Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 20 September 2009 - 20:56
Οπότε, γιατί δεν ρίχνεις νερό στο κρασί σου;
Για παράδειγμα, γιατί δεν γυρεύεις για σειρές με μπαλέτο; Υπάρχουν τέτοιες γιατί χρησιμοποιούσανε ακίνητες εικόνες αντί για ρευστό ανιμέησον. Το πιο γνωστό είναι το Glass no Kamen
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=478
ενώ το Princess Tutu έχει μπαλέτο αντί για μάχες με μαγικά κορίτσια.
Ή γιατί όχι κάτι με τσίρκο; Το Kaleido Star έχει αρκετά ωραία ακροβατικά και είναι ουσιαστικά το fame για ακροβάτες.
Ή γιατί δεν δοκιμάζεις τίποτα με pop idols σε στυλ Looking for the Full Moon ή Nana;
Ή τόσο πια υπάρχουν ανιμέ με αρκετά καλές χορογραφίες μάχης. Κλασικό παράδειγμα το King of Fighters Another Day.
Και σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ακόμα (αν και μάλλον το έχεις) πάρε άλλο ένα κιτς must για κάθε ρετρό φαν που γουστάρει βαρβατήλα και μπανάλ ροκ.
Hokuto no Ken
[media]http://www.youtube.com/watch?v=a47s669Wbng[/media]
υγ.: Μακριά από το Cutey Honey F. Είναι μια απαίσια φλωριά που θυμίζει Sailor Moon και καμία σχέση με την αρχική ιδέα της αρχικής σειράς. Το νερώσανε σε βαθμό αηδίας για να πουλήσει σε 8χρονα κοριτσάκια. Το RE όμως αξίζει με το παραπάνω.
Posted 20 September 2009 - 21:59
υγ.: Μακριά από το Cutey Honey F. Είναι μια απαίσια φλωριά που θυμίζει Sailor Moon και καμία σχέση με την αρχική ιδέα της αρχικής σειράς. Το νερώσανε σε βαθμό αηδίας για να πουλήσει σε 8χρονα κοριτσάκια. Το RE όμως αξίζει με το παραπάνω.
για κακο του το πες αυτο?:Ρ
Posted 21 September 2009 - 02:10
Και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η Sailormoon, όπως και η Candy Candy. Πέρα του ότι είμαι ερωτευμένος με την φωνή της Ματίνα Καρά, έχω και μια τάση στις ξανθιές...
Posted 21 September 2009 - 08:14
Posted 21 September 2009 - 20:18
Και για αυτό ζητάω βοήθεια φίλε roriconfan, για να βγάλω άκρη! Όλο και κάποιος θα θυμηθεί κάτι, όλο και κάποιος θα μου σφυρίξει κάτι. Για αυτό δεν είναι τα hobby;
Posted 22 September 2009 - 17:22
Αλλες ταινιες:
Το-Υ (δεν την εχω δει αλλα ταιριαζει)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2922
και στο OVA του Bubblegum Crisis μου φαινεται εχει καποιες σκηνες.
Posted 22 September 2009 - 20:26
To OVA Macross 2 έχει κάποιες σκηνές όντως. Βέβαια, όπως όλα τα Macross είναι φάση συναυλιών περισσότερο (αν και εδώ που τα λέμε, το macross 2 OVA έχω πολυ - πολύ καιρό να το δω και θα έπρεπε ίσως να το κάνω μία στα γρήγορα, γιατί τώρα που το αναφέρεις κάτι μου ήρθε και εμένα στο μυαλό).
Όλο το σύμπαν του Bubblegum Crisis έχει μουσική που θυμίζει καθαρά 80ς και μάλιστα σε ένα OVA που ετοιμάζω να fansubάρω μέσα στο χειμώνα (overdub βασικά, αλλά λέμε τώρα), έχουν αντιγράψει αισθητικά την συναυλία των Dead or Alive στην Ιαπωνία το 1986!
Το Το-Υ δε το ήξερα καθόλου. Διαβάζω κριτικές ότι είναι σαν ένα τεράστιο βίντεοκλιπ δεκ. του 80. Το έβαλα να κατέβει (πάει σφαίρα βλέπω μην το ματιάσω), άντε να δούμε τι θα τσιμπήσω πάλι!
Από ότι κατάλαβα, πρέπει να αρχίσω να κατεβάζω ρομαντζάδες σειρές δεκ. του 80 και 90 για να βρω υλικό.
Με το KOR πάντως χτύπησα μουσική φλέβα που την ψάχνουν πολλοί στην Αθήνα: καθαρή Ιαπωνόφωνη italodisco δεκ 80, προτού εξελιχθεί σε (Japanese) Eurobeat. Ο αδελφός του πατέρα της Eurohouse και ο Παππούς της Vocal Trance δηλαδή ένα πράγμα...
Posted 22 September 2009 - 22:36
Μην το κάνεις στον εαυτό σου. Όσο μικρό κι αν είναι...Ευχαριστώ Petran79
Το Το-Υ δε το ήξερα καθόλου. Διαβάζω κριτικές ότι είναι σαν ένα τεράστιο βίντεοκλιπ δεκ. του 80. Το έβαλα να κατέβει (πάει σφαίρα βλέπω μην το ματιάσω), άντε να δούμε τι θα τσιμπήσω πάλι!
Posted 22 September 2009 - 22:56
Καλυτερα να δει το Bobby's in deep από τους ιδιους συντελεστες. Και καλο animation και ουσια
για μουσική 80ς δες και αυτο
Call me tonight
http://www.otakucenter.com/call-me-tonight-ova-t14566.html
Edited by Petran79, 22 September 2009 - 23:07.
Posted 23 September 2009 - 21:30
Posted 23 September 2009 - 21:42
Παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος κανα καλο anime?Μολις τελειωσα hellsing και berserk και θελω κατι του ιδιου στυλ.
Το κλασικό:Gantz.Και εννοείται πως και στα 3 θα ποιάσεις τα manga.

Posted 23 September 2009 - 21:44
...Που μόλις έγινε τριπλό.Sorry για το διπλο post
Λοιπόν, σαν το Hellsing δεν υπάρχει άλλο με τόσο καλό συνδιασμό πιστολίδι και σφαξίδι. Μπορείς να δοκιμάσεις το Black Lagoon Που έχει πολύ πιστολίδι ή το Vampire Hunter D Bloodlust για δράση με βρικόλακες ή το Gantz για σφαξίδι. Σαν το Berserk άλλο dark fantasy είναι το Claymore αν και το βρίσκω πολύ κατώτερο.
Posted 23 September 2009 - 22:04
Posted 23 September 2009 - 23:20
Neon Genesis
Full Metal Alchemist (το παλιό, όχι αυτό που προβάλεται τώρα)
Legend of Galactic Heroes
Vision of Escaflowne
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|