Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 06 April 2008 - 20:46
Ειμαι πολυ πισω σε οτι εχει να κανει με ανιμε, και το καλοκαιρι ειναι κοντα που σημαινει θα πρεπει να βρω καποιο ανιμε να βλεπω να περνα η ωρα μου.
Εχω δει :
Naruto
Bleach
Gunslinger Girl
Technolyze
DB / DBGT / DBZ
Suzumiya haruhi no yutsu
Hellsing
Honey and Clover
Afro Samurai
Samurai Champloo
και παρα πολλα αλλα.
θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει λιγα ( Πολλα ) Anime να δω? :>
Η ακομη και αλυσιδα Στο ADN να κοιταξω.
Posted 06 April 2008 - 20:52

Currently watching anime
Anime recommendations
Posted 06 April 2008 - 20:53
DEATH NOTE,
και μετα κανα One Piece,sunabouzu,κανα Trigun....
Posted 06 April 2008 - 20:55

Posted 06 April 2008 - 21:05
Posted 06 April 2008 - 21:48
ναι ναι εσύ που έχεις αβαταρ και υπογραφή L δες το ντεθ νοουτ που σίγουρα δεν έχεις δει ! !

Εσυ το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι το avatar και η sig?

Δες gantz τότε

---->Kei Kurono<----
Posted 06 April 2008 - 22:17
:deadga6:pwned
Εσυ το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι το avatar και η sig?
Δες gantz τότεΔραση,αγωνια,splatter,nudity Και πανω απο ολα
---->Kei Kurono<----
Gantz να το δοκιμασω

Posted 06 April 2008 - 22:28

(τελικά το death note το έχεις δει ε

Posted 07 April 2008 - 21:43
Εχω ένα μικρό αδερφό (8 ετών) τον οποίο θέλω να μυήσω στα anime μιάς και η ελληνική τηλεόραση τα ζει παραπεταμένα .
Ηθελα λοιπόν τια απόψεις σας σχετικά με το τι θα ταίριαζε στην ηλικία του .
Βλέπει "black lagoon" μαζί μου αλλά μερικές φορές ειναι way too much για την ηλικία του (βια, βρισιες κτλ) .
Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι κατάλληλο;
Δεν με πειράζει να δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι ή οχι γιατί θα του κάνω εγώ την μετάφραση .
Προσωπικά νομίζω ότι το "seirei no moribito" είναι κατάλληλο , γιατί παρόλο που δεν θα καταλάβει τα περισσότερα , θα δεί τουλάχστον ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώ πισης των κινουμένων σχεδίων
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 07 April 2008 - 21:48
Εχω ένα μικρό αδερφό (8 ετών) τον οποίο θέλω να μυήσω στα anime μιάς και η ελληνική τηλεόραση τα ζει παραπεταμένα .
Εγω θα σου προτεινω το Bible Black.
Πιστευω ο μικρος θα εκτιμησει περισσοτερο τον κoσμο των anime.

Posted 07 April 2008 - 21:52
Να σα περιγράψω λίγω την κατάσταση.
Ηθελα λοιπόν τια απόψεις σας σχετικά με το τι θα ταίριαζε στην ηλικία του .
Βλέπει "black lagoon" μαζί μου αλλά μερικές φορές ειναι way too much για την ηλικία του (βια, βρισιες κτλ) .
Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάτι κατάλληλο;
Δεν με πειράζει να δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι ή οχι γιατί θα του κάνω εγώ την μετάφραση .
Προσωπικά νομίζω ότι το "seirei no moribito" είναι κατάλληλο , γιατί παρόλο που δεν θα καταλάβει τα περισσότερα , θα δεί τουλάχστον ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώ πισης των κινουμένων σχεδίων
naruto...κ αν ξερει να διαβαzει δωσε να δει τα πρωτα επεισοδια απο animeclipse
Posted 07 April 2008 - 21:52
Εγω θα σου προτεινω το Bible Black.
Πιστευω ο μικρος θα εκτιμησει περισσοτερο τον κoσμο των anime.
εχεις δίκιο ! anal , demons , 18 restricted ! τι καλύτερο ! Θα του το δείξω οπωσδήποτε .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 07 April 2008 - 21:54
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 April 2008 - 21:59
Posted 08 April 2008 - 16:19
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|