Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 10 March 2009 - 00:46
Posted 10 March 2009 - 01:14
Ελαφρύ σπόιλερ για την εντύπωση που μου άφησε η σειρά1 ερωτηση,το Casshern Sins,αξιζει να το δω?
Posted 10 March 2009 - 01:29
Posted 10 March 2009 - 01:32
Posted 10 March 2009 - 02:59
thanks for the info,για την πλακα θα δω κανα 2 επεισοδια ομως,γιατι σε ενα amv π ειδα,ειχε καλο ξυλικι κ μ αρεσε, ετσι κ το unique στυλακι,για να δουμε
εγώ λέω να το δεις γιατί αν μη τι άλλω είναι επανέκδοση παλιοτέρου οπότε καλό είναι να δεις και πως την είχαν δει και οι παλιότεροι (σεναριακά πάντα)
Posted 10 March 2009 - 04:03
Posted 11 March 2009 - 17:52
Vipers Creed
Tytania
RideBack
Regios
Tower of Druaga - Sword of Uruk
ολα ειναι ongoing .... ολα αξιζουν.
Posted 11 March 2009 - 21:30
δεν έχει σχέση το παλιό σενάριο
Θες να πεις ότι δεν είναι remastered? είναι διαφορετικό story?
τη σειρά με το παλιό σενάριο μπορούμε να τη βρούμε οnline?

Posted 12 March 2009 - 00:00
Posted 12 March 2009 - 03:31
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 12 March 2009 - 07:38
Εντάξει όποιος μου πρότεινε το Berserk είναι μεγάλος ,η σειρά τα σπάει ...Άν και δεν έχει και πολύ φαντασία και χρώματα σχετικά έντονα,η όλη υπόθεση τα σπάει.
ΙΜΟ τα μουντά old-school κάπως χρώματα κάτι προσφέρουν στη σειρά. Νομίζω άμα γινόταν remake και είχε πιο μοντέρνα και έντονα χρώματα δε θα του πήγαινε.
Posted 12 March 2009 - 10:04
Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει. Σαν το τελειώσεις, πήγαινε στο μάνγκα. Και σαν το τελειώσεις κι εκείνο, τράβα γιαΕντάξει όποιος μου πρότεινε το Berserk είναι μεγάλος ,η σειρά τα σπάει ...Άν και δεν έχει και πολύ φαντασία και χρώματα σχετικά έντονα,η όλη υπόθεση τα σπάει.
Bastard!! (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Angel Alita (μάνγκα)
Gantz (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Royale (μάνγκα)
Μετά από αυτά, θα βλέπεις Ναρούτο και Claymore και θα γελάς.
Posted 12 March 2009 - 10:13
Σιγά ρε "παλιέ" που ότι δεν σε αρέσει δεν έχει αξία ....Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει. Σαν το τελειώσεις, πήγαινε στο μάνγκα.
Posted 12 March 2009 - 10:41
Εντάξει όποιος μου πρότεινε το Berserk είναι μεγάλος ,η σειρά τα σπάει ...Άν και δεν έχει και πολύ φαντασία και χρώματα σχετικά έντονα,η όλη υπόθεση τα σπάει.
Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=8GmuHYcdNOE[/media]

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 12 March 2009 - 11:50
Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει. Σαν το τελειώσεις, πήγαινε στο μάνγκα. Και σαν το τελειώσεις κι εκείνο, τράβα για
Bastard!! (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Angel Alita (μάνγκα)
Gantz (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Royale (μάνγκα)
Μετά από αυτά, θα βλέπεις Ναρούτο και Claymore και θα γελάς.
Όταν τελειώσω το Berserk να πάω στο Magna ? Αν ναι που θα το βρω,και τι διαφορές θα συναντήσω εκεί ? (Δεν γνωρίζω την διαφορά ανάμεσα σε Magna & Anime )
ΙΜΟ τα μουντά old-school κάπως χρώματα κάτι προσφέρουν στη σειρά. Νομίζω άμα γινόταν remake και είχε πιο μοντέρνα και έντονα χρώματα δε θα του πήγαινε.
Ναι,οτι κάτι προσφέρουν στην σειρά είναι το μόνο σίγουρο,απλά "περίμενα" ποιο ζωντανά χρώματα στην υπόθεση.
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|