Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#511 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 16 April 2008 - 13:24

Radagast δες και το πρώτο original Vampire Hunter D.

Για το συγκεκριμένο movie είχα δει αρκετά θάψιμο και άσχημες κριτικές και δεν ασχολήθηκα, είχα άδικο λες ε;
Καλώς μπορεί να το τσεκάρω στο άμεσο μέλλον. Thnx.

#512 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 April 2008 - 13:27

Κοίτα, το είχα δεί όταν πρωτοβγήκε σε βιντεοκασέτα, και το είχα λατρέψει. Όταν το δείς θυμίσου ότι είναι πολύ παλιό, από τα πρώτα Anime ευρείας κυκλοφορίας. Έχει φοβερή ατμόσφαιρα.

#513 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 April 2008 - 14:51

Το πρώτο Vampire Hunter D είναι από τις καλύτερες ταινίες που έδω δει (βέβαια έχω και λίγο ρετρό γούστα :P). Το σίγουρο είναι πως έχει πολύ splatter και πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Αν θες μπορείς να δεις και την ταινία Ninja Scroll από τον ίδιο σχεδιαστή.

E5VV38U.jpg

#514 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 16 April 2008 - 15:07

Το πρώτο Vampire Hunter D είναι από τις καλύτερες ταινίες που έδω δει (βέβαια έχω και λίγο ρετρό γούστα :P). Το σίγουρο είναι πως έχει πολύ splatter και πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Για προτείνετε και κάνα group(το καλύτερο αν γίνεται) γιατί από Baka-anime δε το βρίσκω πουθενά :S

Αν θες μπορείς να δεις και την ταινία Ninja Scroll από τον ίδιο σχεδιαστή.

Την έχω δει κλασική ταινία, πράγματι καλή, αν και θεωρώ το vampire hunter d κλάσης ανώτερο κυρίως λόγω ατμόσφαιρας.

#515 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 16 April 2008 - 15:16

οντος κορυφαιο το ninja scroll υπαρχει και στα seven

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#516 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 16 April 2008 - 15:19

Για προτείνετε και κάνα group(το καλύτερο αν γίνεται) γιατί από Baka-anime δε το βρίσκω πουθενά :S

Εγω θα σου προτινα Dream-Anime!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#517 poldo

poldo

nani?nani?

• Members
  • 109 posts

Posted 16 April 2008 - 18:49

hello

θα ηθελα λιγο την σοφια σας για την επομενη σειρα που θα δω

καταρχην μου αρεσουν 2 τυπου anime

1)τυπου λιγο ιστορικο λιγο πολεμικες τεχνες, ξυλο και το χιουμορ του(δεν το θεωρο τελιως απαραιτητο αλλα w/e) μερικα που εχω δει για να σας καταλαβετε shura no toki, bakumatsu,basilisk... οπωσδηποτε τα στοιχεια katana ή ninja τα θεωρω λιγο απαραιτητα (ειμαι λιγο freak με τις πολεμικες τεχνες απο japan :P)

2)τυπου λιγο love story ,teenage love και χιουμορ (εδω ειναι λιγο Must ) σε φαση school rumble ,GTO ,ichigo100%

θα θελα να μου προτεινετε μερικες σειρες να χω να βλέπω τωρα το πασχα σουβλιζοντας το αρνι και βαζωντας το mayo-washabi dressing στην πρασινη σαλατα μου :D

thnx in advance
Posted Image

#518 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 April 2008 - 18:54

Στο 2 θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος, αλλά εδώ:

1)τυπου λιγο ιστορικο λιγο πολεμικες τεχνες, ξυλο και το χιουμορ του(δεν το θεωρο τελιως απαραιτητο αλλα w/e) μερικα που εχω δει για να σας καταλαβετε shura no toki, bakumatsu,basilisk... οπωσδηποτε τα στοιχεια katana ή ninja τα θεωρω λιγο απαραιτητα (ειμαι λιγο freak με τις πολεμικες τεχνες απο japan :P)

δείχνεις ότι θα γουστάρεις άπειρα με το Samurai Champloo. Όπως είσαι, πας για κατέβασμα (προτίμησε [AF-F] ή [A-Kraze]). :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#519 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 April 2008 - 18:56

Για την πρώτη κατηγορία Ninja Scroll και Mononoke.

#520 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 April 2008 - 18:58

τυπου λιγο ιστορικο λιγο πολεμικες τεχνες, ξυλο και το χιουμορ του(δεν το θεωρο τελιως απαραιτητο αλλα w/e) μερικα που εχω δει για να σας καταλαβετε shura no toki, bakumatsu,basilisk... οπωσδηποτε τα στοιχεια katana ή ninja τα θεωρω λιγο απαραιτητα (ειμαι λιγο freak με τις πολεμικες τεχνες απο japan :P)

Το Kenshin είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις. Και η ταινία Ninja Scroll εννοείται που μόλις αναφέραμε.

E5VV38U.jpg

#521 poldo

poldo

nani?nani?

• Members
  • 109 posts

Posted 16 April 2008 - 19:03

δυστηχως το χω δει το champloo ηταν η πρωτη σειρα που ειδα :D οσο για το ninja scroll το χα ψαξει λιγο παλιοτερα και νομιζω το βρισκα μονο dub αν εχεις κανα link με αγγλικους υποτιτλους θα το εκτιμουσα...btw στειλτε 2-3 απο καθε κατηγορια να διαλεξω plz :P
Posted Image

#522 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 April 2008 - 19:08

Isohunt is your friend:

http://isohunt.com/torrents/?ihq=Ninja+Scroll

Ταινία από ΚΑΑ ή zx, και σειρά από a4e. Τα έχει όλα.

#523 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 April 2008 - 19:16

http://isohunt.com/download/28558142/Ninja+Scroll.torrent
http://isohunt.com/download/29140090/Kenshin.torrent

Και τα δύο σε Dual Audio με υπότιτλους για να επιλέξεις.

E5VV38U.jpg

#524 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 17 April 2008 - 00:29

Τελειωσα το Tengen Toppa Gurren Lagann... Το βρηκα φοβερο κ θελω να δω κατι παρομοιο!!!!!Να αρχισω gundam η θα μου πεσει βαρυ?!?!:nosey:
Posted Image

#525 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 17 April 2008 - 00:51

Δεν έχω δει το Lagann αλλά αν είναι κωμωδία όπως έχω την εντύπωση, τότε μην δεις Gundam. Όντως θα σου πέσει βαρύ.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, το Gundam Seed ανέκαθεν το προτείνω σε όλους :P. Η απόφαση δική σου.

E5VV38U.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires