Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5206 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 31 January 2012 - 21:26

Death Note και Higurashi τα έχω δει ,μάλλον για Ergo Proxy το κόβω μιας και το έχω ήδη κατεβασμένο.

#5207 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 January 2012 - 21:49

Ψυχολογικό-μυστηρίου δεν το λες το Golgo 13 πιστεύω :P

.

ενω το Ergo Proxy το λες....αν ειναι να βαλουμε και sci-fi, καλυτερα να δει το Serial Experiments Lain, Boogiepop Phantom, Texhnolyze, Key the Metal Idol, Kino no Tabi και Haibane Renmei.Πιο πολυ μυστηριο εχουν

τουλαχιστον η κατασκοπια τοu Golgo 13 ειναι πιο κοντα στο ψυχολογικο-μυστηριο παρα αυτα.

ας δει οτι του κατεβει, δεν ασχολουμαι. αμα πια.....:emptyonexg1:

α και καλως ηλθες στο Anime.gr. Σου ευχομαι να επιβιωσεις γιατι εδω γινεται της μουρλης

Edited by Petran79, 31 January 2012 - 21:57.

#5208 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 January 2012 - 21:58

Eίναι το Haibane Renmei sci fi? (διόρθωσε και εσύ τo rec του άλλου μπορείς! νέο παιχνίδι streaming live from anime recommendation thread)

Ελεγα να προτείνω και εγώ κανά Perfect Blue και κανά Kara no kyoukai αλλά άστο καλύτερα. Τον βλέπω τον Petran79 θα μας δείρει όλες εδω μέσα.:hahaha:

#5209 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 31 January 2012 - 21:59

Μα δεν το είπα για να προσβάλω την κρίση σου... Απλά από το λίγο Golgo 13 που έχω δει μου φάνηκε πιο action based παρά με μυστήριο και ψυχολογικά ενώ το ergo proxy μπορεί να έχει το στοιχείο sci-fi αλλά μου κάνει πιο πολύ σε αυτήν την κατηγορία. Προφανώς μπορεί να κάνω λάθος, άλλωστε την γνώμη μου είπα :P

Τα υπόλοιπα που είπες και εγώ θα τα πρότεινα αν και κρατάω μία επιφύλαξη για το haibane reinmei που ενώ είναι από τα αγαπημένα μου anime δεν ξέρω πόσο εμπίπτει στη στενή ένοια του μυστηρίου.

xbJ3b2w.jpeg

#5210 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 31 January 2012 - 22:00

Ας δει, Neon Genesis Evangellion! XD

Posted Image

#5211 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 31 January 2012 - 22:03

Το Neon Genesis Evangelion είναι υπεράνω κατηγοριών. Μπορεί να προταθεί παντού. Ακόμα και για slice of life :hahaha:

xbJ3b2w.jpeg

#5212 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 January 2012 - 22:13

Κακά τα ψέματα, στον τομέα "ψυχολογικό-μυστηρίου", τα anime πάσχουν γενικότερα σαν μέσο. Όταν σου ζητάνε να προτείνεις anime τέτοιου στυλ είσαι αναγκασμένος να πάρεις μεγάλες ελευθερίες με τη χρήση του όρου, ειδάλλως πρέπει να τον στείλεις σπίτι του τον άνθρωπο που σου τα ζητάει. :hahaha:

Το Ghost Hound θα μπορούσε να είναι Η απάντηση σ' αυτή την ερώτηση, αλλά έπρεπε να μας τα χαλάσει τελείως στο τέλος. Εγώ πάντως εξακολουθώ να το προτείνω, αν και πάντα λέω στον κόσμο να κρατάει μικρό καλάθι για το τέλος.

Θα συμφωνήσω με Serial Experiments Lain, Boogiepop Phantom, Mononoke και Mouryou no Hako που προαναφέρθηκαν, και θα προσθέσω (αν και longshot) και την ταινία Perfect Blue του μακαρίτη Satoshi Kon.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#5213 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 February 2012 - 09:37

Μα δεν το είπα για να προσβάλω την κρίση σου...

μη μου μιλας! Παρατα με! Με εθιξες βαναυσα!

#5214 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 03 February 2012 - 00:36

Τί να πω... Εγώ θα ήθελα κάτι σαν το Fate Zero. Δηλαδή Creepy, ψυχεδέλεια, και τα συναφή. Κάτι σαν αυτό. [media]http://www.youtube.com/watch?v=0kC3bpIP3OE[/media] (Συγγνώμη, έβαλα αμετάφραστη έκδοση, γιατί αλλιώς θα πήγαινε πολύ)... Κάτι σαν αυτό όποιος γνωρίζει, μου έφτιαξε τη μέρα μου.

Μμμ κοίτα... μία σειρά που έχει κοινά με το Fate Zero σαν ιδέα είναι το Μai HiME... αλλά νομίζω δεν είναι αυτό που ψάχνεις... αν θες πιο mystery πράγμα που έχει το Fate Zero ίσως να σου άρεζε το Zombie Loan, Kore wa Zombie Desu ka?, τα συνναφή του Fate Zero όπως το fate stay night, το Claymore, το Rozen Maiden (με αρκετή αμφιβολία), Yumekui Merry, Noir, Elfen Lied, Ga Rei Zero, Code Geass: Lelouch of the rebellion, Darker than Black, Experimental lane (?)....

Ελπίζω κάποιο απο αυτά να σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Aν μου πεις κι αλλα ανιμε που σου αρέσουν, ίσως σκεφτώ και άλλα...
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#5215 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 03 February 2012 - 02:26

Καννα ecchi εχετε να προτεινεται απ'τα τελευταια (μονο 2011/2012); :)
και κατι σαν το berserk με gore και τετοια αλλα να'χει καλο animation (οχι σαν το gantz).

#5216 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 February 2012 - 02:34

Nisemonogatari ;)

#5217 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 February 2012 - 02:47

Nτάξει αν και το Nisemonogatari (και το Bakemonogatari που είναι το prequel) το έχουν το fanservice τους, δεν ξέρω αν είναι το πρώτο πράγμα που σου ερχεται κατά νου όταν ακούς ecchi.

Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο είναι και το Hen Zemi ή το Dororon Enma-kun: Meeramera.

Για τις πιο...καθιερωμένες προσεγγίσεις Mayo Chiki, Denpa Onna, και Boku wa Tomodachi I guess. :3 (και υπάρχει και ένας Hanzo που πίνει νερό στο όνομα του Ben-To)

#5218 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 03 February 2012 - 02:49

Mayo Chiki είναι πολύ καλό.Άμα δεν το έχεις δει, δες το!!

Posted Image

#5219 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 03 February 2012 - 03:22

Λοιπόν εκτός από haganai, mayo chiki και Ben-to όπως είπαν δες και Baby Princess 3D Paradise Love πολύ echhi OVA είναι όμως.

#5220 Darkave10

Darkave10

DmC10

• Members
  • 172 posts

Posted 03 February 2012 - 16:59

Χαχα ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας :)
τωρα μια αλλη ερωτηση..το fanservice που βλεπω τοσο συχνα στο φορουμ, ειναι το ολο "παω προς τσοντα σιγα σιγα" θεμα;

eDiT: οταν ειπα κατι σαν berserk εννουσα ξεχωριστα..οχι μια σειρα που να ταχει και τα 2 ^^

Edited by Darkave10, 03 February 2012 - 17:26.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires