Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 15 October 2011 - 00:27

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 15 October 2011 - 00:29
Καλό θα ήταν πάντως να μην κρίνουμε σαν ηλίθια μια σειρά που δεν έχουμε δει και για την οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι δεν είναι.
Το review ήταν προφανώς χιουμοριστικό, αν σε χάλασε αυτό με κάποιον τρόπο. Δεν το έχω γράψει εγώ, παρεμπιπτόντως.
Posted 15 October 2011 - 00:48
Τα έχουμε πει. Το Mawaru Penguindrum είναι σχετικό με πιγκουίνους όσο και το Evangelion με μεγάλα ρομπότ.
Καλό θα ήταν πάντως να μην κρίνουμε σαν ηλίθια μια σειρά που δεν έχουμε δει και για την οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι δεν είναι.
Το γνωρίζω αυτό και έχει συμβεί πολλές φορές να διαπιστώνω ότι σειρές που έχω κρίνει λάθος να αποδεικνύονται απίστευτες μετά.
Απλώς ανησυχώ ότι θα γίνει το ίδιο

Το review ήταν προφανώς χιουμοριστικό, αν σε χάλασε αυτό με κάποιον τρόπο. Δεν το έχω γράψει εγώ, παρεμπιπτόντως.
Μην ανησυχείς το κατάλαβα πως ήταν χιουμοριστικό xD εξάλλου δεν θεωρώ καμία σειρά ηλίθια αν δεν την δω πρώτα!!
The .aNiMe//GR Team.
Posted 15 October 2011 - 11:21
Διαφορετικά μπορείς να ξεκινήσεις από την Utena του ίδιου για να πάρεις μια γεύση στο τι πρόκειται να δεις. Επαυξάνω για Οokiku Furikabutte αν και θα πρέπει πρώτα να ρίξεις μια ματιά στους κανόνες του baseball (παροχή του -χαρά στην υπομονή σου- Warchief ). Εναλλακτικά Nodame Cantabile, Michiko to Hatchin,Terra E, Casshern Sins, Kaiba, Ergo Proxy, Kemonozume, Haibane Renmei, Planetes, το Ghost in the Shell franchise θα σε αφήσουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη.
Posted 15 October 2011 - 12:44
Αnyways δεν ξέρω τι θέλω.. υπάρχουν πολλά και πάντα καταλήγω να διαβάζω μάνγκα στο τέλος!!
και απλά θέλω να δω ανιμέ τα οποία αξίζει να τα δει κανείς. Με καλό στόρυ!!!
Ό,τι είδος και να 'ναι!!
+1 σε mawaru penguin drum και ergo proxy.Τσέκαρε και τα Νoein,Τexhnolyze,monster.Και για να συνέλθεις από τα αυτά,baccano-durarara,bakemonogatari.

Posted 15 October 2011 - 12:46
Η utena τι ακριβως ειναι?
Posted 15 October 2011 - 14:06
Posted 21 October 2011 - 22:27
Alternative Psychedelic Shoujo http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=287
βαλε και οικολογικα μυνηματα, καντο πιο διανοουμενιστικο και εχεις αυτο:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=107
Posted 21 October 2011 - 23:55
βαλε και οικολογικα μυνηματα, καντο πιο διανοουμενιστικο και εχεις αυτο:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=107
Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμενο πλάκα πλάκα και δεν πρέπει να είναι και πολύ γνωστό στην πιάτσα
Posted 22 October 2011 - 22:52
Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμενο πλάκα πλάκα και δεν πρέπει να είναι και πολύ γνωστό στην πιάτσα
για σειρα ομολογω πως ειναι μοναδικη σα τη Utena, μιας και δεν εχω δει καμια αλλη με τετοια προσεγγιση.
ανετα στο ιδιο επιπεδο με Lain και Evangelion στα μυνηματα και στον τροπο που τα παρουσιαζει, αναμιγνυοντας και φιλοσοφια της Ασιας μεσα.
και οσοι την κατηγορουν για περιβαλλοντολογικο εξτρεμισμο, στο τελευταιο επεισοδιο κανει κριτικη και σε αυτον.
υπεροχη μουσικη (Yoko Kanno), ποιοτικο ανιματιον. μονο το σεναριο και οι χαρακτηρες ειναι κατω του μετριου.
Ομως ειναι απο τις σειρες που σε κανουν να σκεφτεσαι τοσο το περιβαλλον γυρω σου και τον τροπο ζωης που κανεις όσο και το περιβαλλον γενικοτερα.
οσοι δε γουσταρουν τετοια και προτιμουν ψυχαγωγια, ας δουν την Escaflowne που ειναι καλυτερη σε αυτον τον τομεα.
Τωρα που την ανεφερα ισως την ξαναδω σε καλυτερη αναλυση αυτη τη φορα και με πιο ωριμη προσεγγιση.
Posted 24 October 2011 - 21:06
In other news τι λεει το treasure island?
Posted 24 October 2011 - 21:10
Κανενα ανιμε παρομοιο του Avatar the Last Airbender υπαρχει? Με βαθια ιστορια, οχι μονοσημαντους χαρακτηρες και ενδιαφερουσα πλοκη?
Posted 24 October 2011 - 22:10
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 24 October 2011 - 22:15
μπορείτε να μου προτείνετε ένα πολυ psycho gore άνιμε?
Αναμφίβολα Higurashi no naku koro ni η πρώτη σου επιλογή.

Posted 24 October 2011 - 22:16
Αναμφίβολα Higurashi no naku koro ni η πρώτη σου επιλογή.
το έχω δει και μέτραγε άσχημα =)
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|