Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1756 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 10 March 2009 - 00:46

1 ερωτηση,το Casshern Sins,αξιζει να το δω?

Posted Image

#1757 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 10 March 2009 - 01:14

1 ερωτηση,το Casshern Sins,αξιζει να το δω?

Ελαφρύ σπόιλερ για την εντύπωση που μου άφησε η σειρά
Spoiler:

#1758 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 10 March 2009 - 01:29

thanks for the info,για την πλακα θα δω κανα 2 επεισοδια ομως,γιατι σε ενα amv π ειδα,ειχε καλο ξυλικι κ μ αρεσε, ετσι κ το unique στυλακι,για να δουμε

Posted Image

#1759 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 10 March 2009 - 01:32

Δε νομίζω ότι είναι και πολύ συγκρίσιμα τα claymore με berserk. Το Claymore έχει fantasy στοιχεία με το καλημέρα και συνέχεια ενώ το berserk τα κρύβει πολύ καλά για το 90% της σειράς. (αν εξαιρέσεις βέβαια την εισαγωγή που για μένα θα έπρεπε να λείπει από τη σειρά).

#1760 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2009 - 02:59

thanks for the info,για την πλακα θα δω κανα 2 επεισοδια ομως,γιατι σε ενα amv π ειδα,ειχε καλο ξυλικι κ μ αρεσε, ετσι κ το unique στυλακι,για να δουμε

εγώ λέω να το δεις γιατί αν μη τι άλλω είναι επανέκδοση παλιοτέρου οπότε καλό είναι να δεις και πως την είχαν δει και οι παλιότεροι (σεναριακά πάντα)

#1761 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 10 March 2009 - 04:03

δεν έχει σχέση το παλιό σενάριο

Posted Image

#1762 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 11 March 2009 - 17:52

καλησπερα σε ολους θελω να προτεινω μερικα anime ongoing

Vipers Creed
Tytania
RideBack
Regios
Tower of Druaga - Sword of Uruk

ολα ειναι ongoing .... ολα αξιζουν.

#1763 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 March 2009 - 21:30

δεν έχει σχέση το παλιό σενάριο

Θες να πεις ότι δεν είναι remastered? είναι διαφορετικό story?
τη σειρά με το παλιό σενάριο μπορούμε να τη βρούμε οnline?
:erk::erk:

#1764 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 12 March 2009 - 00:00

Μόνο τις όβες που είναι κάτι σαν βελτιωμένο summary έχω βρει. Η αρχική σειρά δεν είναι καν subbed. Και την κόβω για αρκετά Πόκεμον (με επαναλαμβανόμενη πλοκή δηλαδή).

#1765 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 12 March 2009 - 03:31

Εντάξει όποιος μου πρότεινε το Berserk είναι μεγάλος ,η σειρά τα σπάει ...Άν και δεν έχει και πολύ φαντασία και χρώματα σχετικά έντονα,η όλη υπόθεση τα σπάει.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#1766 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 12 March 2009 - 07:38

Εντάξει όποιος μου πρότεινε το Berserk είναι μεγάλος ,η σειρά τα σπάει ...Άν και δεν έχει και πολύ φαντασία και χρώματα σχετικά έντονα,η όλη υπόθεση τα σπάει.

ΙΜΟ τα μουντά old-school κάπως χρώματα κάτι προσφέρουν στη σειρά. Νομίζω άμα γινόταν remake και είχε πιο μοντέρνα και έντονα χρώματα δε θα του πήγαινε.

#1767 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 12 March 2009 - 10:04

Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει. Σαν το τελειώσεις, πήγαινε στο μάνγκα. Και σαν το τελειώσεις κι εκείνο, τράβα για

Bastard!! (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Angel Alita (μάνγκα)
Gantz (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Royale (μάνγκα)

Μετά από αυτά, θα βλέπεις Ναρούτο και Claymore και θα γελάς.

#1768 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 12 March 2009 - 10:13

Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει. Σαν το τελειώσεις, πήγαινε στο μάνγκα.

Σιγά ρε "παλιέ" που ότι δεν σε αρέσει δεν έχει αξία ....
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1769 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 March 2009 - 10:41

Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8GmuHYcdNOE[/media]
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1770 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 12 March 2009 - 11:50

Εγώ ήμουν. Πάντως είσαι αρκετά καινούριος για να σου αρέσει μια σούπα σαν το Claymore. Θα μάθεις, που θα πάει. Σαν το τελειώσεις, πήγαινε στο μάνγκα. Και σαν το τελειώσεις κι εκείνο, τράβα για

Bastard!! (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Angel Alita (μάνγκα)
Gantz (ανιμέ και μάνγκα)
Battle Royale (μάνγκα)

Μετά από αυτά, θα βλέπεις Ναρούτο και Claymore και θα γελάς.

Όταν τελειώσω το Berserk να πάω στο Magna ? Αν ναι που θα το βρω,και τι διαφορές θα συναντήσω εκεί ? (Δεν γνωρίζω την διαφορά ανάμεσα σε Magna & Anime )

ΙΜΟ τα μουντά old-school κάπως χρώματα κάτι προσφέρουν στη σειρά. Νομίζω άμα γινόταν remake και είχε πιο μοντέρνα και έντονα χρώματα δε θα του πήγαινε.

Ναι,οτι κάτι προσφέρουν στην σειρά είναι το μόνο σίγουρο,απλά "περίμενα" ποιο ζωντανά χρώματα στην υπόθεση.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires