Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1981 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 02 May 2009 - 13:28

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν το Code Geass αποτελείται απο παραπάνω απο 1 σεζόν; γιατί μπόρεσα να βρώ μόνο 25 επεισόδια.
Συγγνώμη που παρεμβαίνω στο Anime Recomendation Sector αλλά μπορείτε να μου πείτε σε ποιόν αλλο τομέα μπορώ να κάνω τέτοιου είδους ερωτήσεις?
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#1982 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 02 May 2009 - 13:50

:hi:Ψάχνω να βρώ κάτι παρόμοιο με το fate/stay night..... Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι??:blingeye2:

αν ψαχνεις κατι σε shounen πηγαινε για Mai-hime, Shounen Onmyouji και Kaze No Stigma...

υπαρχουν επίσης απο την ιδια εταιρία (type moon) 2 ανιμε με πιο ωριμο περιεχομενο που θα σου προτεινα το πολυ καλο Shingetsutan Tsukihime και το αξαιρετικο Kara No Kyoukai(απλα τελειο αλλα εχει και πολυ αιμα)

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν το Code Geass αποτελείται απο παραπάνω απο 1 σεζόν; γιατί μπόρεσα να βρώ μόνο 25 επεισόδια.
Συγγνώμη που παρεμβαίνω στο Anime Recomendation Sector αλλά μπορείτε να μου πείτε σε ποιόν αλλο τομέα μπορώ να κάνω τέτοιου είδους ερωτήσεις?

θα μπορουσες για παραδειγμα να ρωταγες στο thread του Code geass...
anyway υπαρχει 2η season, το Code Geass R2 με αλλα 25 επ. (εχει βγει και με ελληνικους subs απο την Omega Team)

Edited by Sunabouzu, 02 May 2009 - 13:55.

#1983 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 02 May 2009 - 13:52

:hi:Ψάχνω να βρώ κάτι παρόμοιο με το fate/stay night..... Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι??:blingeye2:

Huh ??
δλδ κάτι σε μέτριο προς χάλια fantasy που πάει να το σώσει μια tsundere αλλά αποτυγχάνει ...??
δοκίμασε Shakugan no Shana τότε ...

@Yagami Light ναι απο 2 σεζόν το Code Geass Hangyaku no Lelouch και το Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1984 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 May 2009 - 13:55

το καλυτερο θα ηταν μαλλον στο thread για τη σειρα, στο σειρες ανιμε.

Eχει 2 season η πρωτη ειναι αυτη και η 2η ειναι Code Geass - Hangyaku no Lelouch R2.

ps. a bit slow, blame canada and links.

Edited by Loke, 02 May 2009 - 14:02.

#1985 Cruor Vult

Cruor Vult

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 04 May 2009 - 00:56

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ένα ένα τα threads, δώστε μου info για καμια σειρά εφάμιλη των Cowboy Bebop και του Trigun.Links, αν υπάρχουν ήδη threads κλπ ή οτιδήποτε.
The Hammer is wise.

#1986 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 04 May 2009 - 01:23

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ένα ένα τα threads, δώστε μου info για καμια σειρά εφάμιλη των Cowboy Bebop και του Trigun.Links, αν υπάρχουν ήδη threads κλπ ή οτιδήποτε.

δοκίμασε Michiko to Hatchin και Gunsmith Cats ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1987 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 May 2009 - 02:23

michiko to hatchin :anidb
forum thread

samurai champloo : anidb
forum thread

Το βαριέμαι να ψάχνω ένα ένα τα threads το αφήνω παντελώς ασχολίαστο:frozen:

xbJ3b2w.jpeg

#1988 Cruor Vult

Cruor Vult

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 04 May 2009 - 13:01

Αχα, φχαριστώ, θα τα ελέγξω.
The Hammer is wise.

#1989 Locked n loaded

Locked n loaded

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 04 May 2009 - 19:10

Ψάχνω για κανά anime παρόμοιο με το seirei no moribito μήπως έχετε να μου προτείνετε κανένα?
Posted Image

#1990 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 May 2009 - 19:47

Ψάχνω για κανά anime παρόμοιο με το seirei no moribito μήπως έχετε να μου προτείνετε κανένα?

εφυγες για 12 Kingdoms και Sword of the Stranger

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1991 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 May 2009 - 19:58

Ή Guin Saga αν προτιμάς κάτι σε on going .

Ή αν θες κάτι σε φέηλ , πάμε σε Utawarerumono !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1992 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 06 May 2009 - 18:45

Ψαχνω anime παρομιο με το Death Note..h Ναruto...

#1993 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 07 May 2009 - 02:22

Βασικά αν ψάχνεις κάτι εφάμηλο του Death Note τότε σου λέω να δείς το Code Geass είναι αρκετα ωραίο και έχει τρομακτικές ομοιότητες.
Try it :stubborn:
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#1994 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 07 May 2009 - 06:08

δοκιμασε kaiji και one outs....

#1995 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 07 May 2009 - 15:26

καλτ plz:nanana:δε βρισκω τιποτα
το πηγα λιγο σε cyberpunk αλλα τελικα ειναι λιγο βαρια για μενα
Spoiler:

Spoiler:

ζηταω πολλα;:hahaha: