Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#481 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 23:19

Γεια σας παιδια, προσφατα ειδα για δευτερη φορα το neon genesis evangelion και ειπα να ψαξω για κατι παρωμιο. Exw τσεκαρει τα : monster, noein, s. ex. lain αλλα δεν μπορω να πω οτι με εντιπωσιασαν ιδιαιτερα (τουλαχιστον οχι οσο το NGE). Γενικα δεν ειμαι και τοσο τρελος με τα anime οποτε δεν θα με πειραζε να μου πειτε ενα ειλικρινες "δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι", θα το προτιμουσα μαλιστα απο το "δες naruto, παει με ολα" ...
Αυτα τα λιγα, ευχαριστω

Elfen Lied (εδω θα διαφωνήσουν αρκετοι μην τους ακους:hahaha:)και Paranoia Agent νομιζω ειναι 2 καλες επιλογες.Ας απαντησει και καποιος ειδικος του ειδους:drink:

#482 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 23:23

Γενικα δεν ειμαι και τοσο τρελος με τα anime οποτε δεν θα με πειραζε να μου πειτε ενα ειλικρινες "δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι", θα το προτιμουσα μαλιστα απο το "δες naruto, παει με ολα" ...

Αυτό το τελευταίο ποιος το λέει; :terror2::terror2::terror2:

Δεν ξέρω αν το NGE σου άρεσε για το mecha στοιχείο, για το ψυχολογικό breakdown στοιχείο, ή για τον συνδιασμό αυτών. Μία ασφαλής επιλογή πάντως είναι να δεις το RahXephon, το οποίο σε πολλά σημεία αντιγράφει θυμίζει Evangelion.

Αν σου αρέσει πάντως το mecha στοιχείο, δοκίμασε και κάποια καλά Gundam, όπως το Gundam Wing, το Zeta Gundam και το Gundam Seed.

@ HeLlRaiDeR: Άντε πάλι με το Elfen... τι σχέση έχει με το NGE, πες μου. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#483 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 00:07

Αν σου άρεσε το NGE, εκτός από το RahXephon μπορείς να δεις και το Fafner το οποίο είναι αντιγραφή των δύο προηγούμενων :hahaha:

E5VV38U.jpg

#484 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 08:28

Εντάξει αντί για "δες Naruto πάει με όλα" σου είπαν "δες Elfen Lied πάει με όλα".

#485 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 13:39

Εντάξει αντί για "δες Naruto πάει με όλα" σου είπαν "δες Elfen Lied πάει με όλα".

Οκ δεν ξαναμιλαω:hahaha::wis:
Bleach or Hitman Reborn?:wooi2:Για πειτε:congrats:

#486 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 13:53

και τα 2....
κ btw και τα 2 μετα τα πρωτα 20 επ γινονται ακομα καλυτερα

#487 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 20:01

hmmm ειμαι ακομα στο ψάξιμο:stubborn:δυστηχωσ τα ανιμε που μου προτηνατε πριν λιγο καιρο μολισ τα τελιωσα και ηταν πολυ οραια και σασ ευχαριστω.εχω απογοητευτει γιατι δεν βρισκω κατι στα γουστα μου:emptyonexg1:τορα τελευταια.ειληκρινα τορα ροταω που πηγαν τα οραια shoujo αnimes με εροτα(οχι hentai:df13952b:) αλλα και πολυ ξύλο???????????ελπιζω να μου προταθουν και αλλα.ανιμε που εχω δει¨[zero no tsukaima kanokon elfen lied(ok a little hentai:uhh:)kasimasi(mpliax)honey and clover cardcaptor sakura(SUPER WOW)full moon wo sagashite,kamikaze kaito jeanne(i loveit!!!!)KAMICHAMA KARIN 4TW!!!!!:kawaii:kabamarou tsubasa chronicle kamisama kazokou ouran high school club kare kano gakuen alice(θα ηταν καλητερο αν ειχε φιλακι),runouni kenshin inuasha shakugan no shana spice and wolf myself yourself naruto one piece shaman king bleach ufo nosora .αυτα θημαμαι μεχρι τωρα.παντωσ το ειδοσ που ψαχνω ειναι εροτασ (φιλακι ειναι απαρετιτο:joyful:)αλλα να υπάρχει καλη υποθεση και παραδοσιακο ξιλο με κατανεσ και νιtzα κινησεισ(δεν μου αρεσουν τα στηλ με βρικολακεσ και αστρονομικοι πολεμοι)αυταααα σασ κουρασα ε?παντοσ περιμενω με αγωνια το ανιμε που θα μου προτεινετε και θα με σωσει απο αυτη την βαρεμαρα:zetsubou: παντοσ ομολογω οτι θα δισκολευτητε:sadist: μακαρι καποιοσ εκει εξω!!!τασκετεεεεε:nanteee:

#488 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 20:13

σταματηστε να βλεπετε anime.-

Δημοσιευμένη  εικόνα

#489 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 20:38

Ιοάννα σου άρεσουν τα φλόρικα ανιμε.

Λοιπόν πάνω στο download section και κατέβασε το Kino no tabi θα σου αρέσει πολύ.

Λεωνίδα.... Σταμάτα να βλέπεις ότι ηλίθια ταινία βγάζει το hollywood και ότι ηλίθια σειρά βγάζει η αμερικάνικη τηλεόραση και μετά έλα να μας την πεις.

#490 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 20:39

σταματηστε να βλεπετε anime.-

Αυτό είναι το anime recommendation σου δηλαδή?

#491 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 21:15

hmmm ειμαι ακομα στο ψάξιμο:stubborn:δυστηχωσ τα ανιμε που μου προτηνατε πριν λιγο καιρο μολισ τα τελιωσα και ηταν πολυ οραια και σασ ευχαριστω.εχω απογοητευτει γιατι δεν βρισκω κατι στα γουστα μου:emptyonexg1:τορα τελευταια.ειληκρινα τορα ροταω που πηγαν τα οραια shoujo αnimes με εροτα(οχι hentai:df13952b:) αλλα και πολυ ξύλο???????????ελπιζω να μου προταθουν και αλλα.ανιμε που εχω δει¨[zero no tsukaima kanokon elfen lied(ok a little hentai:uhh:)kasimasi(mpliax)honey and clover cardcaptor sakura(SUPER WOW)full moon wo sagashite,kamikaze kaito jeanne(i loveit!!!!)KAMICHAMA KARIN 4TW!!!!!:kawaii:kabamarou tsubasa chronicle kamisama kazokou ouran high school club kare kano gakuen alice(θα ηταν καλητερο αν ειχε φιλακι),runouni kenshin inuasha shakugan no shana spice and wolf myself yourself naruto one piece shaman king bleach ufo nosora .αυτα θημαμαι μεχρι τωρα.παντωσ το ειδοσ που ψαχνω ειναι εροτασ (φιλακι ειναι απαρετιτο:joyful:)αλλα να υπάρχει καλη υποθεση και παραδοσιακο ξιλο με κατανεσ και νιtzα κινησεισ(δεν μου αρεσουν τα στηλ με βρικολακεσ και αστρονομικοι πολεμοι)αυταααα σασ κουρασα ε?παντοσ περιμενω με αγωνια το ανιμε που θα μου προτεινετε και θα με σωσει απο αυτη την βαρεμαρα:zetsubou: παντοσ ομολογω οτι θα δισκολευτητε:sadist: μακαρι καποιοσ εκει εξω!!!τασκετεεεεε:nanteee:

Λοιπον δες ef A tale of memories(MUST)Kimi ga nozomu eien(μην τους ακους δες το:congrats:)true tears,Fruits basket χωρις να τa εχω δει απλα πιστευω μοιαζει με τα αλλα,Αυτα για αρχη:bike:

#492 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 21:52

Ιοάννα σου άρεσουν τα φλόρικα ανιμε.

Λοιπόν πάνω στο download section και κατέβασε το Kino no tabi θα σου αρέσει πολύ.

Λεωνίδα.... Σταμάτα να βλέπεις ότι ηλίθια ταινία βγάζει το hollywood και ότι ηλίθια σειρά βγάζει η αμερικάνικη τηλεόραση και μετά έλα να μας την πεις.

βασικα δες οσα animu εχω δει εγω τοσα χρονια και μετα εσυ ελα να μου την πεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#493 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 22:00

μάλιστα.... συγνώμη που δεν ήμουν απο τα 12 κολημένη στο ιντερνετ να κατεβάζω...
μα τι λέω στα 12 μου δεν υπήρχε ιντερνετ.

#494 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 22:05

Αν και δεν το έλεγες σε μένα, για τι αριθμό μιλάμε για να ξέρουμε δλδ.

#495 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 22:19

Yare yare... no e-penis contests plz. Stay on topic... :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires