Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 30 October 2007 - 02:05
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 30 October 2007 - 02:50
uni2.ogame.gr
Posted 30 October 2007 - 14:54
Shigurui, πολυ καλο σχεδιο, εχει ιστορικα στοιχεια και αρκετα δραματικο. Το προβλημα ειναι οτι τα επεισοδια αργουν...
Yoshimune, χαβαλετζιδικο με σχεδιο chibi. Εχουν βγει 4 επεισοδια και εκτοτε η τυχη του αγνοειται.... μπορουμε μονο να ελπιζουμε

Posted 31 October 2007 - 16:27

Posted 31 October 2007 - 22:19
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 01 November 2007 - 17:00
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 01 November 2007 - 17:13
Άλλο seinen love story και σοβαρό σε ανιμε δε γνωριζώ

Posted 01 November 2007 - 22:59
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 01 November 2007 - 23:00
αυτα ειναι τα αγαπημενα μου απο το συνολο που εχω παρακολουθησει(δεν εχω δει και πολλα περισσοτερα)τωρα εxω αρχισει και βλεπω ghost hound φαινεται καλο
naruto,bleach,one piece,death note,elfen lied FTW,Claymore,black lagoon
Posted 01 November 2007 - 23:05
Αν και σας διαβαζω καιρο ειναι το πρωτο μου ποστ εδω μεσα και θα ηθελα την βοηθεια σας,θελω να μου προτεινετε καποια ανιμε που να ταιριαζουν με τα γουστα μου
αυτα ειναι τα αγαπημενα μου απο το συνολο που εχω παρακολουθησει(δεν εχω δει και πολλα περισσοτερα)τωρα εxω αρχισει και βλεπω ghost hound φαινεται καλο
naruto,bleach,one piece,death note,elfen lied FTW,Claymore,black lagoon
Tenchi Muyo
Gundam Wing
Outlaw Star
Trigun
Dragon Ball Z
Yu Yu Hakusho
Posted 01 November 2007 - 23:09
Για περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε τίτλο anidb.net is your friend.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 01 November 2007 - 23:19
θα βλεπα Darker Than Black αλλα ακομη μου τη σπαει ο τιτλος του.
Οποτε προτεινετε κατι καλο.
Ενα που τελειωσε και ενα φετινο on going(ghost hound μηπως?)
brief me up ppl.
-μην πειτε τιποτα τιτλους με πολλες αγαπες και λουλουδια-
Αγαπη μετρο,καλο σεναριο κυριως και το σχεδιο ....ας βλεπετe-ειχα κανει σχεδον τη μαλακια να μην δω το Gilgamesh για αυτο το λογο)
Posted 01 November 2007 - 23:27

PS:
δες ghost hound φαινεται πλυ αξιολογο
Posted 02 November 2007 - 01:11
Pastor, το μόνο ongoing που παρακολουθώ είναι (ποιο άλλο ?) το Gundam 00. Με ongoings δεν ασχολούμαι, αλλά αν όπως είπες θέλεις "Αγαπη μετρο,καλο σεναριο κυριως και το σχεδιο", δες 12 Kingdoms.
Στο ίδιο μοτίβο είναι και το Seirei No Moribito, το οποίο παρεμπιπτόντως το βγάζει η AnimeClipse στα ελληνικά και είναι το μόνο group μέχρι στιγμής που βγάζει τακτικά επεισόδια σε DVDrip.
P..S.
Μιας και αναφέρθηκε το Darker Than Black, άρχισε και αυτό να το κάνει fansub η AnimeClipse
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|