Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 17 January 2012 - 22:00
Posted 17 January 2012 - 22:07
Posted 17 January 2012 - 22:08
Posted 17 January 2012 - 22:09
Posted 17 January 2012 - 22:15
Posted 18 January 2012 - 03:54
θελω οτι πιο γαματο mindfuck υπαρχει εχω δει kemonozume,serial experiments lain,flcl,neon genesis evangelion,excel saga(δεν με τρελανε),genius party(το beyond το χω κατεβασμενω ετοιμο να το δω και αυτο)και αλλα π δεν μ ρχωνται τωρα και σε μανγκα τιποτε δεν με χαλαει
Κaiba, Casshern Sins, Belladona Of Sadness, Mind Game, Trapeze, Mawaru Penguindrum, Aoi Bungaku, Cat Soup, Paprika, Perfect Blue, Tenshi No Tamago, Utena
Posted 21 January 2012 - 19:47
Απλά να πω ότι έχω δει και μου έχουν αρέσει τα One Piece, Naruto, Dragonball, Fairy Tail (στην αρχή είμαι) αλλά μερικές φορές θέλω να δω κάτι πιο σοβαρό ή κάτι που έχει πιο σοβαρό θέμα από πίσω. Πχ όπως όταν είδα Death Note, Elfen Lied, Gunslinger Girl που διαφέρουν από το γνωστό kid kicks ass των Shonen, περνάνε κάποιο μήνυμα και είναι λίγο μελαγχολικά είτε λόγω του μηνύματος που θέλουν να περάσουν, είτε λόγω σεναρίου.
Έχω ακούσει για το Monster (με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχει?) και για το Code Geass αλλά περιμένω να ακούσω την άποψη σας.
Posted 21 January 2012 - 19:56
Posted 21 January 2012 - 20:04

Posted 21 January 2012 - 20:07
Posted 21 January 2012 - 20:13
οκ θα μάθω για την σειρά.Δοκίμασε να δεις,το Paranoia Agent.
Δεν θέλω να είναι shonen, απλά η πλοκή του να μην είναι πηγαίνω δέρνω κάποιον με υπερδυνάμεις και τέλος. Βασικά δεν έχει σημασία αν είναι shonen ή όχι, απλώς να μην είναι fairy tail (δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος).Θες σοβαρότερα shonen όπως το death note ή σοβαρά anime γενικά.Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με τις προτιμήσεις σου.
Το Monster θα το βρεις στη σελίδα των Anime.Awmn αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμα. Θα βρεις κι άλλες "σοβαρές" (αν και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς με αυτό) σειρές στα project τους που πιθανόν να σ' ενδιαφέρουν. Δοκίμασε το "Aoi Bungaku" πχ., είναι κλασσική πρόταση πλέον.
Σοβαρό εννοώ που να μην βασίζεται σε άκυρες στιγμές για να περάσει το γέλιο.
Posted 21 January 2012 - 20:22
οκ θα μάθω για την σειρά.
Δεν θέλω να είναι shonen, απλά η πλοκή του να μην είναι πηγαίνω δέρνω κάποιον με υπερδυνάμεις και τέλος. Βασικά δεν έχει σημασία αν είναι shonen ή όχι, απλώς να μην είναι fairy tail (δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος).
Σοβαρό εννοώ που να μην βασίζεται σε άκυρες στιγμές για να περάσει το γέλιο.
Αν κατάλαβα τι εννοείς θα έλεγα για να είσαι πιο κοντά σε όσα έχεις δει ίσως θα ήταν καλύτερα να πας σε πιο σοβαρά shonen αντί για να δεις κατευθείαν πιο σοβαρά anime.Δες τα δύο full metal alchemist,d-gray man,gintama,Hunter x hunter.
Για seinen αν θες να πέσεις σε βαθιά νοήματα και mindfuck,πας για ergo proxy,texhnolyze,monster.
Το code geass που ανέφερες πιθανότατα θα σου αρέσει επίσης.Θεωρώ επίσης καλή μετάβαση το claymore και το gantz.Σοβαρότητα και δράση.
Δες αυτά τα δούμε τι σου άρεσε πιο πολύ και βλέπουμε για μετά.

Posted 21 January 2012 - 20:25
Posted 21 January 2012 - 20:26
Αν κατάλαβα τι εννοείς θα έλεγα για να είσαι πιο κοντά σε όσα έχεις δει ίσως θα ήταν καλύτερα να πας σε πιο σοβαρά shonen αντί για να δεις κατευθείαν πιο σοβαρά anime.Δες τα δύο full metal alchemist,d-gray man,gintama,Hunter x hunter.
Για seinen αν θες να πέσεις σε βαθιά νοήματα και mindfuck,πας για ergo proxy,texhnolyze,monster.
Το code geass που ανέφερες πιθανότατα θα σου αρέσει επίσης.Θεωρώ επίσης καλή μετάβαση το claymore και το gantz.Σοβαρότητα και δράση.
Δες αυτά τα δούμε τι σου άρεσε πιο πολύ και βλέπουμε για μετά.
Fullmetal Alchemist Brotherhood έχω δει! Από τις αγαπημένες μου σειρές, πραγματικά φοβερή για πολλούς λόγους αλλά θα βγω off topic αν επεκταθώ

Νομίζω πως έχεις δίκιο, θα δω τα πρώτα που προτείνεις. Ευχαριστώ.
Posted 21 January 2012 - 20:28
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|