Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 09 September 2007 - 19:43

Posted 09 September 2007 - 19:45
Συνήθως βρίσκεις ή παρανοϊκά ή αρρωστημένα !! και παρανοϊκά και αρρωστημένα μόνο σε hentai και manga έχω πετύχει ……Γειά σε όλους...
Λοιπόν έχω κολλήσει άσχημα με το Death Note και ύστερα απο ψάξιμο πολές ώρες σε διάφορα σχετικά site κ forum άρχισα να κατεβάζω τα παρακάτω:
1)Monster
2)Serial Experiments Lain
3)Mushishi
και κάποια άλλα όχι όμως τόσο σχετικά όπως:
4)FMA
5)Ghost in the Shell SAC
6)Code Geass
7)Bleach
Γενικότερα προτιμώ τα Sci-Fi και τα Thriller ενώ προσπαθώ να αποφεύγω το ξύλο.....Θέλω "παρανοϊκά" και ίσως λίγο αρρωστημένα σενάρια...
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε..?
tespa .....
Planetes
Paprika
Perfect Blue
Elfen Lied
Neon Genesis Evangelion (Ναι θα το προτείνω παντού και πάντα ασχέτως με το τι ζητά ο κόσμος
)
Elfen Lied
Akira
Vampire Hunter D - Bloodlust
Cossette no Shouzou ( must )
Kakurenbo
αυτά τα λίγα ^^
Posted 09 September 2007 - 19:46
Ψυχανώμαλος το έχει γράψει, αλλά, oh well...Σου άρεσε/δεν σου άρεσε το Gantz, πρέπει να παραδεχτείς πως το σενάριο το έχει γράψει ψυχάκιας

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 September 2007 - 20:50

..κι αν σας έρθει και τπτ άλλο ενημερώστε...

Posted 09 September 2007 - 21:10
Posted 09 September 2007 - 21:18
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 September 2007 - 21:33
................................ wtf is this ? and .........em torrent subs tpt ?ξεχασατε αλλο ενα
Midori (Hiroshi Harada & Suehiro Maruo) part.1 of 5
το GANTZ είναι κοριφή τέλος. λολ
Posted 09 September 2007 - 21:40

Majin_PSiKapaMi, μπορείς να επεξεργαστείς το 1ο post όπως θέλεις. Απλά πρόσθεσα το link.
Posted 09 September 2007 - 22:06
................................ wtf is this ? and .........em torrent subs tpt ?
το GANTZ είναι κοριφή τέλος. λολ
ειναι ενα απο τα ανιμε που δε χρειαζονται υποτιτλους.
Και μην ξεχναμε οτι εγινε απο ΕΝΑ ΜΟΝΟ ατομο.
σε οσους συνηθισαν τα βιαια εργα γενικα δεν υπαρχει προβλημα θεασης
Posted 09 September 2007 - 23:34
ενοειτε εστιλα ολους τους φιλους μου να το δουν!!!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 10 September 2007 - 15:38
χαχαχα πολι πλακα αν και δεν καταλαβα το στορυ αλλα εκει που πατα το κουταβακι πραγματικα γελιο χαχαχα
ενοειτε εστιλα ολους τους φιλους μου να το δουν!!!
ερρ ψυχολογικα ? :Ο
anyways καποιος μου προτεινε να δω το saiyuki αλλα οταν εκανα search για το torrent βρήκα πολλα :Ο , saiyuki, saiyuki interactive, saiyuki reload, saiyuki reload gunlock. ερωτηση: ειναι η ιδια σειρα με 3 season και 2 ova ?
ή πεζει κατι αλλο ? επισης οι seeders sto 1ο saiyki για την normal εκδοση ειναι μωλις 5 και για την dual audio ειναι 15. οποτε sloww DL !!

thnx in advance

Posted 10 September 2007 - 17:36
yeah..ειναι 3 σεζον.. Saiyuki -> Saiyuki Reload -> Saiyuki Reload Gunlock..επισης εχει 2 OVA και μια ταινια..i have only the first season(σε mid-excellent quality) και καπου εχω παραχωσει σε καποιο dvd το πρωτο OVA και την ταινια Ο.οερρ ψυχολογικα ? :Ο
anyways καποιος μου προτεινε να δω το saiyuki αλλα οταν εκανα search για το torrent βρήκα πολλα :Ο , saiyuki, saiyuki interactive, saiyuki reload, saiyuki reload gunlock. ερωτηση: ειναι η ιδια σειρα με 3 season και 2 ova ?
ή πεζει κατι αλλο ? επισης οι seeders sto 1ο saiyki για την normal εκδοση ειναι μωλις 5 και για την dual audio ειναι 15. οποτε sloww DL !!το εχει κανενας που μπορει να κανει το ψυχικο ή μπα ?
thnx in advance
Posted 17 September 2007 - 18:56
Επίσης το elfen lied δε μου άρεσε καθόλου απλά πολύ κακό για το τίποτα
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....
Posted 17 September 2007 - 19:30
Γενικότερα προτιμώ τα Sci-Fi και τα Thriller ενώ προσπαθώ να αποφεύγω το ξύλο...
..Θέλω "παρανοϊκά" και ίσως λίγο αρρωστημένα σενάρια...
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε..?
Δοκίμασε το OVA η το Μanga του Koroshiya-ιchi
Ο προταγωνιστής είναι ένας ψυχωτικός σαδιστής που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και τον χρησιμοποιούν για δολοφόνίες.
Νομίζω πως μαζί με το narutaru είναι απο τα ποιό αρωστημένα πραματα που έχω δεί μονο που τουτο έχει κε πολούς τόνους βία.
Και μη μασάς που στο ΑniDB έχει τόσο χαμηλή βαθμολογία στο OVA κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο απο το manga και αυτοί που το ψήφησαν έτσι δε ξέρουν τι τους γίνετε.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|