Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 21 January 2012 - 23:11
Posted 23 January 2012 - 16:40
Sorry για το αργό reply , δεν είχα δει ότι υπήρχε κι άλλη απάντηση . Και τα 2 φαίνονται αρκετά promising . Το Angel Heart τα βγάζει τα 60 επεισόδια ή βαριέσαι στα μισά ???
Ευχαριστώ gozaimasu for the recommendations !
Σειρά μου να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση... XD
Εεε εξαρτάταται... Εγώ δεν θυμάμαι να βαρέθηκα... αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ο κάθε ανθρωπος είναι διαφορετικός. Έλπιζω να μην βαρεθείς.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'
Posted 30 January 2012 - 02:36
Νέο μέλος εδώ και σχετικά νεος στο όλο θέμα του anime,manga διαβάζω χρόνια,απλά έβαλα καλή σύνδεση ίντερνετ πρόσφατα!Από anime έχω ολοκληρώσει το Berserk,το Death note και τώρα όπου να ναι το Black Lagoon,ενώ βλέπω και το Fullmetal Alchemist.Ψάχνω κάποιο νέο να αρχίσω,αλλά θέλω ειδικού στυλ!Σε φάση Berserk!Με mercenaries,σε ψιλοmedieval εποχή,να έχει και μια δόση από romance!Αλλά αν δεν γίνεται να τα έχει όοοολα αυτά,ας είναι με mercenaries τουλάχιστον,ή σε medieval εποχή!Κατά προτήμηση να μην παίζεται ακόμα,έτσι ώστε να τα δω όλα τα επεισόδια μια κ έξω!!!

Ευχαριστώ παίδες!!
Posted 30 January 2012 - 02:55
Καταρχην,καλησπέρα σε όλη την παρέα του anime.gr !
Νέο μέλος εδώ και σχετικά νεος στο όλο θέμα του anime,manga διαβάζω χρόνια,απλά έβαλα καλή σύνδεση ίντερνετ πρόσφατα!Από anime έχω ολοκληρώσει το Berserk,το Death note και τώρα όπου να ναι το Black Lagoon,ενώ βλέπω και το Fullmetal Alchemist.Ψάχνω κάποιο νέο να αρχίσω,αλλά θέλω ειδικού στυλ!Σε φάση Berserk!Με mercenaries,σε ψιλοmedieval εποχή,να έχει και μια δόση από romance!Αλλά αν δεν γίνεται να τα έχει όοοολα αυτά,ας είναι με mercenaries τουλάχιστον,ή σε medieval εποχή!Κατά προτήμηση να μην παίζεται ακόμα,έτσι ώστε να τα δω όλα τα επεισόδια μια κ έξω!!!
Ευχαριστώ παίδες!!
καταρχιν καλος ηρ8ες ^^
για το στυλ που λες 8α σου πρωτινα ενα μαγκα το shingeki no kyojin, που νε πολυ κοντα σ'αυτο, τωρα απο ανιμε αν και δεν εχει καμια ιδιετερη σχεση μιαζει στο styl, το hellsing, απτην αλη υπαρχει κ το spice&wolf που χει τετια εποχη, πσιλο-romance κιολας

και μιας κιεανεφερες το FMA, 8α σου λεγα να δεις και τo D.gray-man.
Posted 30 January 2012 - 03:10
Θα σου έλεγα να κοιτάξεις το Record Of Lodoss War, The Heroic Legend of Arslan, Guin Saga, Amon saga 12 Κingdoms, Claymore, Βastard και Legend of Basara, τραβώντας το αρκετά Vampire Hunter D: Bloodlust + Scrapped Princess + Εscaflowne (medieval ατμόσφαιρα με λίγο Sci fi μέσα).
Να σε πληροφορήσω επίσης ότι περιμένουμε τις remake ταινίες του Βerserk.

Posted 30 January 2012 - 03:33

Posted 30 January 2012 - 17:24
Edited by IAMNOONE, 30 January 2012 - 17:44.
Posted 30 January 2012 - 18:06
Τί να πω... Εγώ θα ήθελα κάτι σαν το Fate Zero. Δηλαδή Creepy, ψυχεδέλεια, και τα συναφή. Κάτι σαν αυτό. [media]http://www.youtube.com/watch?v=0kC3bpIP3OE[/media] (Συγγνώμη, έβαλα αμετάφραστη έκδοση, γιατί αλλιώς θα πήγαινε πολύ)... Κάτι σαν αυτό όποιος γνωρίζει, μου έφτιαξε τη μέρα μου.
Higurashi no Naku Koro Ni
Posted 30 January 2012 - 21:31
Hai hai, erebos sempai... Την έχω δεί όλη τη σειρά. Κάτι αντίστοιχης ποιότητας και φρίκης;

Edited by IAMNOONE, 30 January 2012 - 21:38.
Posted 30 January 2012 - 21:35
Hai hai, erebos sempai... Την έχω δεί όλη τη σειρά. Κάτι αντίστοιχης ποιότητας και φρίκης;
Ξέρω, βάζω δύσκολα. Συγγνώμη αν γίνομαι ζόρικος ή/και απαιτητικός.
not sure,ισος να μην ειναι αυτο που ζητας ακριβως, but but...maybe Umineko :3
Posted 30 January 2012 - 21:36
Ξέρω, βάζω δύσκολα. Συγγνώμη αν γίνομαι ζόρικος ή/και απαιτητικός.
Shiki,elfen lied,gantz,school days.

Posted 31 January 2012 - 19:29

Posted 31 January 2012 - 20:07
Καλησπέρα συνάδελφοι ,ψάχνω για psychological-mystery animes που να έχουν όσο γίνεται παραπάνω από το κλασσικό (20-25 eps.) κατά προτίμιση οχι ongoing,γιατί προτιμώ να τα βλέπω μονοκοπανιά(μην πείτε Monster το έχω δει ήδη 2 φορές
).
χμμ....Golgo 13;
απο σχολια στο anidb:
It almost feels like a detective series. Except instead of solving crimes, he kills people. Otherwise it is relaxing, and an easy watch.
Posted 31 January 2012 - 21:18

To monster είναι αξεπέραστο εδώ που τα λέμε αλλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε Ergo proxy, ghost hound, mononoke, mouryou no hako, death note και higurashi no naku koro ni.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|