Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#466 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:26

Κ εγω συμφωνω με το πιο πανω ποστ..Σιγουρα θα το ευχαριστηθει το τζουμαρου..
Αν θες μπορεις να του δωσεις κ το Καμπαμαρου κ το Ρομποτεκ κ το Astro boy κ γενικοτερα ολα αυτα τα ανιμε που βλεπαμε κ εμεις οταν ημασταν μικροι!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#467 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:39

A ναι ρε! Το Τζουμαρού ! Πως δεν το είχα σκεφτεί αυτό νωρίτερα .

Καλό είναι αυτό για αρχή . Μετά άμα είναι , πάμε σε Ρόμποτεκ και kabamaru και μετά σε dragonball

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#468 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:45

Για πειτε καποιο που να μοιαζει με chrno crusade,elfen lied,gantz(οχι και τα 3 μαζι:bleh:)Ψαχνει να δει ενας φιλος μου και βαριεται να ποσταρει:bahhh:
Βεβαια αν προτεινεται κατι παρομοιο με το gantz θα το δω και εγω:hiding_something:

#469 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:46

@zade: Kabamaru στα ελληνικα ειναι απολυτα must για το μικρο, τα σπαει και θα του ειναι και ευκολο. Μετα, νομιζω οτι το ghibli, οπως αναφερθηκε, ειναι η πιο fail-proof εκδοχη. Μπορεις να βρεις ανετα σε video club 1-2 ταινιες, και με ελληνικα subs. Η περαιτερω επιλογη σου θα μπορουσε να ναι και κατι απο animeclipse, και επισης να ψαξεις σε ελληνικους trackers και αλυσιδες για VHS rips απο σειρες που εδειχνε παλια η TV...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#470 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:50

....... Η περαιτερω επιλογη σου θα μπορουσε να ναι και κατι απο animeclipse...

το death note ? Δεν κάνω πλάκα , ούτε εγώ το χω δεί γι αυτό ρωτάω !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#471 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:51

...μαλλον οχι, ειναι λιγο intellectual. Εσυ παντως να το δεις σιγουρα:P. Eχε λιγη βια, αλλα το trust and betrayal OVA λεει επισης (ισως και για το μικρο, αλλα δες το πρωτα μη με βριζεις). Και εχει και κατι shounen...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#472 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 16:55

Hellraider, κάτι παρόμοιο με το Gantz δεν νομίζω να υπάρχει, όμως από άποψη σφαγής μπορείς να προτείνεις του φίλου σου τα Berserk και Hellsing (τα OVA κατά προτίμηση) άντε και κάνα Claymore. Θα τα ευχαριστηθεί δεόντως :hiding_something:

E5VV38U.jpg

#473 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:01

Για πειτε καποιο που να μοιαζει με chrno crusade,elfen lied,gantz(οχι και τα 3 μαζι:bleh:)Ψαχνει να δει ενας φιλος μου και βαριεται να ποσταρει:bahhh:
Βεβαια αν προτεινεται κατι παρομοιο με το gantz θα το δω και εγω:hiding_something:

...Και η φαση κατι παρομοιο με EL χωριζεται σε 3: παρανοια, Harem, splatter. Το 3ο καλυφθηκε απο τον Phantom Duck παραπανω. Για παρανοια πρεπει πια να πας σε anime με πιο γερη παρανοια, αλλα στο ζητημα της διπλης προσωπικοτητας το Paranoia Agent δινει ρεστα. Για harem δεν γνωριζω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#474 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:08

Hellraider, κάτι παρόμοιο με το Gantz δεν νομίζω να υπάρχει, όμως από άποψη σφαγής μπορείς να προτείνεις του φίλου σου τα Berserk και Hellsing (τα OVA κατά προτίμηση) άντε και κάνα Claymore. Θα τα ευχαριστηθεί δεόντως :hiding_something:

3/3 already seen (αυτά του είχα προτείνει και είχα ξεμείνει από ιδέες:congrats:)Berseker και claymore του άρεσαν το hellsing όμως ούτε να το βλέπει(δεν έχει δει το ova.. ακόμα..)
Thnx πάντως:riiight:

Somnium δεν θελει harem ετσι κι αλλιως:wooi2:Του προτεινα ενα higurashi κατι (ενα περιεργο ονομα) που το ειδα τυχαια σε 2-3 sites.Καλη επιλογη?

#475 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:10

Berserk και Hellsing(τα OVA κατa προτίμηση)

Παιζει κ OVA απο Berserk?!?!?!?Κ δεν το'χω δει:OMG3:!?!?!!
Πως/που γινεται να το βρω?!?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#476 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:26

Παιζει κ OVA απο Berserk?!?!?!?Κ δεν το'χω δει:OMG3:!?!?!!
Πως/που γινεται να το βρω?!?

OVA απο Hellsing εννοούσε.
Sry που στο χαλαω:emptyonexg1:

#477 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:36

OVA απο Hellsing εννοούσε.
Sry που στο χαλαω:emptyonexg1:

ΑΑΑΑΑ...!!!!Ε,πες'το ρε παλουκαρι κ τρομαξα!!!!!!Ειπα κ εγω να μην το'χω δει κ να μη μου'χει κ ο Dante τιποτα!!!Ενταξει δεν μου το χαλασες....Ισα-ισα που τωρα ηρεμησα...I'll stick to the manga ppl!!!!Arigatou.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#478 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 17:58

Πες του να δει Basterd ξέρω γω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το Higurashi είναι περίεργο και μπορεί να τον ξεγελάσουν τα πρώτα επεισόδια (όπως έτυχε και σε 'μένα) αλλά στην συνέχεια αποκτάει πολύ ενδιαφέρον και αρκετό splatter δεδομένου του ύφους του. Λογικά θα του αρέσει.

Έχε υπ' όψιν σου πως για να καταλάβεις όλη την υπόθεση πρέπει να δεις και τις 2 seasons (50 επεισόδια σύνολο)

E5VV38U.jpg

#479 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 21:16

Πες του να δει Basterd ξέρω γω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το Higurashi είναι περίεργο και μπορεί να τον ξεγελάσουν τα πρώτα επεισόδια (όπως έτυχε και σε 'μένα) αλλά στην συνέχεια αποκτάει πολύ ενδιαφέρον και αρκετό splatter δεδομένου του ύφους του. Λογικά θα του αρέσει.

Έχε υπ' όψιν σου πως για να καταλάβεις όλη την υπόθεση πρέπει να δεις και τις 2 seasons (50 επεισόδια σύνολο)

Απο οτι μου ειπε βλεπει κατευθειαν την 2η σεζον και λεει οτι ειναι οτι καλυτερο εχει δε ever!!:huh:Δεν ξερω τι να πω.:nosey:
Thnx για τον κοπο σου phantom.Θα του προτινω αυτο που ειπες:)

Μολις τελειωσα το death note:Blissfull:Δεν χρειαζεται να πω πολλα:congrats:

Ειδα και το 1ο επεισοδιο απο Kanokon.Ecchi lovers προσέλθετε

#480 nolwendurr

nolwendurr

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 23:13

Γεια σας παιδια, προσφατα ειδα για δευτερη φορα το neon genesis evangelion και ειπα να ψαξω για κατι παρωμιο. Exw τσεκαρει τα : monster, noein, s. ex. lain αλλα δεν μπορω να πω οτι με εντιπωσιασαν ιδιαιτερα (τουλαχιστον οχι οσο το NGE). Γενικα δεν ειμαι και τοσο τρελος με τα anime οποτε δεν θα με πειραζε να μου πειτε ενα ειλικρινες "δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι", θα το προτιμουσα μαλιστα απο το "δες naruto, παει με ολα" ...
Αυτα τα λιγα, ευχαριστω

Υ.Γ. : καντε κανενα quote αμα ειναι για να ξερω οτι απαντατε σε εμενα :hahaha:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires