Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 30 November 2011 - 19:32
Tώρα για ταινία με αίμα ξύλο και lovestory Vampire Hunter D: Bloodlust is the way και από Ruroken τα Trust and betrayal και Reflections.
Από ρομαντικά γενικά... Nodame Cantabile, Kare Kano, Kimi ni Todoke, Honey and Clover, 5Cms per second, The place promised in our early days, το καινούριο Hoshi ou o Kodomo, Toradora,Ef - a tale of memories/melodies,Kuragehime,
Posted 30 November 2011 - 20:04
Καλησπέρα, επίσης.
Ρομαντικούρες έχω δει αρκετές, αλλά θα σου προτείνω τις κορυφαίες μου (αν και είναι αρκετά στενάχωρα πολλά επεισόδια, αλλά για να φτάσεις στο ρομάντζο, δεν πρέπει να περάσεις και από λίγα δάκρυα; χαχα):
1) Clannad (το δεύτερο season έχει κλάμα ιδιαίτερο, να ξέρεις)
2) True Tears
3) Lovely Complex
4) Amagami SS
5) Air
Λοιπον, τα ψαξα, και σε ευχαριστω πολυ. Αν δεν τα δω βεβαια δεν μπορω να κρινω, αλλα το Clannad μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση, και μ αρεσε και το Amagami SS. Eπίσης έπεσα πάνω σε μερικα ακομα, και θα θελα αν τα ξερετε, και τα εχετε δει να μου πειτε γνωμη. Saiunkoku Monogatari, Skip Beat!, και Nana (που μου κανε τεραστια εντυπωση γιατι ειχε και ωραια μουσικη!)
mile μιας και σου άρεσε το Sailormoon έφυγες για Princess Tutu και Revolutionary Girl Utena. Και τα δύο είναι πολύ διαφορετικά από ότι φαίνονται με μια πρώτη ματιά οπότε μην αποθαρρυνθείς. Eίμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις το ταξίδι.Και μετά την Utena προχωράς σε Mawaru Penguindrum. Και για κάτι πιο creepy Μahou Shoujo Madoka Magika.
Tώρα για ταινία με αίμα ξύλο και lovestory Vampire Hunter D: Bloodlust is the way και από Ruroken τα Trust and betrayal και Reflections.
Από ρομαντικά γενικά... Nodame Cantabile, Kare Kano, Kimi ni Todoke, Honey and Clover, 5Cms per second, The place promised in our early days, το καινούριο Hoshi ou o Kodomo, Toradora,Ef - a tale of memories/melodies,Kuragehime,
Πωπωωω..εχω δουλεια να κανω δηλαδη!! Προλαβα και ειδα λιγο το Girl Utena και νομιζω μου εκανε κλικ! Χαχαχα...Θα κοιταξω και τα υπολοιπα και φυσικα θα σας ενημερωσω κιολας.. Ωραια, πολυ χαιρομαι παιδια!!!!

Edited by iristella, 30 November 2011 - 20:36.
double post
Posted 30 November 2011 - 20:33
Το Skip Beat! είναι πολύ χαλαρό και χαζούλικο και το romance του άκυρο. Το έχω δει βέβαια, αλλά ήταν την περίοδο που δεν ήξερα τι έβλεπα οπότε... χαχα. Ασ' το.
Το άλλο δεν το ξέρω.
Υ.Γ. Ωωω, και εσύ Καβαλιώτισσα; χαχα
Posted 30 November 2011 - 20:39
Δες το Nana, είναι ωραίο, μχμ!
Το Skip Beat! είναι πολύ χαλαρό και χαζούλικο και το romance του άκυρο. Το έχω δει βέβαια, αλλά ήταν την περίοδο που δεν ήξερα τι έβλεπα οπότε... χαχα. Ασ' το.
Το άλλο δεν το ξέρω.
Υ.Γ. Ωωω, και εσύ Καβαλιώτισσα; χαχα
I'm gonna trust you...
Το Νανα μου αρεσε οπως το ειδα...
(οχι και καβαλιωτισσα....χααχχαχα....ετυχε να μενω εδω...Οι πανελληνιες φταινε...χαχαχαχαχα)

Posted 02 December 2011 - 15:26
Posted 07 December 2011 - 17:29
το διάβασμα της 3ης λυκείου, όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα; Anything εκτός
από yaoi και yuri και loli και shota είναι οκ.
Posted 07 December 2011 - 17:44
Posted 07 December 2011 - 18:18
Ψάχνω κάτι μικρό καια διασκεδαστικό. Κάτι lighthearted που να μπορώ να το βλέπω και να ηρεμώ από
το διάβασμα της 3ης λυκείου, όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα; Anything εκτός
από yaoi και yuri και loli και shota είναι οκ.
Δες moyashimon, princess jellyfish, midori days και arakawa under the bridge.
(ίσως και level e)
Διάλεξε και πάρε όλα στο στυλ που θες είναι αν και με τις διαφορούλες τους.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 07 December 2011 - 18:22
Α, μικρά κοριτσάκια =/= lolis.
Posted 10 December 2011 - 01:49
Plz recommend !!!
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 10 December 2011 - 01:54
Posted 10 December 2011 - 02:20
Thanks for the recommendations .
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 10 December 2011 - 02:26
Έφυγες όπως είσαι!! Με εξαίρεση 1-2 αρνητικά σημεία, πρόκειται για μια χαρά action με romance bits και κάποια κοινά στοιχεία με το DTB.
Posted 10 December 2011 - 02:28
Posted 10 December 2011 - 14:55
δεν ξέρω αν ζητάω πολλά αλλά πιστεύω υπάρχουν πολλά να δω
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|