Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#211 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 posts

Posted 27 September 2007 - 15:16

διαβαζοντας μολις την τελευταια σελιδα αυτου του τοπικ εχω καταλαβει οτι ακομη ειμαι νεος στον χωρο των anime. Στυλ Bleach ειναι ολα τα πιο πανω? βασικα γουσταρω μαχες αλλα το ολο ανιμε να εχει και πλοκη οχι ανουσιες μαχες.....

θα ψαξω για τα πιο κατω αφου τα προτεινατε στο παιδι
Hunter X Hunter
Juuni Kokki
Basilisk

mai hime
mai otome
mai otome zwei
fate stay night
shakugan no shana
chrno crusade

και με στοιχεια shounen αλλα mechas anime τα
gundam seed και gundam seed destiny
παρομοιως και το eureka 7 .
Posted Image

#212 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 27 September 2007 - 17:27

naruto done waiting next ep.
bleach done waiting next ep.
kenichi done waiting next ep.
hunter x hunter done and nova too.

claymor devilmaycry berserker death_note darker_than_black ... πανε και αυτα.

και η ερωτηση ειναι τι εχετε να προτινετε σε martial arts anime ? Τον τελευτεο καιρο δεν μπορο να βρο κανενα anime ths προκοπις εχετε να προτινετε τπτ ?

Υ.Γ. One Piece Μας τελειωσε περασε και δεν μας αρεσε .......

ενα πολυ γαματο ανιμε με martial arts ειναι history's strongest disciple kenichi εχει πολυ γελιο και πολυ martial arts ενα Must για τους fun του ξυλου

#213 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 posts

Posted 27 September 2007 - 17:30

ενα πολυ γαματο ανιμε με martial arts ειναι history's strongest disciple kenichi εχει πολυ γελιο και πολυ martial arts ενα Must για τους fun του ξυλου

Κοιτα ειναι ενα βλακεια κομικο ανιμέ που για καποιο παραξενο λογο παροτι το σεναριο του ειναι υπερβολικα κλισε κατι με κανει και το παρακολουθω. το μονο που με χαλαει ειναι οτι η Kurohana τα κανει release σε μαπα quality.
Posted Image

#214 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 28 September 2007 - 01:57

ρε παιδια να ρωτησω κατι. στο Basilisk ειναι αγγλικοι οι διαλογοι?

#215 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 28 September 2007 - 10:16

ρε παιδια να ρωτησω κατι. στο Basilisk ειναι αγγλικοι οι διαλογοι?

το original ειναι ιαπωνικα πιθανον να κατεβασες την dub εκδοση

#216 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 28 September 2007 - 11:43

ευχαριστω.
τελικα ειναι σε μορφη .mkv κι εχει να διαλεξεις english η japaneese...ευτυχως που το κοιταξα πριν τα σβησω ;)

#217 KAFROS002

KAFROS002

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 06 October 2007 - 13:17

Είμαι "φρέσκος" στα anime και θα ήθελα απο έμπειρα members του forum μας λίγη καθοδήγηση.
Έχω δεί πιστεύω αντιπροσοπευτικά anime κάθε είδους και έχω καταλήξει πως τα αγαπημένα μου είναι "styl monster".
Τρελαίνομαι για αστυνομίκο μυστήριο και γενικότερα μ'αρέσουν anime(series/movies) με έξυπνο plot.
Επειδή ώντας φοιτητής και εργαζόμενος παράληλλα έχω λίγο χρόνο για ψάξιμο,θα ήθελα να μου προτείνετε τίτλους anime σειρών και ταινιών.
Arigato προκαταβολικά για την βοήθεια σας

ps: χίλλια soz αν έχει προηγηθεί παρόμοιο post ή άν postarw σε λάθος μέρος :rolleyes:

#218 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 October 2007 - 13:31

(Έχουμε ειδικό thread για προτάσεις: Anime Recommendations.)

Death Note και Skull Man πιστεύω ότι θα σου αρέσουν. ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#219 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 posts

Posted 07 October 2007 - 09:09

θέλω anime με βρωμόξυλο και επικές μάχες

#220 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 07 October 2007 - 10:14

Yu Yu hakusho θα σου προτεινω αμα δεν το εχεις δει ακομα το basilisk και τo history's strongest disciple kenichi (αυτο εχει γελιο και πολυ ξυλο :wis:)

#221 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 07 October 2007 - 11:33

Tenjho Tenge (αν και έμεινε ανολοκλήρωτο), Vampire Hunter D (2 ταινίες) και ο ορισμός του επικού anime είναι το Berserk (και αυτό έμεινε ανολοκλήρωτο :( )
Επίσης δες οπωσδήποτε το Hajime no Ippo!!!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#222 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 08 October 2007 - 10:38

Tenjho Tenge (αν και έμεινε ανολοκλήρωτο), Vampire Hunter D (2 ταινίες) και ο ορισμός του επικού anime είναι το Berserk (και αυτό έμεινε ανολοκλήρωτο :( )
Επίσης δες οπωσδήποτε το Hajime no Ippo!!!

ηθελα παντα να μαθω το Hajime no Ippo κοβετε στην μεση ή τελειωνει κανονικα ? επειδη σκεφτομε να το δω

#223 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 October 2007 - 17:24

Το Hajime No Ippo ΠΡΕΠΕΙ να το δεις. Το manga συνεχίζεται αλλά η σειρά κλείνει αξιοπρεπώς, δεν κόβεται όπως το Berserk
Spoiler:

E5VV38U.jpg

#224 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 08 October 2007 - 17:28

Εμείς οι δύο Phantom πρέπει να κάνουμε ενα Hajime no Ippo fan club και να δεις ότι θα γεμίσει με κόσμο πολύ γρήγορα!!!:hihi2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#225 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 13 October 2007 - 01:03

Με τι έχει σχέση? Με ξύλο και έτσι?
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires