Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 07 March 2009 - 14:00
Ηellsing, τσέκαρε τα Hellsing Ultimate αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Μέχρι στιγμής έχουν βγει 5 επεισόδια τα οποία ακολουθούν την ιστορία του manga, σε αντίθεση με τη σειρά. Για άλλες σειρές με ακατάπαυστη δράση, ρίξε μια ματιά στα Gantz, Berserk, Claymore, Black Lagoon και ίσως Code Geass.
Posted 07 March 2009 - 14:25

click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz

Posted 07 March 2009 - 14:42
http://isohunt.com/torrent_details/53097632/slam+dunk?tab=summary
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 07 March 2009 - 21:13
Hellsing τσέκαρε επίσης τα HunterxHunter,Fullmetal Alchemist.
Και όσα πρότειναν τα παιδιά είναι καλές προτάσεις,εκτός ίσως από το Devil may cry.
Posted 08 March 2009 - 00:49
Posted 08 March 2009 - 13:45
Μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ επεισόδια ?
"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"
Posted 08 March 2009 - 15:09
Ευχαριστώ για τις προτάσεις που ήταν και άμεσες φυσικά πάνω απο όλα,απλά δεν είμαι και πολύ χρήστης του κατεβάσματος τέτοιων επεισοδίων και σειρών και δεν ξέρω που να τις βρω,μέχρι τώρα είδα πολλές φορές να αναφέρετε όλοι το Claymore,οπότε σκέφτομαι να αρχίσω αυτό.
Μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ επεισόδια ?
Αν πας στο Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga; thread και κάνεις ένα search, θα δεις ότι η ερώτησή σου έχει απαντηθεί δεκάδες φορές.
Just for now, AnimeClipse :: BTITracker :: Torrents :: [AnimeClipse] Claymore 01-26...
Posted 08 March 2009 - 15:16
Posted 08 March 2009 - 17:26
Μπορείς να δοκιμάσεις και το BoxTorrents - Anime - Bittorrent - Download - Public Tracker.Θέλει όμως register για να μπορέσεις να κάνεις search.Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main, να κάνεις search το anime που θέλεις, να δεις ποια group το μετάφρασαν και πατώντας πάνω στο όνομα του group να οδηγηθείς στη σελίδα που έχει link για την ιστοσελίδα τους.Ε από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα
Μπορείς να κάνεις search στο boxtorrents μέσω google, βάζεις τη σειρά που ψάχνεις και απο δίπλα την διευθυνση του site, enter και βουαλά, μέσα στα πρώτα πέντε αποτελέσματα [συνήθως] θα σου βγάλει τη σελίδα του torrent, κλικ και είσαι έτοιμος :B
Posted 08 March 2009 - 19:04
@Erebos ήθελα να σε ρωτησω στην 2η υπογραφή που έχεις δίνεις πληροφορίες για το τι βλέπεις σε ποιο ποσοστό είσαι κτλ . υπάρχει 1 συγκεκριμένο μοτίβο που το έφτειξες ?
Posted 08 March 2009 - 20:02
@Erebos ήθελα να σε ρωτησω στην 2η υπογραφή που έχεις δίνεις πληροφορίες για το τι βλέπεις σε ποιο ποσοστό είσαι κτλ . υπάρχει 1 συγκεκριμένο μοτίβο που το έφτειξες ?
Κάνε register στο anidb.net, πέρνα ως "watched" τα anime που έχεις δει, και πήγαινε στο sig.anidb.net για να φτιάξεις την υπογραφή σου. Υπάρχουν κάποια templates, αλλά μπορεί να θέλεις να τα μοντάρεις λίγο.
(Για το δικό μου έχω δανειστεί κώδικα από διάφορα templates)
Posted 08 March 2009 - 21:46
Posted 08 March 2009 - 22:30
Hellsing, όταν τελειώσεις το Claymore δες και τις υπόλοιπες σειρές που σου έχουν προταθεί, θα τις βρεις αρκετά ενδιαφέρουσες.
Posted 08 March 2009 - 23:25
Στο Claymore έχω φτάσει στο 10 επεισόδιο κιόλας και παραμένω καθηλομένος.
Σε όποιον του είχε αρέσει αρκετά το Hellsing τότε το Claymore θα το βρει αρκετά ενδιαφέρον και μάλιστα πολύ έντονο...
(Η καημένη Clare είναι μονο 47 Level ενώ οι άλλες Claymore είναι απο τις καλύτερες Rank 20 και κάτω,όποιος το έχει δει θα καταλάβει.)
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|