Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 23 September 2009 - 23:57
Posted 24 September 2009 - 15:35
Full Metal Alchemist (το παλιό, όχι αυτό που προβάλεται τώρα)
Γιατι οχι αυτο που προβαλεται τωρα; Ισα ισα που ακολουθει και το manga.
Εγω θα σου προτεινα Xrisos-san και το καινουριο Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Πιστεψε με δεν θα χασεις.
*waving intensifies*
Posted 24 September 2009 - 16:10
Anyway, γιατί δεν δοκιμάζεις κάτι σε gundam/macross? Αν σου αρέσουν τα mecha αυτά θεωρούνται κορυφαία...
Αν σου αρέσουν τα shounen πιάνεις το Gintama αμέσως.
Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο απλά γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος ως προς το είδος

Posted 25 September 2009 - 01:04
βλέπεις δλδ λίγο από όλα XDDDD τσέκαρε:Ευχαριστω αλλα τα τα εχω ολα αυτα.Ισως επερεπε να το ειχα πει.Εχετε τιποτα αλλο να μου προτεινετε?Οτι θελετε αρκει να ειναι καλο.Μεχρι τωρα εχω δει one piece,bleach,naruto,macademi wasshoi!,kanokon,toradora,vampire knight(I&II),gto,Lucky star,The melacholy of suzumiya haruhi,To Aru Majutsu no Index,Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou(I&II),Tale of abyss,Pandora hearts,Tengen Toppa Gurren Lagann,Tenjou Tenge,To Love-Ru και αλλα πολλα.
Elfen Lied (σπλατερία)
GANTZ (σπλατερία με εξωγήινους)
Baccano! (μαφιόζικη σπλατερια )
Claymore (κοπέλες με τεράστια σπαθιά σπλατεριάζουν δαίμονες )
Samurai Champloo ( swordplay σπλατερια )
Sword of the Stranger (swordplay )
Hajime no Ippo (box και δεν εννοώ το κουτί XDDD - ξύλο με τον παραδοσιακό τρόπο )
Crest of the Stars/ Banner of the Stars (great space opera)
Planetes (διότι δεν χρειάζονται εξωγήινοι ή πόλεμοι για να είναι ένα SciFi κορυφαίο )
Code Geass (one word mecha power XDDD)
Macross F (moaaar mecha power !!! )
Gundam00 /08Ms team /war in pocket (if it is Gundam it's good lol )
Gunbuster/Diebuster ( ένα ακόμα επικό mecha)
Kodomo no Jikan ("επικίνδυνα" κοριτσάκια δημοτικού )
Cyber Coil (SciFi καταστάσεις μυστηρίου με παιδάκια XDDD )
Clannad / Clannad After Story (best school life love comedy ever )
Ef - a Tale of Memories/ Ef - a Tale of Melodies( second best)
Mushi-Shi (Fantasy από τα λίγα )
Magical Shopping Arcade Abenobashi (this is Madness )
Full Metal Panic? Fumoffu (no this is Madness )
FLCL ( I am Madness )
Dead Leaves (Mnsaeds I μα !! )
Excel Saga ( Ilpalazzoo -saaama !!!)
... αυτά βαρέθηκα να γράφω
Posted 25 September 2009 - 15:23
Δείτε το Monster να γίνετε άνθρωποι, ανεξάρτητα από τι σας αρέσει.
Holy shit, πόσο δίκιο είχε...
Posted 25 September 2009 - 19:27

Εχουμε κατι σε τετοιο στυλ (fantasy,char development,great ost,realistic) για να πεσω στα μαλακα? Ειδα να αναφερεται το Juuni Kokuki οποτε ξεκινησα dl-ing...
Δεν με πολυαπασχολει να ειναι και τιγκα στις σκηνες δρασεις (ακου τι λεω!!!!...)
Posted 25 September 2009 - 19:34
also, try Sword of the Stranger, Samurai 7
Posted 25 September 2009 - 20:10
Μολις τελειωσα το seirei no moribito και εχω μεινει
...
Εχουμε κατι σε τετοιο στυλ (fantasy,char development,great ost,realistic) για να πεσω στα μαλακα? Ειδα να αναφερεται το Juuni Kokuki οποτε ξεκινησα dl-ing...
Δεν με πολυαπασχολει να ειναι και τιγκα στις σκηνες δρασεις (ακου τι λεω!!!!...)
Μερικά από τα αγαπημένα μου fantasy TV Series...
Fullmetal Alchemist -> Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood
Claymore
Spice and Wolf -> Spice and Wolf 2
Ghost Hound
Tweeny Witches
Berserk
Posted 26 September 2009 - 00:07

Posted 27 September 2009 - 16:57

Posted 27 September 2009 - 17:08
Shigurui, για επικό bloodbath ή Elfen Lied :3
elfen lied for me

Posted 30 September 2009 - 15:37
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 30 September 2009 - 16:17
Και τώρα η ερώτηση για το 10.000 $ . Θέλω κάποιο/α άνιμε που να έχει έντονο το στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού. Για να καταλάβετε καλύτερα, εννοώ , τον στρατηγικό σχεδιασμό μιας μάχης , προτού αυτή διεξαχθεί.Για παράδειγμα , στο berserk , προτού γίνει μια μάχη ( ή γενικότερα κάποια στρατιωτική ενέργεια) ο Γκουρίφης , επεξηγούσε στους στρατιώτες και σε μας τους θεατές , ποια προσέγγιση θα ακολουθούσε προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μόνο που έχω δει σε ακριβώς ίδιο στυλ , είναι το Utawarerumono . Κάτι άλλο υπάρχει ; Όσο παλιότερο είναι τόσο καλύτερα.
starship operators από μικρά και logh από μεγάλα μου έρχονται στο νου πρώτα πρώτα...
και σε πιο suspense/strategy υπάρχουν και τα Kaiji/Akagi αν και δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις ακριβώς.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 30 September 2009 - 16:19
Και τώρα η ερώτηση για το 10.000 $ . Θέλω κάποιο/α άνιμε που να έχει έντονο το στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού. Για να καταλάβετε καλύτερα, εννοώ , τον στρατηγικό σχεδιασμό μιας μάχης , προτού αυτή διεξαχθεί.Για παράδειγμα , στο berserk , προτού γίνει μια μάχη ( ή γενικότερα κάποια στρατιωτική ενέργεια) ο Γκουρίφης , επεξηγούσε στους στρατιώτες και σε μας τους θεατές , ποια προσέγγιση θα ακολουθούσε προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μόνο που έχω δει σε ακριβώς ίδιο στυλ , είναι το Utawarerumono . Κάτι άλλο υπάρχει ; Όσο παλιότερο είναι τόσο καλύτερα.
Θα ελεγα το Legend of Galactic Heroes, μόνο που η στρατηγική παραείναι απλοϊκή για διαστημικές ναυμαχίες, όπως γράφει ο roricofan στην παρουσίαση στο anidb Πιο πολύ βλέπεται για το ιστορικο-κοινωνικό-πολιτικό υπόβαθρο η σειρά, αλλά μπορείς να τη δεις και για τις μάχες.
επίσης το Reign the Conqueror. Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος; Βεβαίως και κυκλοφορεί με τανγκα......
Για αερομαχίες το OVA Area 88 επίσης σε καλύπτει.
για υποβρύχια το Submarine 707R
δες και τη Zipang (Β ΠΠ') και εισαι καλυμμένος
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|