει να ειναι καλο σε πλοκη και σεναριο. κα παρομοιο με το Nodame Cantabile σε στυλ. Να αφορα τη μουσικη δηλαδη και να εχει και λιγο romance
Και να ειναι αρκετα καλης ποιοτητας.

Εκτός από το Piano no Mori που σου το πρότειναν ήδη κι είναι κι πιο ταιριαστό με το Nodame Cantabile, εγώ σου προτείνω κι το Nana. Αν και το Nodame Cantabile έχει να κάνει με κλασσική μουσική και το Nana με punk rock πιστεύω να σ'αρέσει γιατί έχει μουσική, full δράμα κι romance.

#6582 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 January 2014 - 00:50

^ Αlso Beck: Mongolian Chop Squad. I really can't stress this enough.

#6583 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 January 2014 - 01:18

Έρεβε νομίζω για τον φλαμινγκοσαμουράη έχω ακούσει περίεργα πράγματα, ολσο τι παίζει με το διεγραμμενο; Να με συγχωράτε αλλά είμαι από το κινητό και μου λείπει η ευχέρεια του υπολογιστή.

Το SamuMenco είναι λίγο περίεργο γιατί αλλάζει τόνο η σειρά από τη μέση και μετά, αλλά θίγει ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με τα mindsets των ηρώων και villains. Το τελευταίο επεισόδιο βγαίνει από ώρα σε ώρα.

Το Danganronpa έχει ένα στυλ που πιστεύω θα σου άρεσε (Cluedo meets Battle Royale). Προσωπικά το παράτησα γιατί οι χαρακτήρες με εκνεύριζαν και τα ass-pulling plot devices ήταν interdimensional...

Also, δεν έχεις δει καθόλου Monogatari?!?!?  :nooooo:

Edited by Erebos, 09 January 2014 - 01:18.

Posted Image
Posted Image

#6584 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 09 January 2014 - 01:43

Θελω να μου πειτε ενα anime παρομοιο με το Nodame Cantabile. Το ειδα και ξετρελαθηκα

Εγινε ενα απο τα τοπ 10 λαρεμενα anime.!!!

Δεν με πειραζει αν εχει πολλα επεισοδεια, αρκει να ειναι καλο σε πλοκη και σεναριο. κατι παρομοιο με το Nodame Cantabile σε στυλ. Να αφορα τη μουσικη δηλαδη και να εχει και λιγο romance και να ειναι αρκετα καλης ποιοτητας. 

μου προτειναν τα :

Piano 

Piano_no_Mori 

Sakamichi_no_Apollon

Kiniro_no_Corda:_Primo_Passo

Απο ολα αυτα το πιο παρομοιο μου μοιαζει το Kiniro_no_Corda:_Primo_Passo και το Piano .Υπαρχει και κανενα αλλο πιο κοντινο στο Nodame Cantabile ή μονο αυτα ? 

Μουσικη + Romance = White Album 2 που μάλιστα είναι Recomendation μου από τα anime του 2013.

Εκτός από το Piano no Mori που σου το πρότειναν ήδη κι είναι κι πιο ταιριαστό με το Nodame Cantabile, εγώ σου προτείνω κι το Nana. Αν και το Nodame Cantabile έχει να κάνει με κλασσική μουσική και το Nana με punk rock πιστεύω να σ'αρέσει γιατί έχει μουσική, full δράμα κι romance.

Eυχαριστω και τους δυο ! θα τα τσεκαρω και αυτα και θα σας πω.  Αν εχει κανεις αλλος καποιο αλλο υποψη αας μου το πει.

Edited by giota83, 09 January 2014 - 02:13.

#6585 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 January 2014 - 02:08

Kαι το Beck που σου ειπα πιο πανω τσεκαρε.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires