Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#226 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2007 - 23:15

+1 και απο εμένα για Υu Yu Hakuso, Ippo και Kenichi (για επικές μάχες κυρίως τα 2 πρώτα)

Και για να κάνω την εναλακτική μου πρόταση θα πρωτείνω και το Air Master.
Aν καταφέρεις να αντέξεις το τελείως αποτυχημένο του χιούμορ έχει πόλυ καλό ξύλο οραίο opening και μια προταγωνίστρια που παραδόξως δε παλεύει για να προστατέψει τους αγαπημένους της αλλά για τη γκάβλα της:blingeye2:
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#227 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2007 - 01:59

Μόλις τελείωσα το GTΟ! Πολλά :nod::nod::nod::nod: παίδες το anime. Το προτείνω κι έγω όπως πολλοί άλλοι πρίν απο εμένα :congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#228 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2007 - 00:20

Tenjho Tenge (αν και έμεινε ανολοκλήρωτο), Vampire Hunter D (2 ταινίες) και ο ορισμός του επικού anime είναι το Berserk (και αυτό έμεινε ανολοκλήρωτο :( )
Επίσης δες οπωσδήποτε το Hajime no Ippo!!!

Ε όχι και Tenjou Tenje, αυτό είναι άθλιο.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#229 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2007 - 19:12

επειδη περι ορεξεως κολοκυθοπιτα θα ηταν καλυτερα να πεις, οτι δεν σου αρεσει προσωπικα, και οχι αθλιο, προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσει,, αλλα σιγουρα θα ακουσεις πολλους να λενε, εεεε οχι και αθλιο, ειδικα οσους εχουν διαβασει και το manga :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2007 - 15:08

Δεν είπα ότι είναι κάτι το καταπληκτικό...απλά ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του r0r0n0a z0r0 όπως τις διατύπωσε στο post του

θέλω anime με βρωμόξυλο και επικές μάχες

όπως βλέπεις δεν ζητάει να έχει τέλεια υπόθεση και καλή ανάπτυξη χαρακτήρων :yawn2:...απλά γουστάρει να δει βρομόξυλο και τίποτα άλλο, το οποίο και εγώ γουστάρω κάποιες φορές!:madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#231 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2007 - 19:35

Ακόμα και στο σκέτο βρομόξυλο υπάρχουν δεκάδες σείρές που έχουν καλύτερο απο το tenjou tenje
Δημοσιευμένη  εικόνα

#232 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2007 - 19:44

Ακόμα και στο σκέτο βρομόξυλο υπάρχουν δεκάδες σείρές που έχουν καλύτερο απο το tenjou tenje

Μάλλον δεν τις έχω δει...:P
Για πες καμία για να δω μήπως την κατεβάσω, γιατί αν είναι καλύτερη από το Tenjho Tenge τότε με ενδιαφέρει!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2007 - 19:57

Για πες καμία για να δω μήπως την κατεβάσω, γιατί αν είναι καλύτερη από το Tenjho Tenge τότε με ενδιαφέρει!

Fatal fyru (2 movies)
King Of fighters (4 epis.but small ones)
Street Fighters:alpha }
Street Fighters:alpha revolution } movies
Street Fighters 2 the animeted movie }
δεν τα λεω καλυτερα απο ΤΤ αλλα τα λεω αξιολογα.!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#234 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 00:55

δεν εχω δει το tenjen tenje αλλα αμα θελετε προτινω πολυ βρωμοξυλο εχει το basilisk, hellsing ultimate (ova) και hajime no ippo (ειμαι στο 10 επεισοδιο και εχει ειδη πολυ ξυλο αυτο λεει πολλα :D)

#235 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 01:34

Μάλλον τις ξέρεις γιατί αναφέρθηκαν στα προηγούμενα ποστ. Hakuso, hunter x,Kenichi, Ippo, baki ...
Βασικά έκτως απο Ikkitusen και Variable geo οτι fighting έχω δεί έιχε καλύτερο ξύλο απο το tejou tenje ( η τουλαχίστων απο τα 8 επεισόδια που άντεξα να δώ).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2007 - 05:58

Μάλλον τις ξέρεις γιατί αναφέρθηκαν στα προηγούμενα ποστ. Hakuso, hunter x,Kenichi, Ippo, baki ...
Βασικά έκτως απο Ikkitusen και Variable geo οτι fighting έχω δεί έιχε καλύτερο ξύλο απο το tejou tenje ( η τουλαχίστων απο τα 8 επεισόδια που άντεξα να δώ).

Δεν τα διάβασα τα προηγούμενα post αλλά ναι το Hajime no Ippo είναι από τα καλύτερα fighting series ενώ και το Yu Yu Hakusho είναι επίσης πάρα πολύ καλό.Το Hunter X δεν με συγκίνησε :yawn2: ενώ τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει ακόμα.
Γούστα είναι αυτά αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα το βρωμόξυλο του Tenjho Tenge και δεν με νοιάζει όσα καλύτερα ή χειρότερα fighting series και να υπάρχουν...
imo always...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#237 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 17:25

Quoted for Truth

επειδη περι ορεξεως κολοκυθοπιτα θα ηταν καλυτερα να πεις, οτι δεν σου αρεσει προσωπικα, και οχι αθλιο, προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσει,, αλλα σιγουρα θα ακουσεις πολλους να λενε, εεεε οχι και αθλιο, ειδικα οσους εχουν διαβασει και το manga

hahahah θα ήθελες πολύ αλλά δεν θα πέσω τόσο χαμηλά για να πω πως το tenjou tenge δε μου άρεσε προσωπικά. Ήταν άθλιο και πρέπει να είσαι πολύ κακόγουστος ή να έχεις δει κάτω από 20 anime τα οποία επι το πλήστον ήταν τύπου dragonball για να σου αρέσει αυτή η πατάτα. Πραγματικά το dragonball, naruto, hellsing και τα συναφή μπροστά του είναι επιπέδου gto. Μόνο το ikkitousen το φτάνει σε πατατιά (ίσως το ξεπερνάει). Βασικά εξαιτίας κάτι τέτοιων anime έχω σταματήσει να βλέπω anime με "ξύλο".
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#238 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 20:23

Το Tenjho Tenge είναι ο ορισμός του βρομόξυλου ! Αν θέλετε να δείτε μόνο ξύλο και κλωτσομπουνίδια και τίποτα άλλο, αξίζει. Και έχω δει πάνω από 20 anime :wis:

Καλό θα ήταν να σταματήσει η κριτική. Σε αυτό το thread ο καθένας γράφει την προσωπική του άποψη και ο ενδιαφερόμενος θα αποφασίσει για τον εαυτό του.

E5VV38U.jpg

#239 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 20:36

hahahah θα ήθελες πολύ αλλά δεν θα πέσω τόσο χαμηλά για να πω πως το tenjou tenge δε μου άρεσε προσωπικά. Ήταν άθλιο και πρέπει να είσαι πολύ κακόγουστος ή να έχεις δει κάτω από 20 anime τα οποία επι το πλήστον ήταν τύπου dragonball για να σου αρέσει αυτή η πατάτα.

Πρόσεχε τι λες....
Όλες οι σειρές και οι ταινίες είτε είναι anime είτε όχι έχουν η κάθε μία το κοινό της.
Δεν πέφτεις χαμηλά αν πεις ότι δεν σου άρεσε προσωπικά.
Πέφτεις χαμηλά αν πεις ότι κάποιος είναι κακόγουστος επειδή δεν συμπίπτουν τα γούστα του με τα δικά σου...ΈΛΕΟΣ!
Spoiler:

Και έχω δει πολύ περισσότερα από 20 anime!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2007 - 21:30

Και επιτέλους σταματήστε αρκετοί να πουλάτε μούρη με το να απαξιώνετε τα πάντα που δεν έχουν ''ποιότητα'' (όπως την αντιλαμβάνεστε εσείς...) ενώ συνεχίζετε να τα βλέπετε για να τα θάβετε!

Βασικά δέν είναι θέμα "ποιότητας".
Απλώς το tenjou tenje to βαριέμαι
Δεν έχει αρκετους πόντους πώρωσης και εθισμού:wooi2:(imo τελοσπάντων)

Θυμάμαι όταν έβλεπα ippo το ματς με τον mashiba είχα κολίσει στην οθόνη καιπερίμενα με άγωνία πότε θα καταφέρει ο ippo να του ρίξει επιτέλους την πολυπόθητη πρώτη μπάτσα.
H η καταιγηστηκή αίσθηση του ensatsu kokuriuha στο yu yu hakuso.

Απο tenjou tenje το μόνο που θύμαμε είναι μία φαγούρα στο δεξι μου χερι να πατήσω το fast forward.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires