Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

#5357
Posted 18 March 2012 - 17:19
#5358
Posted 18 March 2012 - 18:02
#5359
Posted 19 March 2012 - 18:49
#5360
Posted 19 March 2012 - 19:19
θα το παω λιγο αντιθετα ... σκεφτομαι να κατεβασω το soul eater ...λεει τπτ η μπα?? α και το Mushishi
Το Soul Eater είναι ένα αρκετά ευχάριστο shounen αν και το τέλος είναι λίγο meh. Αν αναζητάς κάτι τέτοιο δες το. Το Mushishi πάλι καμία σχέση. Πάμε σε Godlike επίπεδα που χαρακτηρίζονται από αργό ρυθμό και επισοδιακές ιστορίες.
#5361
Posted 20 March 2012 - 16:16
Πολύ καλό anime κατά την γνώμη μου το Soul Eaterθα το παω λιγο αντιθετα ... σκεφτομαι να κατεβασω το soul eater ...λεει τπτ η μπα?? α και το Mushishi

Το είχα δει πριν αρκετό καιρό και το είχα λατρέψει

#5362
Posted 20 March 2012 - 16:44

#5363
Posted 20 March 2012 - 22:19
#5364
Posted 21 March 2012 - 14:45
#5365
Posted 21 March 2012 - 15:03
#5366
Posted 21 March 2012 - 15:27
Είναι κωμωδία, παρωδία και shounen. Δεν ξέρω με τί χτυπιέσαι στα γέλια αλλά για κάποιους (και για μένα) είναι πολύ αστείο. Σε κάποιους κάνει, σε κάποιους δεν κάνει. Για αυτό δες τα πρώτα δέκα επεισόδια για να καταλάβεις αν σου κάνει εσένα το χιούμορ του και κρίνεις. Και λέω τα πρώτα δέκα γιατί η αρχή του για πολλούς είναι κάπως αδύναμη.
Εγώ θα έλεγα τα πρώτα 15-20 αλλά μάλλον θα με βρίσετε.
Πάντως πέρα από την πλάκα εγώ κάπου εκεί άρχισα πραγματικά να ευχαριστιέμαι την σειρά ίσως γιατί είχα αρχίσει πλέον να συνηθίζω το στυλ της, και είχα μάθει και 2-3 πραγματάκια για τον κάθε χαρακτήρα.
Η αλήθεια είναι πως είναι σειρά που πως να το πω "grows on you", όσο βλέπεις τόσο περισσότερο μπορείς να απολαύσεις το uniqueness, τις ιδιαιτερότητες και γενικοτερα την παλαβομάρα του κάθε χαρακτήρα εκεί μέσα.
Παρωδεί τα πάντα ακόμα και τον εαυτό της, αλλά είναι δύσκολο να σε κερδίσει απ' την αρχή κατά την άποψή μου... κατά τα άλλα είναι απλά μια σειρά για να σε κάνει να περνάς καλά, γενικά σου φτιάχνει την διάθεση.

To comedy/parody είναι και δύσκολο genre γενικότερα για να αρέσει σε πολλούς, αλλά το gintama εκεί φαίνεται ότι τα πάει αρκετά καλά. Πάντως υπάρχουν και τα μέτρια επεισόδια και πάλι, δεν είναι όλα το ίδιο καλά. Και προτιμώ συνήθως τα αυτοτελή παρά τα arcs. (αν και υπήρχαν εξαιρέσεις)
PS: Damn και τώρα θυμήθηκα πως το έχω αφήσει κάπου στο 140 λόγω rumbel subs. Έχουν βγει κάποια από τότε...
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
#5367
Posted 21 March 2012 - 15:32
Εχω ακουσει πολλες φορες το ονοματακι gintama.Απο οτι εχω καταλαβει ειναι καποιου ειδους κομωδια ετσι?Ειναι αρκετα καλο για να πεθανω απ'τα γελια η να μην το δω καλυτερα?
Nαι,σίγουρα να το δεις.Είναι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα ongoing shounen και προσωπικά μπορώ να πω πως από τότε που το ξεκίνησα είμαι πολύ αυστηρός με ο,τι βλέπω από comedy genre γιατί δεν έχω δει κάποιο που να το αντιμετωπίζει στα ίσια.(και δεν μιλώ μόνο για anime).+1 στο animation που παραμένει πολύ καλό παρότι είναι 250+ επεισόδια.

#5368
Posted 21 March 2012 - 15:48
#5369
Posted 21 March 2012 - 16:44
#5370
Posted 21 March 2012 - 17:02
Γκαχ τοσο μεγαλο ειναι?Τεσπα αφου λετε οτι ειναι τοσο καλο σιγουρα θα του ριξω μια ματια.Το στυλ της παροδιας μου αρεσει γενικα οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.Τωρα αυτο που συνδυαζει shonen και comedy,ειναι καπως σαν το hajiime no ippo ας πουμε?
Μπαα. Μόνο 6 επεισόδια έχω δει αλλά θυμάμαι ότι ήταν μέσα στα gags. Προσωπικά γέλασα λίγο αλλά δε θα άντεχα να δω 200 επεισόδια σε αυτό το μοτίβο.
Βασικά ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Μιας και το gintama αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, λογικά δε θα είναι απαραίτητο να το δει κανείς με τη σειρά. Όποιοι το έχετε δει, μπορείτε να μου προτείνετε μερικά επεισόδια που να θεωρούνται από τα πιο καλά/αστεία/αντιπροσωπευτικά της σειράς?
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|