Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#6586 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 19 January 2014 - 17:01

λοιπον...μετα απο τεραστια αποχη ειδα Attack on Titan, sao,btoom και another..

κατεβαζω να ξεκινησω και το guilty crown...(υπαρχει και το mοnster αλλα  θα το δω με την γυναικα μου και λογο περιορισμενου κοινου χρονου για τετοια δραστηριοτητα θελω να εχω και κατι για παρτυ μου..... ΧD)

γενικα ριχτε καμια ιδεα σε τετοιο στυλ αν ειναι δυνατον finished σχετικα προσφατα(2011 και μετα)

θα ηταν στα  + αν ειναι και μεταφρασμενα στα ελληνικα οχι γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα απλα και μονο για την ευκολια..αν δεν ειναι δεν καιγομαστε κιολας....

Edited by vectrapearl, 19 January 2014 - 19:12.

#6587 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 19 January 2014 - 17:49

Accel World, 11eyes (αυτό είναι του 2009), K, Mirrai Nikki.

ySss0UF.jpg

#6588 zel

zel

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 24 January 2014 - 19:09

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου προτείνεται anime του στυλ psycho pass and monster.Αναφέρομαι στο κομμάτι όπου γίνεται κοινωνική κριτική και ψυχανάλυση στο άτομο.

#6589 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 January 2014 - 20:04

Kaiba 

#6590 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 26 January 2014 - 20:21

Παιζει κατι παρομοιο με kara no kyoukai;Στην  υπογραφη μου εχω τη λιστα με τα ανιμε που εχω δει.

#6591 Takasugi

Takasugi

The Night Owl

• Members
  • 40 posts

Posted 02 February 2014 - 01:26

Γνωριζετε τπτ που να εχει στρατιωτικο περιεχομενο ? να εξαιρεσετε mecha και swordfights. ο3ο

#6592 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 February 2014 - 01:40

Pumpkin Scissors

#6593 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 February 2014 - 01:57

Γνωριζετε τπτ που να εχει στρατιωτικο περιεχομενο ? να εξαιρεσετε mecha και swordfights. ο3ο

Όταν λες στρατιωτικό περιεχόμενο, εννοείς αυστηρά με σύγχρονο πόλεμο? Ή συμπεριλαμβάνεις και απλά gunfights?

Τεσπα, πάρε απ' όλα:

Flag

Sky Crawlers

Sentou Yousei Yukikaze

Area 88

Jin-Roh: The Wolf Brigade

Black Lagoon

Jormungand

First Squad

Girls und Panzer

Upotte

Stella Jogakuin Koutouka C3-bu

Busou Chuugakusei: Basket Army

Gunsmith Cats

Madlax

Canaan

Coppelion

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να μου προτείνεται anime του στυλ psycho pass and monster.Αναφέρομαι στο κομμάτι όπου γίνεται κοινωνική κριτική και ψυχανάλυση στο άτομο.

Ghost in The Shell: Stand Alone Complex

Posted Image
Posted Image

#6594 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 03 February 2014 - 23:21

μπορειτε να μου προτεινετε καλα sci fi anime (δε θελω old school)

Edited by FrenzyApe, 03 February 2014 - 23:22.

#6595 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 February 2014 - 23:39

Tsuritama, Steins Gate, Terra e, Planetes και Last Exile.

#6596 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 04 February 2014 - 01:14

Noein, ergo  proxy, texhnolyze, gantz, ghost in the shell, Casshern sins. ολλα αγαπημενα και πολυ καλα και δυνατα αν θες και αλα πες μου,καιτα απο πανω που σου ειπε το παλυκαρι ειναι πολυ καλα

#6597 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 February 2014 - 01:20

Δες Zipang. Κορυφαίο αλλά δυστυχώς δεν τελειώνει η ιστορία.

Αν δεν σε πειράζει να δεις κάτι παλιό μπορείς να δεις άνετα και legend of galactic heroes που βέβαια έχει πολύ περισσότερα να σου προσφέρει από "στρατιωτικό περιεχόμενο", αρκεί να έχεις την όρεξη να θυσιάσεις τόσο χρόνο.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#6598 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 February 2014 - 23:14

Λεω μετα απο τουλαχιστον 3-4 μηνες που εχω να δω ανιμε "κανονικα" (την εχω βρει με τα μανγκα :P) να αρχισω το Kill la Kill.Λεει?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#6599 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 February 2014 - 00:22

Λεω μετα απο τουλαχιστον 3-4 μηνες που εχω να δω ανιμε "κανονικα" (την εχω βρει με τα μανγκα :P) να αρχισω το Kill la Kill.Λεει?

αν και στην αρχη της σειρας θα δισταζα, τωρα στο προτεινω ανεπιφυλακτα. τα οποια αρχικα επεισοδια που δειχνουν...σαρκα, μην αφηνεις να σε παρασυρουν. μετα η σειρα αλλαζει 100 %.

#6600 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 05 February 2014 - 12:29

καλησπερα παιδια τωρα τελειωσα το kaiji και εμεινα με ανοιχτο το στομα απιστευτο,,,εναλαγες,ανχος μυστιριο αγωνια απιστευτο ανιματιον για μενα,κριμα που δεν το ολοκλιρωσανε,,,,,τωρα καταιβαζω το akagi εχω ακουσει και αυτο οτι τα σπαει,, κατι παρωμιο με akagi,kaiji,death note,one outs η ακομα και σε code geass, να εχει μεσα παιχνιδι του μυαλου πολυ,γιατι μεχριτο βραδακυ θα εχω τελειωσει το akagi,,arigatoooooo

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires