Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#5056 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 November 2011 - 19:32

mile μιας και σου άρεσε το Sailormoon έφυγες για Princess Tutu και Revolutionary Girl Utena. Και τα δύο είναι πολύ διαφορετικά από ότι φαίνονται με μια πρώτη ματιά οπότε μην αποθαρρυνθείς. Eίμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις το ταξίδι.Και μετά την Utena προχωράς σε Mawaru Penguindrum. Και για κάτι πιο creepy Μahou Shoujo Madoka Magika.

Tώρα για ταινία με αίμα ξύλο και lovestory Vampire Hunter D: Bloodlust is the way και από Ruroken τα Trust and betrayal και Reflections.

Από ρομαντικά γενικά... Nodame Cantabile, Kare Kano, Kimi ni Todoke, Honey and Clover, 5Cms per second, The place promised in our early days, το καινούριο Hoshi ou o Kodomo, Toradora,Ef - a tale of memories/melodies,Kuragehime,

#5057 mile

mile

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 November 2011 - 20:04

Καλησπέρα, επίσης.
Ρομαντικούρες έχω δει αρκετές, αλλά θα σου προτείνω τις κορυφαίες μου (αν και είναι αρκετά στενάχωρα πολλά επεισόδια, αλλά για να φτάσεις στο ρομάντζο, δεν πρέπει να περάσεις και από λίγα δάκρυα; χαχα):

1) Clannad (το δεύτερο season έχει κλάμα ιδιαίτερο, να ξέρεις)
2) True Tears
3) Lovely Complex
4) Amagami SS
5) Air

Λοιπον, τα ψαξα, και σε ευχαριστω πολυ. Αν δεν τα δω βεβαια δεν μπορω να κρινω, αλλα το Clannad μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση, και μ αρεσε και το Amagami SS. Eπίσης έπεσα πάνω σε μερικα ακομα, και θα θελα αν τα ξερετε, και τα εχετε δει να μου πειτε γνωμη. Saiunkoku Monogatari, Skip Beat!, και Nana (που μου κανε τεραστια εντυπωση γιατι ειχε και ωραια μουσικη!)

mile μιας και σου άρεσε το Sailormoon έφυγες για Princess Tutu και Revolutionary Girl Utena. Και τα δύο είναι πολύ διαφορετικά από ότι φαίνονται με μια πρώτη ματιά οπότε μην αποθαρρυνθείς. Eίμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις το ταξίδι.Και μετά την Utena προχωράς σε Mawaru Penguindrum. Και για κάτι πιο creepy Μahou Shoujo Madoka Magika.

Tώρα για ταινία με αίμα ξύλο και lovestory Vampire Hunter D: Bloodlust is the way και από Ruroken τα Trust and betrayal και Reflections.

Από ρομαντικά γενικά... Nodame Cantabile, Kare Kano, Kimi ni Todoke, Honey and Clover, 5Cms per second, The place promised in our early days, το καινούριο Hoshi ou o Kodomo, Toradora,Ef - a tale of memories/melodies,Kuragehime,

Πωπωωω..εχω δουλεια να κανω δηλαδη!! Προλαβα και ειδα λιγο το Girl Utena και νομιζω μου εκανε κλικ! Χαχαχα...Θα κοιταξω και τα υπολοιπα και φυσικα θα σας ενημερωσω κιολας.. Ωραια, πολυ χαιρομαι παιδια!!!! :awww:

Edited by iristella, 30 November 2011 - 20:36.
double post

#5058 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 30 November 2011 - 20:33

Δες το Nana, είναι ωραίο, μχμ!
Το Skip Beat! είναι πολύ χαλαρό και χαζούλικο και το romance του άκυρο. Το έχω δει βέβαια, αλλά ήταν την περίοδο που δεν ήξερα τι έβλεπα οπότε... χαχα. Ασ' το.
Το άλλο δεν το ξέρω.

Υ.Γ. Ωωω, και εσύ Καβαλιώτισσα; χαχα

#5059 mile

mile

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 November 2011 - 20:39

Δες το Nana, είναι ωραίο, μχμ!
Το Skip Beat! είναι πολύ χαλαρό και χαζούλικο και το romance του άκυρο. Το έχω δει βέβαια, αλλά ήταν την περίοδο που δεν ήξερα τι έβλεπα οπότε... χαχα. Ασ' το.
Το άλλο δεν το ξέρω.

Υ.Γ. Ωωω, και εσύ Καβαλιώτισσα; χαχα

I'm gonna trust you...
Το Νανα μου αρεσε οπως το ειδα...
(οχι και καβαλιωτισσα....χααχχαχα....ετυχε να μενω εδω...Οι πανελληνιες φταινε...χαχαχαχαχα):sigh2:

#5060 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 December 2011 - 15:26

Νana? Nah....

#5061 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 07 December 2011 - 17:29

Ψάχνω κάτι μικρό καια διασκεδαστικό. Κάτι lighthearted που να μπορώ να το βλέπω και να ηρεμώ από
το διάβασμα της 3ης λυκείου, όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα; Anything εκτός
από yaoi και yuri και loli και shota είναι οκ.

#5062 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 07 December 2011 - 17:44

Ίσως Kyou no Go no Ni & Hatsukoi Limited σε περίπτωση που δεν τα έχεις δει ήδη. : )

ySss0UF.jpg

#5063 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 07 December 2011 - 18:18

Ψάχνω κάτι μικρό καια διασκεδαστικό. Κάτι lighthearted που να μπορώ να το βλέπω και να ηρεμώ από
το διάβασμα της 3ης λυκείου, όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα; Anything εκτός
από yaoi και yuri και loli και shota είναι οκ.

Δες moyashimon, princess jellyfish, midori days και arakawa under the bridge.
(ίσως και level e)

Διάλεξε και πάρε όλα στο στυλ που θες είναι αν και με τις διαφορούλες τους.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#5064 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 December 2011 - 18:22

Ichigo Mashimaro

Α, μικρά κοριτσάκια =/= lolis.

HnH5aB0.jpg

#5065 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 10 December 2011 - 01:49

Μετά τα επικότατα Durarara και Darker than Black , ψάχνω για ένα anime παρόμοιου επιπέδου . Μέχρι τώρα στη λίστα μου είναι το Suzumiya Haruhi no Yuutsu , για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα . Άμα γίνεται να αποφεύγονται τα mecha plz . Από gentres μου αρέσουν πολύ action - romance - comedy ( κυρίως τα 2 πρώτα , το 3ο προαιρετικό ) .
Plz recommend !!!

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5066 klasobaniera

klasobaniera

.........................

• Members
  • 156 posts

Posted 10 December 2011 - 01:54

great teacher onizuka , toriko

#5067 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 10 December 2011 - 02:20

Great Teacher Onizuka έχω διαβάσει το manga , το anime πώς είναι συγκριτικά με αυτό ? Όσο για το Τόρικο δεν ξέρω , δεν με ελκύει πολύ η όλη ιδέα με τα φαγητά που έχει το anime με τα φαγητά δεν με πολυελκύει .
Thanks for the recommendations .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#5068 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 10 December 2011 - 02:26

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6256

Έφυγες όπως είσαι!! Με εξαίρεση 1-2 αρνητικά σημεία, πρόκειται για μια χαρά action με romance bits και κάποια κοινά στοιχεία με το DTB.
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#5069 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 December 2011 - 02:28

Το Baccano θα πρότεινα αν ψάχνεις κάτι που αφήνει την ίδια αίσθηση με το Drrr!

#5070 luffy122

luffy122

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 10 December 2011 - 14:55

θα ήθελα να δω ενα anime με λίγα επεισόδια και να είναι του στιλ death note
δεν ξέρω αν ζητάω πολλά αλλά πιστεύω υπάρχουν πολλά να δω

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires