Ψαχνω mystery-horror με αρκετη αγωνια και ωραια ατμοσφαιρα.Μην μου προτεινεται
monster
higurashi-umineko
shiki
death note(τα εχω δει
).
Mouryou no Hako, πολύ καλοφτιαγμένο με έξυπνη πλοκή και γράψιμο. Είναι κυρίως mystery και κάπως horror (στα πρώτα επεισόδια) αλλά έχει την ανάλογη ατμόσφαιρα και γενικά είναι καλή σειρά.
Jigoku Shoujο. Διάφορες horror ιστορίες με μικρές ανατροπές και spooky ατμόσφαιρα. Δε θα σε τρομάξει, αλλά είναι πολύ ευχάριστο.
Ghost Hound, αρχίζει με πολύ όμορφα mystery-horror στοιχεία. Το τέλος δεν είναι αντάξιο της αρχής της σειράς, αλλά είναι αρκετά καλή και αν σου αρέσει το είδος αξίζει να της ρίξεις μια ματιά. (Εγώ στα πρώτα 15 επεισόδια τη λάτρευα.)
Kurozuka, vampires και εδώ, αλλά παρουσιασμένα με έναν σχετικά πρωτότυπο τρόπο. Όμορφο και με έξυπνο storytelling.
Paranoia Agent. Μάλλον θα το έχεις δει αφού είναι ανάμεσα στα πολύ καλά γνωστά anime. Αν όχι, δες το πρώτο. Θα σου αρέσει εγγυημένα.
Hellsing Ultimate. Μόλις το ξεκίνησα αλλά νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτό που ψάχνεις.
Aoi Bungaku. Υπέροχη σειρά με μικρές ιστορίες. Μερικές ανταποκρίνονται 100% σε αυτές που ψάχνεις, ενώ άλλες λιγότερο. Όλες είναι όμως σχετικές με αυτό που ζητάς, και είναι ένα διαμάντι που αν δεν έχεις ήδη δει πραγματικά πρέπει να σπεύσεις να ξεκινήσεις.
+σε αυτά του Radagast