Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2581 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 30 September 2009 - 19:58

Αν και δεν το έχω δει ακόμα, το Souten Kuro διαβάζω ότι έχει μπόλικη.

#2582 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 30 September 2009 - 20:02

Kαι το Crest/banner of the stars είχε μάχες που εξηγούσαν την στρατηγική που θα ακολουθούσαν. Ειδικά στο banner.

Posted Image

Posted Image

#2583 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 02 October 2009 - 11:32

Εμένα μου αρέσει πολύ το στυλάκι Toradora! αλλά δεν ξέρω και πολλά anime, επειδή όσο να 'ναι είμαι λίγο καινούρια με αυτά... Εσείς που έχετε λίγη πείρα παραπάνω, τι θα μου προτείνατε?:unsure:

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#2584 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 02 October 2009 - 12:55

Εμένα μου αρέσει πολύ το στυλάκι Toradora! αλλά δεν ξέρω και πολλά anime, επειδή όσο να 'ναι είμαι λίγο καινούρια με αυτά... Εσείς που έχετε λίγη πείρα παραπάνω, τι θα μου προτείνατε?:unsure:

School Rumble
Skip Beat!
Ouran High School Host Club

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#2585 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 02 October 2009 - 13:33

Lovely Complex

#2586 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 04 October 2009 - 10:43

Παιδια μολης χτες τελειοσα το GTO(great teacher onizuka):mador2: το οποιο ποιο μπροστα ειχα τελιοση το honey and clover:awww: μπορειτε να προτινετε τιποτα καλο να δω γιατη ξενεροσα με το τελος και τον δυο :madtodeath::madtodeath:πλζ!!!!:himitsu::himitsu:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#2587 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 October 2009 - 11:21

Πολύ γενική ερώτηση, αλλά υπάρχει κάτι που προτείνεται για κάθε περίπτωση και ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις: Gintama

To ξέρω, επαναλαμβάνομαι, but can' t help it.:awww:

Posted Image

Posted Image

#2588 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 04 October 2009 - 12:50

ναι αλλα τη ειναι αυτο μην με ξενεροση και αυτο γιατη θα το παρατισω το αθλιμα!!:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#2589 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 October 2009 - 13:23

Καλα anime υπαρχουν απειρα, πες μας τι θες να δεις, και θα σου βρουμε κατι που θα σου αρεσει.Το Gintama βγαζει γελιο σα σειρα, αν θες να γελασεις, κοιτα το.

qzMHWHd.png

#2590 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 October 2009 - 13:27

ναι αλλα τη ειναι αυτο μην με ξενεροση και αυτο γιατη θα το παρατισω το αθλιμα!!:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:

Δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω και είναι κρίμα να προσπαθήσω. Όσο πιο λίγα ξέρεις τόσο καλύτερα: θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι είναι ότι πρέπει για την περίπτωση σου η κατάλληλη γιατρειά.:himitsu:

Από κει και πέρα να ξέρεις ότι τα πρώτα επεισόδια χάνουν λίγο λόγω μετάφρασης και ότι τα 2 πρώτα είναι filler. Να τα δεις όμως όλα γιατί μέχρι το 15 περίπου είναι εισαγωγικά. Αν δεις μέχρι το 60 και δεν ουρλιάζεις "Θέλω να μην τελειώσει ποτέ" τι να πω...

Posted Image

Posted Image

#2591 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 04 October 2009 - 16:35

Αντικειμενικά μιλώντας, πολύ λίγα ανιμέ έχουνε καλό τέλος οπότε άδικα χολοσκάς

#2592 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 October 2009 - 21:59

Καλα από το τελος του GTO πας κατευθειαν στο H&C; Μερα με τη νυχτα.

Αντικειμενικά μιλώντας, πολύ λίγα ανιμέ έχουνε καλό τέλος οπότε άδικα χολοσκάς

η ειρωνια ειναι πως η πλειοψηφια θα εχει ποιοτητα είτε στα πρώτα, είτε στα τελευταία, είτε στα πρώτα και στα τελευταία επεισόδια μαζί.

#2593 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 06 October 2009 - 14:56

είχα πάρα πολύ καιρό να μπω,αλλά εδώ είμαι πάλι έτοιμος για να δω και άλλα Anime.

Έχουμε καμία δυνατή πρόταση πάλι σε στυλ ? (Claymore,Hellsing,Elfi Leid η δεν ξέρω και εγώ πως λέγετε:kill4u:)

ανυπομονώ για προτάσεις σας... ;) ;)

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#2594 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 06 October 2009 - 15:19

Black Lagoon?

#2595 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 06 October 2009 - 15:31

είχα πάρα πολύ καιρό να μπω,αλλά εδώ είμαι πάλι έτοιμος για να δω και άλλα Anime.

Έχουμε καμία δυνατή πρόταση πάλι σε στυλ ? (Claymore,Hellsing,Elfi Leid η δεν ξέρω και εγώ πως λέγετε:kill4u:)

ανυπομονώ για προτάσεις σας... ;) ;)

berserk, higurashi no naku koro ni

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires