Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#181 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 September 2007 - 19:43

Σου άρεσε/δεν σου άρεσε το Gantz, πρέπει να παραδεχτείς πως το σενάριο το έχει γράψει ψυχάκιας :terror2:

E5VV38U.jpg

#182 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 09 September 2007 - 19:45

Γειά σε όλους...

Λοιπόν έχω κολλήσει άσχημα με το Death Note και ύστερα απο ψάξιμο πολές ώρες σε διάφορα σχετικά site κ forum άρχισα να κατεβάζω τα παρακάτω:

1)Monster
2)Serial Experiments Lain
3)Mushishi

και κάποια άλλα όχι όμως τόσο σχετικά όπως:

4)FMA
5)Ghost in the Shell SAC
6)Code Geass
7)Bleach

Γενικότερα προτιμώ τα Sci-Fi και τα Thriller ενώ προσπαθώ να αποφεύγω το ξύλο...:blingeye2:..Θέλω "παρανοϊκά" και ίσως λίγο αρρωστημένα σενάρια...:blurah5:
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε..?:hmmm:

Posted Image

Συνήθως βρίσκεις ή παρανοϊκά ή αρρωστημένα !! και παρανοϊκά και αρρωστημένα μόνο σε hentai και manga έχω πετύχει ……
tespa .....
Planetes
Paprika
Perfect Blue
Elfen Lied
Neon Genesis Evangelion (Ναι θα το προτείνω παντού και πάντα ασχέτως με το τι ζητά ο κόσμος
)
Elfen Lied
Akira
Vampire Hunter D - Bloodlust
Cossette no Shouzou ( must )
Kakurenbo

αυτά τα λίγα ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#183 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 September 2007 - 19:46

Σου άρεσε/δεν σου άρεσε το Gantz, πρέπει να παραδεχτείς πως το σενάριο το έχει γράψει ψυχάκιας :terror2:

Ψυχανώμαλος το έχει γράψει, αλλά, oh well... :hahaha::hahaha::hahaha: Posted ImagePosted ImagePosted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#184 aNdRo

aNdRo

...

• Members
  • 3 posts

Posted 09 September 2007 - 20:50

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά...:gotit:Ξεκίνησα ήδη να τα κατεβάζω....:roar:
..κι αν σας έρθει και τπτ άλλο ενημερώστε...:smokingg:

Posted Image

#185 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 September 2007 - 21:10

ξεχασατε αλλο ενα

Midori (Hiroshi Harada & Suehiro Maruo) part.1 of 5

#186 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 September 2007 - 21:18

Ε ναι, αλλά αυτό είναι πολύ hardcore... δεν κάνει για τον καθένα - και σίγουρα όχι για beginners.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#187 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 09 September 2007 - 21:33

ξεχασατε αλλο ενα

Midori (Hiroshi Harada & Suehiro Maruo) part.1 of 5

................................ wtf is this ? and .........em torrent subs tpt ?

το GANTZ είναι κοριφή τέλος. λολ
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#188 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 September 2007 - 21:40

Πρόσθεσα στο αρχικό post, link για την recommendation database του animeplanet.com.Βάλτε στο search έναν τίτλο που σας αρέσει και θα σας βγάλει προτάσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν ;)

Majin_PSiKapaMi, μπορείς να επεξεργαστείς το 1ο post όπως θέλεις. Απλά πρόσθεσα το link.

E5VV38U.jpg

#189 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 September 2007 - 22:06

................................ wtf is this ? and .........em torrent subs tpt ?

το GANTZ είναι κοριφή τέλος. λολ

ειναι ενα απο τα ανιμε που δε χρειαζονται υποτιτλους.

Και μην ξεχναμε οτι εγινε απο ΕΝΑ ΜΟΝΟ ατομο.

σε οσους συνηθισαν τα βιαια εργα γενικα δεν υπαρχει προβλημα θεασης

#190 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 09 September 2007 - 23:34

χαχαχα πολι πλακα αν και δεν καταλαβα το στορυ αλλα εκει που πατα το κουταβακι πραγματικα γελιο χαχαχα
ενοειτε εστιλα ολους τους φιλους μου να το δουν!!!
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#191 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 posts

Posted 10 September 2007 - 15:38

χαχαχα πολι πλακα αν και δεν καταλαβα το στορυ αλλα εκει που πατα το κουταβακι πραγματικα γελιο χαχαχα
ενοειτε εστιλα ολους τους φιλους μου να το δουν!!!

ερρ ψυχολογικα ? :Ο

anyways καποιος μου προτεινε να δω το saiyuki αλλα οταν εκανα search για το torrent βρήκα πολλα :Ο , saiyuki, saiyuki interactive, saiyuki reload, saiyuki reload gunlock. ερωτηση: ειναι η ιδια σειρα με 3 season και 2 ova ?
ή πεζει κατι αλλο ? επισης οι seeders sto 1ο saiyki για την normal εκδοση ειναι μωλις 5 και για την dual audio ειναι 15. οποτε sloww DL !! :( το εχει κανενας που μπορει να κανει το ψυχικο ή μπα ? :)

thnx in advance
Posted Image

#192 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 10 September 2007 - 17:36

ερρ ψυχολογικα ? :Ο

anyways καποιος μου προτεινε να δω το saiyuki αλλα οταν εκανα search για το torrent βρήκα πολλα :Ο , saiyuki, saiyuki interactive, saiyuki reload, saiyuki reload gunlock. ερωτηση: ειναι η ιδια σειρα με 3 season και 2 ova ?
ή πεζει κατι αλλο ? επισης οι seeders sto 1ο saiyki για την normal εκδοση ειναι μωλις 5 και για την dual audio ειναι 15. οποτε sloww DL !! :( το εχει κανενας που μπορει να κανει το ψυχικο ή μπα ? :)

thnx in advance

yeah..ειναι 3 σεζον.. Saiyuki -> Saiyuki Reload -> Saiyuki Reload Gunlock..επισης εχει 2 OVA και μια ταινια..i have only the first season(σε mid-excellent quality) και καπου εχω παραχωσει σε καποιο dvd το πρωτο OVA και την ταινια Ο.ο

#193 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 12 September 2007 - 21:02

Aμα θελετε ψυχολογικα anime σας προτινω με σιγουρια το Elfen Lied και το Higurashi no Naku Koro ni.
Posted Image

#194 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 17 September 2007 - 18:56

Σε οτι εχει να κανει με μελλον κ τετοια προτείνω ERGO PROXY. Προσωπικά μου άρεσε πολύ αλλά είναι υπερβολικά κουραστικό γι ατα μάτια γιατί έίναι πολύ σκοτεινό και χρησιμοποιεί πολύ το κοκκινο χρώμα.

Επίσης το elfen lied δε μου άρεσε καθόλου απλά πολύ κακό για το τίποτα
ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ,
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....

#195 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 17 September 2007 - 19:30

Γενικότερα προτιμώ τα Sci-Fi και τα Thriller ενώ προσπαθώ να αποφεύγω το ξύλο...:blingeye2:..Θέλω "παρανοϊκά" και ίσως λίγο αρρωστημένα σενάρια...:blurah5:
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε..?:hmmm:

Δοκίμασε το OVA η το Μanga του Koroshiya-ιchi

Ο προταγωνιστής είναι ένας ψυχωτικός σαδιστής που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και τον χρησιμοποιούν για δολοφόνίες.
Νομίζω πως μαζί με το narutaru είναι απο τα ποιό αρωστημένα πραματα που έχω δεί μονο που τουτο έχει κε πολούς τόνους βία.

Και μη μασάς που στο ΑniDB έχει τόσο χαμηλή βαθμολογία στο OVA κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο απο το manga και αυτοί που το ψήφησαν έτσι δε ξέρουν τι τους γίνετε.
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires