Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5386 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 24 March 2012 - 21:32

Α, πώς δεν αναφέρθηκε το Gankutsuou! Μόνο πρόσεξε: αν έχεις έστω και υπόνοια επιληψίας, δες λίγο δοκιμαστικά. Ενδέχεται να είναι off limits.

(Σε όλα τα παραπάνω θα προσέθετα και το πρώτο Full Metal Alchemist, αλλά δεν πιστεύω να μην το έχεις δει, οπότε...)

@Kenny:

Δες και τα δύο Genius Party, για να ανοίξει το Studio 4°C το μυαλό σου.

Με ανοιχτήρι καρφωμένο στον εγκέφαλό σου... Όχι πως αυτό είναι κακό, απαραίτητα!

(Και ναι, Ody, σου δώσαμε αρκετές σειρές για την υπόλοιπη δεκαπενταετία! Καλή θέαση!)

Edit: @Kenny: Και Digimon Tamers! Ναι, ο Konaka το έγραψε αυτό!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#5387 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 24 March 2012 - 21:36

Λοιπόν παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Μου δώσατε πάρα πολύ πράμα. Ζητώ συγγνώμη για την όποια παραξενιά της παραγγελιάς μου, αλλά ήθελα να σας αφήσω χώρο να πείτε όσα θέλατε. Παρ' όλα αυτά, η ανταπόκρισή σας ήταν θαυμάσια. Ευχαριστώ.

#5388 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 March 2012 - 21:37

(Σε όλα τα παραπάνω θα προσέθετα και το πρώτο Full Metal Alchemist, αλλά δεν πιστεύω να μην το έχεις δει, οπότε...)

Γιατί το πρώτο και όχι το δεύτερο και καλό;

@Kenny:

Με ανοιχτήρι καρφωμένο στον εγκέφαλό σου... Όχι πως αυτό είναι κακό, απαραίτητα!

Τουναντίον, ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός. Το άνοιγμα του μυαλού σου πρέπει να είναι βίαιο, ειδάλλως μηδέν εις το πηλίκο. :thatsit:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5389 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 March 2012 - 21:37

Καλά θα γίνω γραφική τώρα αλλά αν δεν έχεις δει evangelion πρέπει να το δεις οπωσδήποτε :P

Ergo proxy, απίστευτο anime με πολλά επίπεδα, μερικά mindfuck επεισόδια, φοβερή μουσική για λάτρεις του sci-fi και μη.

Σε τελείως διαφορετικό τόνο εγώ θα πρότεινα και το υπέροχο honey and clover. Δεν θα βρεις μέσα βαθιά φιλοσοφικά ζητήματα για το Θεό και την ανθρώπινη ύπαρξη αλλά είναι το πιο ανθρώπινο anime εκεί έξω (για μένα). Περνάει όμως εξίσου σημαντικά μηνύματα.

Τέλος θα σου πρότενα το Haibane Renmei για το οποίο έκανε και review πρόσφατα η Anelis οπότε ας μην πω τίποτα τσέκαρε το review.

edit : Μέχρι να κάνω αυτό το ποστ γίναν άλλα δέκα XD

xbJ3b2w.jpeg

#5390 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 March 2012 - 11:58

καλα, συμβουλες για τα καλυτερα ζητας; αυτα τα βρισκεις και μονος σου.

εμεις ειμαστε εδω μονο για να σου υποδειξουμε τα πιο αθλια, ξεχασμενα και καμμενα δημιουργηματα, που καλυτερα θα ηταν να μεινουν θαμμενα στα εγκατα της γης ή σε αγνωστες και τερατωδεις διαστασεις απο το υπερπεραν....

#5391 Deadman2012

Deadman2012

I am Born an assassin!!!

• Members
  • 44 posts

Posted 25 March 2012 - 12:00

Παιδια εχετε να μου προτινετε μερικα ανιμε σαν το Clannad,το Lamune... για αυτους που δν τα ξερουν ψαχνω love-romance school life και λιγο δραμα αμα ειναι δν πειραζει και to minfuck καλο ειναι :P και κανενα καλο με περιπετια σαν το phantom :)

#5392 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 25 March 2012 - 12:24

Παρόμοιο με το Phantom : Requiem for the Phantom είναι το Darker than Black το οποίο είναι φοβερό στο είδος του .
Από romance True Tears , Ef:A tale of memories και Ef:A tale of melodies και επίσης μια πολύ καλή περιπέτεια με κάποιο romance μέσα είναι το Steins;Gate το οποίο αν και ξεκινάει χλιαρά γίνεται απίστευτο στη συνέχεια .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5393 Deadman2012

Deadman2012

I am Born an assassin!!!

• Members
  • 44 posts

Posted 25 March 2012 - 12:36

ΟΚ ευχαριστω παω να ξεκινησω ;)

#5394 deck-kun

deck-kun

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 26 March 2012 - 21:09

παιδιά έχω κατεβάσει δει αυτές τις ταινίες στο παρακάτω λινκ (μερικές όχι ακόμα αλλά το έχω δρομολογήσει)
για προτείνετε καμιά καλή anime ταινία από αυτές που δεν έχω δει :riiight:
αν γίνεται να είναι καμία έτσι πιο καινούργια φάση summers wars , redline ακόμα καλύτερα :riiight:

Posted Image
Posted Image

#5395 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 March 2012 - 21:25

Memories, Mind Game, Paprika, The Girl Who Leapt Through Time, Animatrix

Ξεκίνα με αυτές αφού θες κάτι πιο πρόσφατο και μετά τρέχα να δεις τα Death & Rebirth, Cowboy Bebop και Ghost in the Shell.

Posted Image

#5396 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 March 2012 - 21:34

Millenium Actress, Tokyo Godfathers, Sky Crawlers, Vampire Hunter D Bloodlust, οι ταινίες Καra no Kyoukai, Hotarubi no Mori E, Colorful (2010), Piano no Mori

#5397 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 March 2012 - 21:38

Anelis, αν κατάλαβα καλά, έχει δει τα anime που περιέχονται στο screenshot, και ζητάει περισσότερα.

deck-kun, το ξέρω ότι ζήτησες ταινίες, αλλά μόνο ταινίες βλέπεις; Αν πχ δεν δεις τη σειρά Neon Genesis Evangelion, δεν θα καταλάβεις τίποτα από την ταινία Death And Rebirth. Επίσης, αφού είδες την ταινία του Cowboy Bebop, δες και τη σειρά.

Επίσης, σ' αυτά που έδωσε η iristella προσθέτω My Neighbors The Yamadas, Omoide Poro Poro, Porco Rosso, Lupin III Castle Of Cagliostro, Robot Carnival, Manie-Manie: Meikyuu Monogatari και Roujin Z.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5398 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 26 March 2012 - 22:36

Αυτό που θα ζητήσω είναι κάπως δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσετε.

Έχω ένα άτομο που θέλω να το "μπάσω" στα anime. Το άτομο αυτό είναι... ο μπαμπάς μου!

Αφότου πέρασε από τα στάδια "όλα τα anime είναι Pokemon και Digimon" και "όλα τα anime είναι μιλιταριστικά, προπαγανδιστικά σκουπίδια με νίντζα", έχει δει το Cowboy Bebop και έχει ενθουσιαστεί (ειδικά με τα επεισόδια "Pierrot Le Fou" και "Black Dog Serenade", αν αυτό σας βοηθάει καθόλου). Θα ήθελα να μου προτείνετε, λοιπόν, anime (σειρές, ταινίες, OVAs, οτιδήποτε, οποιασδήποτε διάρκειας) που θα μπορούσα να βλέπω μαζί του και να τον εθίσω για τα καλά!

Θα προτιμούσα να είναι σειρές με εύκολο διάλογο, χωρίς υπερβολικά πολλά για να διαβάσει κανείς στους υπότιτλους γρήγορα (άρα το πολυαγαπημένο μου SAC αποκλείεται) και που θα έχουν κάτι να πουν για την Ιαπωνική κοινωνία, ιστορία και κουλτούρα (σκεφτόμουν γι' αυτό από το Oji-san No Lamp μέχρι το Paranoia Agent, αν και το δεύτερο ίσως του φανεί... κάπως σουρεαλιστικό και δεν το παλέψει.) Επίσης, θυμάμαι πως δεν του είχε αρέσει ιδιαίτερα το "Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων" του Miyazaki, οπότε ας αποκλείσουμε κι από τον κανόνα των Ghibli κάμποσα. Ωστόσο, του αρέσει πάρα πολύ το fantasy σαν είδος, με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών να είναι αγαπημένο ανάγνωσμα. Όπως και οι καλές κωμωδίες, αλλά με ένα χιούμορ πιο κοντά στον... Αστερίξ, ας πούμε, χωρίς αναφορές στην κουλτούρα των otakus ή λοιπόν παρατρεχάμενων nerds και geeks. Δεν θέλω να περνάω τη μισή ώρα του κάθε επεισοδίου εξηγώντας του τι είναι η tsundere και τι το yuri ή τι είναι το Doctor Pepper και τι το Delorian!

Συνοψίζοντας: anime για πρωτάρη, με ρεαλιστική κυρίως αλλά πιασάρικη αισθητική, χωρίς βαρύ και δύσκολο διάλογο, κατά προτίμηση που να περιέχουν σχόλια για την Ιαπωνική κοινωνία, ιστορία και κουλτούρα και να δίνουν τροφή για σκέψη και κουβέντα μετά τη θέαση, είδη fantasy και κωμωδίας (αποκλείουμε τις otaku comedies και γενικά οτιδήποτε δεν θα έπιανε ο μέσος Ευρωπαίος), σειρές, OVAs, specials και ταινίες χωρίς καμιά διάκριση στη χρονιά που φτιάχτηκαν (αλλά και το eye candy και το όμορφο animation είναι ευπρόσδεκτο!).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

Υ.Γ. Τον έχω ήδη hyp-άρει για το Sakamichi no Apollon!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#5399 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 26 March 2012 - 22:38

52 Kingdoms

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#5400 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 26 March 2012 - 22:48

Colorful κοινωνικό δράμα αλλά θίγει επίκαιρα και πανανθρώπινα θέματα .
Hajime no Ippo είναι πολύ καλή κωμωδία και έχει μέσα και δράση ( boxing ) .
Από κει και πέρα μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με καμία εθιστική σειρά πχ Deathnote που σε κρατάει από το 1ο επεισόδιο .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires