Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2551 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 20 September 2009 - 20:56

Λοιπόν Λαμπροκράτη, να σου το εξηγήσω κάπως έτσι. Τα ανιμέ μέχρι πριν μερικά χρόνια έπασχαν από ρευστότητα στην κίνηση. Το να φτιάχνανε μια σειρά με ρεαλιστική χορογραφία χορού ήταν δύσκολο. Και η ντίσκο που είναι και δυναμική σε χορό απαιτούσε να φτύσεις αίμα για να την κάνεις σωστά. Και να κάνεις μια σειρά απλά με χορό που γενικώς δεν πουλάνε τέτοια ανιμέ, θα ήταν πολύς κόπος και χρήμα για πολύ μικρή χρηματική ανταμοιβή και χαμηλές τηλεθεάσεις.

Οπότε, γιατί δεν ρίχνεις νερό στο κρασί σου;
Για παράδειγμα, γιατί δεν γυρεύεις για σειρές με μπαλέτο; Υπάρχουν τέτοιες γιατί χρησιμοποιούσανε ακίνητες εικόνες αντί για ρευστό ανιμέησον. Το πιο γνωστό είναι το Glass no Kamen
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=478
ενώ το Princess Tutu έχει μπαλέτο αντί για μάχες με μαγικά κορίτσια.
Ή γιατί όχι κάτι με τσίρκο; Το Kaleido Star έχει αρκετά ωραία ακροβατικά και είναι ουσιαστικά το fame για ακροβάτες.
Ή γιατί δεν δοκιμάζεις τίποτα με pop idols σε στυλ Looking for the Full Moon ή Nana;
Ή τόσο πια υπάρχουν ανιμέ με αρκετά καλές χορογραφίες μάχης. Κλασικό παράδειγμα το King of Fighters Another Day.

Και σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ακόμα (αν και μάλλον το έχεις) πάρε άλλο ένα κιτς must για κάθε ρετρό φαν που γουστάρει βαρβατήλα και μπανάλ ροκ.
Hokuto no Ken
[media]http://www.youtube.com/watch?v=a47s669Wbng[/media]

υγ.: Μακριά από το Cutey Honey F. Είναι μια απαίσια φλωριά που θυμίζει Sailor Moon και καμία σχέση με την αρχική ιδέα της αρχικής σειράς. Το νερώσανε σε βαθμό αηδίας για να πουλήσει σε 8χρονα κοριτσάκια. Το RE όμως αξίζει με το παραπάνω.

#2552 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 20 September 2009 - 21:59

υγ.: Μακριά από το Cutey Honey F. Είναι μια απαίσια φλωριά που θυμίζει Sailor Moon και καμία σχέση με την αρχική ιδέα της αρχικής σειράς. Το νερώσανε σε βαθμό αηδίας για να πουλήσει σε 8χρονα κοριτσάκια. Το RE όμως αξίζει με το παραπάνω.

για κακο του το πες αυτο?:Ρ

#2553 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 September 2009 - 00:31

Ε... ναι

#2554 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 21 September 2009 - 02:10

Roriconfan, μια απλή απορία έχω, στο αν υπάρχουν anime με τέτοια θεματολογία. Μπορούσε να υπάρχει κάτι και να μου διαφεύγει. Δεν είναι ότι θέλω να δω anime - και καλά - με τέτοιο περιεχόμενο, απλά αν υπήρχαν, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το υλικό τους για να επενδύσω οπτικά διάφορα χορευτικά τραγούδια των δεκαετιών 70 και 80, που δεν έχουν επίσημο videoclip (υπάρχουν πάρα πολλά). Κοινώς, να φτιάξω amv (anime music videos).

Και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η Sailormoon, όπως και η Candy Candy. Πέρα του ότι είμαι ερωτευμένος με την φωνή της Ματίνα Καρά, έχω και μια τάση στις ξανθιές...

#2555 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 21 September 2009 - 08:14

Άκου, πολλά παλιά ανιμέ έχουνε δύο, τρείς σκηνές που οι χαρακτήρες χορεύουνε σε ντίσκο. Αλλά που να κάτσεις να δεις ολάκερες σειρές για 15 δευτερόλεπτα; Άντε, ψάξε το Urusei Yatsura που είναι 196 επεισόδια. Έχει ένα ολάκερο αφιερωμένο στην ντίσκο και άλλες 5 σκηνές σκόρπια σε άλλα επεισόδια. Άντε να έχει δυο τέτοιες σκηνές και το Ninja Senshi Tobikage. Ως και τα Transformers (το αρχικό που είναι σχεδιασμένο από Ιάπωνες και βγήκε Αμερική) έχουν επεισόδιο με ντίσκο. Βγάλε άκρη αν μπορείς.

#2556 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 21 September 2009 - 20:18

Καλά που το ανέφερες! Είδα ότι κυκλοφόρησε remastered έκδοση από LRE για Urusei Yatsura! Βρήκα τι θα δω μετά το KOR.

Και για αυτό ζητάω βοήθεια φίλε roriconfan, για να βγάλω άκρη! Όλο και κάποιος θα θυμηθεί κάτι, όλο και κάποιος θα μου σφυρίξει κάτι. Για αυτό δεν είναι τα hobby;

#2557 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 September 2009 - 17:22

Μου φαινεται, αν και φουτουριστικια, η ταινια Macross 2, έχει κάποιες σκηνές και μουσική που ταιριαζει με disco.

Αλλες ταινιες:

Το-Υ (δεν την εχω δει αλλα ταιριαζει)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2922

και στο OVA του Bubblegum Crisis μου φαινεται εχει καποιες σκηνες.

#2558 Labrokratis

Labrokratis

• Members
  • 637 posts

Posted 22 September 2009 - 20:26

Ευχαριστώ Petran79
To OVA Macross 2 έχει κάποιες σκηνές όντως. Βέβαια, όπως όλα τα Macross είναι φάση συναυλιών περισσότερο (αν και εδώ που τα λέμε, το macross 2 OVA έχω πολυ - πολύ καιρό να το δω και θα έπρεπε ίσως να το κάνω μία στα γρήγορα, γιατί τώρα που το αναφέρεις κάτι μου ήρθε και εμένα στο μυαλό).

Όλο το σύμπαν του Bubblegum Crisis έχει μουσική που θυμίζει καθαρά 80ς και μάλιστα σε ένα OVA που ετοιμάζω να fansubάρω μέσα στο χειμώνα (overdub βασικά, αλλά λέμε τώρα), έχουν αντιγράψει αισθητικά την συναυλία των Dead or Alive στην Ιαπωνία το 1986!

Το Το-Υ δε το ήξερα καθόλου. Διαβάζω κριτικές ότι είναι σαν ένα τεράστιο βίντεοκλιπ δεκ. του 80. Το έβαλα να κατέβει (πάει σφαίρα βλέπω μην το ματιάσω), άντε να δούμε τι θα τσιμπήσω πάλι!

Από ότι κατάλαβα, πρέπει να αρχίσω να κατεβάζω ρομαντζάδες σειρές δεκ. του 80 και 90 για να βρω υλικό.
Με το KOR πάντως χτύπησα μουσική φλέβα που την ψάχνουν πολλοί στην Αθήνα: καθαρή Ιαπωνόφωνη italodisco δεκ 80, προτού εξελιχθεί σε (Japanese) Eurobeat. Ο αδελφός του πατέρα της Eurohouse και ο Παππούς της Vocal Trance δηλαδή ένα πράγμα...

#2559 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 22 September 2009 - 22:36

Ευχαριστώ Petran79
Το Το-Υ δε το ήξερα καθόλου. Διαβάζω κριτικές ότι είναι σαν ένα τεράστιο βίντεοκλιπ δεκ. του 80. Το έβαλα να κατέβει (πάει σφαίρα βλέπω μην το ματιάσω), άντε να δούμε τι θα τσιμπήσω πάλι!

Μην το κάνεις στον εαυτό σου. Όσο μικρό κι αν είναι...

#2560 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 September 2009 - 22:56

Μα δεν το κατεβαζει για να το απολαυσει. Να παρει κλιπ θελει ο ανθρωπος. Μολις το ειδα και εγω. Αν και αυτο ειναι πιο πολυ concert, καποιες σκηνες μπαινουν ανετα σε disco AMV

Καλυτερα να δει το Bobby's in deep από τους ιδιους συντελεστες. Και καλο animation και ουσια

για μουσική 80ς δες και αυτο

Call me tonight

http://www.otakucenter.com/call-me-tonight-ova-t14566.html

Edited by Petran79, 22 September 2009 - 23:07.

#2561 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 23 September 2009 - 21:30

Παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος κανα καλο anime?Μολις τελειωσα hellsing και berserk και θελω κατι του ιδιου στυλ.

#2562 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 September 2009 - 21:42

Παιδια μπορει να μου προτεινει καποιος κανα καλο anime?Μολις τελειωσα hellsing και berserk και θελω κατι του ιδιου στυλ.

Το κλασικό:Gantz.Και εννοείται πως και στα 3 θα ποιάσεις τα manga.:riiight:

#2563 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 September 2009 - 21:44

Sorry για το διπλο post

...Που μόλις έγινε τριπλό.

Λοιπόν, σαν το Hellsing δεν υπάρχει άλλο με τόσο καλό συνδιασμό πιστολίδι και σφαξίδι. Μπορείς να δοκιμάσεις το Black Lagoon Που έχει πολύ πιστολίδι ή το Vampire Hunter D Bloodlust για δράση με βρικόλακες ή το Gantz για σφαξίδι. Σαν το Berserk άλλο dark fantasy είναι το Claymore αν και το βρίσκω πολύ κατώτερο.

#2564 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 23 September 2009 - 22:04

Ευχαριστω αλλα τα τα εχω ολα αυτα.Ισως επερεπε να το ειχα πει.Εχετε τιποτα αλλο να μου προτεινετε?Οτι θελετε αρκει να ειναι καλο.Μεχρι τωρα εχω δει one piece,bleach,naruto,macademi wasshoi!,kanokon,toradora,vampire knight(I&II),gto,Lucky star,The melacholy of suzumiya haruhi,To Aru Majutsu no Index,Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou(I&II),Tale of abyss,Pandora hearts,Tengen Toppa Gurren Lagann,Tenjou Tenge,To Love-Ru και αλλα πολλα.

#2565 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 September 2009 - 23:20

Δεν βοηθάς και να καταλάβουμε τι δεν έχεις δει. Τι λες γι αυτά που πιάνουν για αριστουργήματα

Neon Genesis
Full Metal Alchemist (το παλιό, όχι αυτό που προβάλεται τώρα)
Legend of Galactic Heroes
Vision of Escaflowne

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires