Lol ρε συ John Crabs. Φανταστικό το Utena αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο ζητάει ο άνθρωπος. Πράγμα που μπορώ να πω και για τα υπόλοιπα πάνω κατω ίσως πέρα από το Kill la Kill.
makis13 δοκίμασε το Sakigake Cromartie Koukou, το Kyou Kara Ore Wa και με επιφύλαξη το Beelzebub. Για martial Arts πάντως μπορείς να το γυρίσεις στα sports και να δοκιμάσεις κάτι σε Hajime no Ippo.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 15 November 2013 - 19:20
Posted 15 November 2013 - 19:26
Lol ρε συ John Crabs. Φανταστικό το Utena αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο ζητάει ο άνθρωπος. Πράγμα που μπορώ να πω και για τα υπόλοιπα πάνω κατω ίσως πέρα από το Kill la Kill.
makis13, on 15 Nov 2013 - 08:35, said:
καλησπερα ψαχνω καπιo ανιμε school life, shonen, drama, martial arts,sheinen,,,,,,απλα να μην εχει καθολυ μεσα fantasy,romanje.shoujo,echi..... arigatooooooo
Ζητησε school life anime. Η Utena αν δεν κανω λαθως ειναι school life anime και εχει και drama καθως και καποιες μαχες. Τωρα οσο για τα αλλα καποια ναι, δεν εχουν απολυτη σχεση με αυτο που ζηταει. Κυριως στηριχτηκα στο school life που εγραψε πρωτο. Αλλιως αν θελει πιο πολυ shounen, πολεμικες τεχνες και τετοια υπαρχουν παρα πολλα αλλα δεν εχουν να κανουν με σχολειο.
Α και αλλα δυο που μου ηρθαν και νομιζω καλυπτουν τα κριτηρια του, ειναι D.Gray Man και Soul Eater.
Edited by John Crabs, 15 November 2013 - 19:29.
Posted 15 November 2013 - 19:52
Zήτησε επίσης να μην έχει μέσα fantasy, romance και να μην είναι shoujo ξέρω γω. To είπα και πιο πάνω ότι σαν επιλογή είναι όντως πολύ ωραία όπως πχ είναι και το Hyouka. Απλά δεν νομίζω ότι τον βοηθανε σε αυτό που θέλει
.
Αν βρει κάτι που να του αρέσει μέσα από αυτά βέβαια θα είναι ευχής έργο.
Posted 15 November 2013 - 19:59
καλησπερα ψαχνω καπιo ανιμε school life, shonen, drama, martial arts,sheinen,,,,,,απλα να μην εχει καθολυ μεσα fantasy,romanje.shoujo,echi..... arigatooooooo
Ύστερα από ένα Guick search έχουμε:
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 15 November 2013 - 21:12
παιδια σας ευχαρηστω ολουςςςςςςς,,,τα ποιο πολα τα εχω δει,,τα αλλα μισα οχιιιιιιιι,,,συγνωμη και λαθος μου που δεν εβαλα και την ανιμελιστ μου να ξερετε περιπου τι εχω δει γιατι ειμαι ολιγον καμενος..... http://myanimelist.net/animelist/thomas12 arigato και παλυυυ beelzebub,d grayman ,soul eater, bacano,accel world,bacano...kill akill το βλεπω,,ολλα τα αλλα θα τα κοιταξω για τον κοπο σας,,,απλα δεν το διευκρινισα κι εγω καλα.....
makis13 δοκίμασε το Sakigake Cromartie Koukou, το Kyou Kara Ore Wa και με επιφύλαξη το Beelzebub. Για martial Arts πάντως μπορείς να το γυρίσεις στα sports και να δοκιμάσεις κάτι σε Hajime.
τα 2 πρωτα μου φαινεται ειναι αυτα που ψαχνω,,,αριγκατο,,και θα δω και το utena που εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν το εχω ξεκηνησει ¨)
Posted 16 November 2013 - 23:30
μόλις είδα garden of words,και εκτός του ότι είναι πολύ ωραίο ταινιάκι,(αν και αργόσυρτο, στο όμως τέλος σου ζεσταίνει τη καρδιά) βάζω 10/10 στην παραγωγή.ευτυχώς το είχα κατεβάσει 1080p και το χάρηκα.
οπότε το quest μου είναι το εξής .ΚΑΛΗ (όχι σαχλαμάρες,ή ova από σειρές) ταινία με τέζα production values για να κατεβάσω σε υψηλή ανάλυση. Έχω δει ghibli, sword of the stranger,5cm,hotarubi no mori,colourful και ότι άλλο έχω στη λίστα μου.
cheers for the help
Posted 17 November 2013 - 00:01
Ακόμα μια που είναι από τις αγαπημένες μου αν και παλιά είναι η ταινία Hadashi no Gen, με είχε συγκλονίσει, βαλτην στην λίστα σου αν θες να δεις κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα (είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα).
Μιας και έχεις δει το 5cm checkαρε το OVA Hoshi no Koe, είναι από τον ίδιο δημιουργό.
Μια άλλη ταινία πολύ συγκινητική και με όμορφο σχεδιασμό είναι η ταινία Ookami Kodomo no Ame to Yuki.
Επιπρόσθετη επιλογή είναι και η μικρού μήκους ταινία Tsumiki no Ie, πραγματικό masterpiece,αξίζει 100% τον χρόνο και την προσοχή σου.
Ελπίζω να σε βοήθησα και να πετυχα καποια που δεν έχεις παρακολουθήσει. Οπως και να έχει καλή προβολή! :-)
Edited by Snape, 17 November 2013 - 00:09.
Posted 17 November 2013 - 00:21
Break Blade, Trigun Badlands Rumble, Sky Crawlers, Tekkon Kinkreet. Φαντασμαγορικά, ψυχαγωγικά.
Posted 17 November 2013 - 00:51
iri,blame it on anidb's sigs
στα δικά μας, το trigun (που είναι από σειρά οπότε ακυρο, γαματη ταινιούλα βεβαίως) , τεκκονκινκριτ,τα λυκάκια,hoshi no koe και τα του shatoshi kon τα έχω δει.
εκτός από το asura το οποίο δεν μου πολυγεμίζει το μάτι τα υπόλοιπα δεν βλέπω λόγο να τα κατεβάσω σε υψηλή ανάλυση. Ωραίες προτάσεις γενικά αυτό με τα κυβάκια και το άλλο της ιρι με το πιτσιρίκι που μοιαζει με το galactic railroad, πάντως μέχρι στιγμής δεν με έχετε πετύχει
Eye candy θέλουμε, να τρίζουνε τα Pixels!
α εχω δει και το προπερσινο με τα αμαξια...
Posted 17 November 2013 - 00:58
Ok λοιπον Nerawareta Gakuen it is.
Απο pixels αλλο τιποτα. Θα πας τουαλετα μετα και θα βγαζεις sakura petals.
Το βλεπεις παντως με δικη σου ευθυνη. Περνας απο εδω μετα να μας πεις
To ίδιο και το Fuse Teppou.
Οπτικα πανεμορφα και τα δυο αλλα μην πεις οτι δεν προειδοποιησα αν κοψεις φλεβα.
Αν κατι θα προτεινα με χιλια αλλα δεν ξερω αν υπαρχει σε καλη αναλυση (εγω η δυσμοιρη απο .avi το ειδα και ειπα και ευχαριστω) ειναι το Tatsumi. Δεν ειναι super pixels με την παραδοσιακη εννοια αλλα την τεχνικη του την θεωρω πολυ ομορφη.
Posted 17 November 2013 - 02:13
░░░░░░░░░▄░░░░░░░░░░░░░░▄
░░░░░░░░▌▒█░░░░░░░░░░░▄▀▒▌
░░░░░░░░▌▒▒█░░░░░░░░▄▀▒▒▒▐
░░░░░░░▐▄▀▒▒▀▀▀▀▄▄▄▀▒▒▒▒▒▐
░░░░░▄▄▀▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▄█▒▐
░░░▄▀▒▒▒░░░▒▒▒░░░▒▒▒▀██▀▒▌
░░▐▒▒▒▄▄▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒▌
░░▌░░▌█▀▒▒▒▒▒▄▀█▄▒▒▒▒▒▒▒█▒▐
░▐░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▌██▀▒▒░░░▒▒▒▀▄▌
░▌░▒▄██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒▌
▌▒▀▐▄█▄█▌▄░▀▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▐
▐▒▒▐▀▐▀▒░▄▄▒▄▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▒▒▌
▐▒▒▒▀▀▄▄▒▒▒▄▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▐
░▌▒▒▒▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒░▒▒▒▌
░▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▄▒▒▐
░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▄▒▒▒▒▌
░░░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▄▀▒▒▒▒▄▀
░░░░░░▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▒▒▒▒▒▄▄▀
░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀
So sakura.
so pixels
Wow.
Posted 18 November 2013 - 16:14
Γεια σας!
Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδώ αυτή τη στιγμή
χμ.. μόλις τελείωσα το death note (εξαιρετικό..)
θα ήθελα κάποιο στο ίδιο κύμμα
ή κάποιο με μάχες σαμουράι αρχαία ιαπωνία κλπ κλπ (πχ rourouni - αν και έχω δει μόνο την ταινία)
εμ και λίγο romance δεν θα πείραζε χεχε
είμαι σχετικά καινούρια σε αυτά οπότε περιμένω την βοήθειά σας
tyyy
Posted 18 November 2013 - 16:37
Λοιπόν για ν είσαι στο ίδιο πνεύμα δες Code Geass, αν θές κάτι από γεύση Ιαπωνίας με στοιχείο supernatural δες Durarara! Από τον ίδιο δημιουργό υπάρχει το Baccano! που λαμβάνει χώρα στις Πολιτείες αν θές πιο δυτική ματιά.
Αν θές κάτι πιο συγκεκριμένο πές να σου προτείνουμε, τα 3 παραπάνω όμως νομίζω θα σε κρατήσουν ικανοποιημένο σίγουρα.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|