Για να δούμε..
(δεν εχω κοιτάξει ό,τι εχουν προτίνει όλοι, ελπίζω να μην πω τα ίδια και εγω
)
Δεν θα προτίνω τα πιο κλασσικα (clannad, fma, bakuman, bakemonogatari κλπ, αυτα εννοούνται)
My little sister can't be this cute για πιο otaku κατάστασεις
Toradora! ροματζο κυριως, slice-of-life
Genshiken πολλοι geeks και otaku. λολ ανιμε, slice-of-life
Pandora Hearts δραση, fantasy
Time of Eve epic anime, με ανθρωποειδή. sad λιγο
Ano hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai δραμα. δραμα. ΠΟΛΥ καλο ανιμε
Kara no kyoukai επικ, κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ανιμε που εχει φτιαχει (οχι το αγαπημενο μου, το καλυτερο, εχει διαφορά :Ρ) Είναι πραγματικά αριστούργημα
Darken than black δραση κυριως. Ελάχιστα λολ, κυριως σοβαρο με ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Durarara!! πάρα πολυ καλο ανιμε, δειτε το οπωσδηποτεδραση, supernatural, romance
Kamisama Dolls δραση, supernatural. υπεροχο ανιμε, πρεπει να βγαινει 2η σεζον
Welcome to the N.H.K. otaku/NEET. Βαρια μορφή. Εχει και ροματζο
Bamboo Blade κοριτσακια, αθλημα με ξύλινα σπαθια (kendo). Και **** τα ανιμε
Hidamari Sketch σε οποιον αρεσει ανιμε σε στιλ lucky star και μονο.
Απο τη καινούρια σεζον προτινω ανεπιφύλακτα: Fate/zero, Chihayafuru, Mirai Nikki, UN-GO, Guilty Crown για όλα τα γούστα.
Gomen για το spam. Ελπίζω να βοήθησα και να μην μπέρδεψα :3 <3
Προσπαθησα να προτίνω για όλα τα γούστα. hf <3
που βαδιζεις παιδι μου;
τι ειναι ολες αυτες οι σειρες!
απο αυτα ετυχε να δω μονο το N.H.K.αρκετα καλο αλλα ο τροπος που περνα το μυνημα ειναι σα να πηγαινεις σε φαστ-φουντ, να εχεις το χαμπουργκερ στα χειλη σου και να βλεπες στο χαρτι να γραφει πως βλαπτει σοβαρα την υγεια η καταναλωση του.
αλλα οσον αφορα το Garden of Sinners δισταζω να το δω μιας και απευθυνεται σε συγκεκριμενο αναγνωστικο κοινο που το εκθειαζει (και λαδωνει τους κριτες