Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:26
Αν θες μπορεις να του δωσεις κ το Καμπαμαρου κ το Ρομποτεκ κ το Astro boy κ γενικοτερα ολα αυτα τα ανιμε που βλεπαμε κ εμεις οταν ημασταν μικροι!!

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:39
Καλό είναι αυτό για αρχή . Μετά άμα είναι , πάμε σε Ρόμποτεκ και kabamaru και μετά σε dragonball
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:45

Βεβαια αν προτεινεται κατι παρομοιο με το gantz θα το δω και εγω

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:46
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:50
το death note ? Δεν κάνω πλάκα , ούτε εγώ το χω δεί γι αυτό ρωτάω !....... Η περαιτερω επιλογη σου θα μπορουσε να ναι και κατι απο animeclipse...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:51

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:55

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:01
...Και η φαση κατι παρομοιο με EL χωριζεται σε 3: παρανοια, Harem, splatter. Το 3ο καλυφθηκε απο τον Phantom Duck παραπανω. Για παρανοια πρεπει πια να πας σε anime με πιο γερη παρανοια, αλλα στο ζητημα της διπλης προσωπικοτητας το Paranoia Agent δινει ρεστα. Για harem δεν γνωριζω.Για πειτε καποιο που να μοιαζει με chrno crusade,elfen lied,gantz(οχι και τα 3 μαζι
)Ψαχνει να δει ενας φιλος μου και βαριεται να ποσταρει
Βεβαια αν προτεινεται κατι παρομοιο με το gantz θα το δω και εγω
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:08
Hellraider, κάτι παρόμοιο με το Gantz δεν νομίζω να υπάρχει, όμως από άποψη σφαγής μπορείς να προτείνεις του φίλου σου τα Berserk και Hellsing (τα OVA κατά προτίμηση) άντε και κάνα Claymore. Θα τα ευχαριστηθεί δεόντως
3/3 already seen (αυτά του είχα προτείνει και είχα ξεμείνει από ιδέες

Thnx πάντως

Somnium δεν θελει harem ετσι κι αλλιως

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:10
Berserk και Hellsing(τα OVA κατa προτίμηση)
Παιζει κ OVA απο Berserk?!?!?!?Κ δεν το'χω δει

Πως/που γινεται να το βρω?!?

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:26
Παιζει κ OVA απο Berserk?!?!?!?Κ δεν το'χω δει
!?!?!!
Πως/που γινεται να το βρω?!?
OVA απο Hellsing εννοούσε.
Sry που στο χαλαω

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:36
OVA απο Hellsing εννοούσε.
Sry που στο χαλαω
ΑΑΑΑΑ...!!!!Ε,πες'το ρε παλουκαρι κ τρομαξα!!!!!!Ειπα κ εγω να μην το'χω δει κ να μη μου'χει κ ο Dante τιποτα!!!Ενταξει δεν μου το χαλασες....Ισα-ισα που τωρα ηρεμησα...I'll stick to the manga ppl!!!!Arigatou.

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:58
Έχε υπ' όψιν σου πως για να καταλάβεις όλη την υπόθεση πρέπει να δεις και τις 2 seasons (50 επεισόδια σύνολο)
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 21:16
Πες του να δει Basterd ξέρω γω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το Higurashi είναι περίεργο και μπορεί να τον ξεγελάσουν τα πρώτα επεισόδια (όπως έτυχε και σε 'μένα) αλλά στην συνέχεια αποκτάει πολύ ενδιαφέρον και αρκετό splatter δεδομένου του ύφους του. Λογικά θα του αρέσει.
Έχε υπ' όψιν σου πως για να καταλάβεις όλη την υπόθεση πρέπει να δεις και τις 2 seasons (50 επεισόδια σύνολο)
Απο οτι μου ειπε βλεπει κατευθειαν την 2η σεζον και λεει οτι ειναι οτι καλυτερο εχει δε ever!!

Thnx για τον κοπο σου phantom.Θα του προτινω αυτο που ειπες

Μολις τελειωσα το death note:Blissfull:Δεν χρειαζεται να πω πολλα

Ειδα και το 1ο επεισοδιο απο Kanokon.Ecchi lovers προσέλθετε
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 23:13
Αυτα τα λιγα, ευχαριστω
Υ.Γ. : καντε κανενα quote αμα ειναι για να ξερω οτι απαντατε σε εμενα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|