Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#196 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 18 September 2007 - 17:09

eeeee πειράζει που δη το βρίσκω για download το Koroshiya-ιchi???taskete:terror2::terror2::nod:
Posted Image

#197 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 19 September 2007 - 11:41

http://isohunt.com/download/9726309/koroshiya το torrent για το OVA και με αναλογια στους seeders 93/11 παρακαλώ!!!
http://isohunt.com/download/9759327/koroshiya για το Manga

Δέν έχει σημασία ποιο απο τα 2 θα ασχολιθείς πρώτα μιας και οι δύο ιστορίες αληλοσυμπληρώνονται

Επίσεις έχει βγέι και μια live action ταινια με τα γεγονότα του manga που έχει γήνει αρκετά γνώστη

Posted Image

#198 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 21 September 2007 - 13:49

Χμμμ. Ας ξαναπροτεινω και γω το Serial Experiments Lain απο παλια και απο πιο προσφατα τα Planetes, Ergo Proxy και Deathnote. (Λες και δεν τα εχει ηδη προτεινει καποιος αλλος <_<)
Have you ever seen the Lain?

#199 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 21 September 2007 - 15:57

εμενα αυτο που μου αρεσει σε ενα anime ειναι η εξελιξη του χαραχτηρα...ειτε σε πολεμικες τεχνες που ειναι και ποιο συνηθισμενο(πχ kenichi,one piece,naruto,bleach..) ειτε σε οτιδημοτε αλλο(πχ hinaru no go..)

εχετε να μου προτεινετε κατιτις?

ΥΓ:να μην ειναι πολυ γνωστα γιατι θα τα εχω δει...
For things to change You have to change

#200 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 posts

Posted 21 September 2007 - 16:47

Juuni Kokki-The Twelve kingdoms?
Einai basika epic fantasy anime 45 episodeiwn.Polu kalo.

Se olous:Seirei no Moribito,Death Note,Claymore,Juuni Kokki...kai alla polla alla auta mou fainontai genikws apodekta.
Posted ImageDanzai no hana Guilty sky....

#201 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 September 2007 - 17:02

εμενα αυτο που μου αρεσει σε ενα anime ειναι η εξελιξη του χαραχτηρα...ειτε σε πολεμικες τεχνες που ειναι και ποιο συνηθισμενο(πχ kenichi,one piece,naruto,bleach..) ειτε σε οτιδημοτε αλλο(πχ hinaru no go..)

εχετε να μου προτεινετε κατιτις?

Δες Hajime No Ippo και ύστερα Hunter X Hunter και Yu Yu Hakusho. Θα ξεχάσεις τα υπόλοιπα :wooi2:

E5VV38U.jpg

#202 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 September 2007 - 09:35

προσθετω τα Fist of the North Star και Saint Seiya

#203 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 23 September 2007 - 09:58

monster τα διαλuει ολα..το ειχα δει ολο μονοκοπανια.....με πυρετο......αν σας λεει κατι το master keaton ...ειναι ο ιδιος...επισης πριν κανα 5 μηνες που ειμουνα γερμανια............επισκεφτηκα....τα μερη που ειχε ζωγραφιση στο monster....
Τελευταιο παντως ανιμε που μου εκανε εντυπωση ηταν το last exile..αξιζει τον κοπο να το δειτε

#204 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 23 September 2007 - 10:46

το monster το εχω δει και ειναι πολυ καλο,τα Hunter X Hunter και Yu Yu Hakusho επεισης τα εχω δει και ειναι παρα πολυ καλα ειδικα το πρωτο,το Saint Seiya δεν το εχω δει,και φαινεται ενδιαφερον, αλλα δεν μπορω να το βρω τουλαχιστον σε τορρεντ(θα ξαναψαξω),το Fist of the North Star πολυ παλιο,για τα γουστα μου..
θα ψαξω να βρω το Hajime No Ippo για το οποιο και εγω εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν αξιωθηκα ποτε...

thanks για τα recommendations!!!!

#205 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 September 2007 - 15:05

προσθετω τα Fist of the North Star και Saint Seiya

Αυτά τα 2 είναι έπη που ξεπερνούν πολλές νέες σειρές. Το μόνο κακό είναι πως το animation μπορεί να μην ικανοποιήσει τους νέους θεατές επειδή μιλάμε για anime του 1984 - 1986.

E5VV38U.jpg

#206 The_first_blood_is_mine

The_first_blood_is_mine

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 24 September 2007 - 03:26

naruto done waiting next ep.
bleach done waiting next ep.
kenichi done waiting next ep.
hunter x hunter done and nova too.

claymor devilmaycry berserker death_note darker_than_black ... πανε και αυτα.

και η ερωτηση ειναι τι εχετε να προτινετε σε martial arts anime ? Τον τελευτεο καιρο δεν μπορο να βρο κανενα anime ths προκοπις εχετε να προτινετε τπτ ?

Υ.Γ. One Piece Μας τελειωσε περασε και δεν μας αρεσε .......

#207 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 24 September 2007 - 05:16

TO saint saiya το εχω ολο σε dvd και ειναι εξαιρετικο.....
τωρα αν θυμαμαι καλα και Twin spica ειναι πολυ καλο.
Αλλα ετσι αλλο ενα κορυφη ανιμε ειναι το kaleido star(μιλαμε για μενα γαμαγε)
Those who hunt the elfs....κορυφη και απιστευτο

#208 kami

kami

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 24 September 2007 - 10:38

και η ερωτηση ειναι τι εχετε να προτινετε σε martial arts anime ?

Get Backers(αρκετα καλο,αλλα κατι λυπει),Rurouni Kenshin(ασχολιαστο...),Flame of Recca(καλο),Yu Yu Hakusho(αρκετα καλο),s-CRY-ed(πολυ καλο),Shaman King(καλο,λιγο περισσοτερο "παιδικο απο τα υπολοιπα),dragonball(σε περιπτωση που δεν τα εχεις δει...),Kiba(αρκετα καλο),Berserk(ψυχεντελικο μεν καλο δε),εεεεε δεν μου ερχονται αλλα

ΥΓ:τα σχολια ειναι βασισμενα σε καθαρα υποκειμενικα κριτηρια,γιατι ως γνωστο περι ορεξεως... ζαμπονοτυροπιτα

#209 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 September 2007 - 12:17

Άμα θες να δεις τρελά σφαξίδια, δες Basilisk. :head:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#210 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 26 September 2007 - 01:09

διαβαζοντας μολις την τελευταια σελιδα αυτου του τοπικ εχω καταλαβει οτι ακομη ειμαι νεος στον χωρο των anime. Στυλ Bleach ειναι ολα τα πιο πανω? βασικα γουσταρω μαχες αλλα το ολο ανιμε να εχει και πλοκη οχι ανουσιες μαχες.....

θα ψαξω για τα πιο κατω αφου τα προτεινατε στο παιδι
Hunter X Hunter
Juuni Kokki
Basilisk

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires